164

Анонимен

преди 4 години

До VIDAТолкова и разбираш от "пазарна икономика". По-вероятно е да си разбирачев от пазарищна икономика.

163

ggg

преди 4 години

Някой може ли да ми каже моля в чужбина вдигат ли се цените на горивата лятото? Сериозно питам, просто незнам.

162

.............

преди 4 години

Така си е, няма аномалия в цените на горивата, има аномалия в ниските доходи и стандарт на живот.

161

rosenbosen

преди 4 години

Цената на петрола падна с повече от 20% през последния месец, но цените по колонките не мърдат!!!

160

чичо Гошо

преди 4 години

До Гинка "Държавата спи".Ами като има продажни пу....и,които от страх за хлебеца си мълчат.

159

Анонимен

преди 4 години

Утре ще кажат че и поскъпването на биткойна дава отражение върху цените на горивата, но с колко тепърва ще се мисли защото той вече е 9300 долара.

158

до "знае те ли&

преди 4 години

... как може да си толкова награмотен бе човек? как изобщо такива като тебе функционират?

157

Пепи

преди 4 години

И още нещо.В Испания - покрай нова година,нафтата беше паднала на около евро.Пак на Лоу кост.Сега като почна туристическия сезон и е пълно с туристи - дигнаха нафтата.Тъй че няма разлика.Щом нещо се харчи - дига му се цената.

156

Пепи

преди 4 години

Днеска сипах нафта на бензиностанция Карфур в Испания - Област Мадрид.1.18 евро / 2.36 лева за обикновенна нафта.Тия бензиностанции са лоу кост - само гориво продават.На Репсол / Сепза / Шел - над 1.3 евро/2.6 лева за литър обикновенна нафта.

155

д

преди 4 години

Като се спомене за Лукойл и нашите контролни органи се по.ират от страх.Яко дране... Нали все са на загуба, та с високите цини трябва да компенсират горките.

154

Гинка

преди 4 години

Крайните цени може да да най ниските, но произведствените са едни от най високите в Европа. Единствената рафинерия внася нефт на високи цени, производствените разходи са на ниво все едно са в Уолстрийт. Печалбата на компанията на нивото на будка за вестници.Държавата спи!

153

Анонимен

преди 4 години

Ало, експертите - колко ви платиха, за да лъжете в ефир?

152

Анонимен

преди 4 години

Някой май пак ще вдига........ кръвното.

151

VIDA

преди 4 години

За 30 г. не разбрахте, че живеем в ПАЗАРНА ИКОНОМИКА! Като Ви са скъпи горивата - НЕ ГИ КУПУВАЙТЕ БЕ! Тогава печалбите на търговците на горива ще СЕКНАТ и цените ще паднат. На мен като ми е скъпа една стока - спирам да я купувам.

150

Анонимен

преди 4 години

Дойде лято, народа взе да щъка насам-натам и на хиените им потекоха лигите! Най-интересното е че на тези *** винаги нясой друг им е виновен! А в същото време реват, че нямало кой да им работи, еми така е, няма, баламите вече отдавна са зад граница и се оправят кой както може и много много не дават зор да се прибират, въпреки обещанията на дефектните употребявани латексови продукти на ДИП "Зебра"-Курило за по-високи заплати и пр убавини!Тъй де ама ние си ги знаем тия лакърдии!

149

Stiga gluposti

преди 4 години

Всички Българи знаем че Цената на Горивата са Най-скъпите в Света .Това е чистата печалба за Фирмите в България . Трябва Закона да се промени и да се разреши Внос на Горива в България . В Момента дори да сте изрядна Фирма НЕ можете да внесете горива в България . Да се надяваме на Радев и Нов Главен Прокурор да се Спре тази Далавера - властта се храни от Властта .

148

знае те ли

преди 4 години

че между народни цени на живота не отговарят стандарта в бг а защо трябва да гледате на тази точка за петрола и газовите продукти това не е съвместимо нека този господин се крие някъде примерно в гардероба си че е тъпкано с скъпи кустюми и да се търси но той няма да се намери че съвеста си загуби с кражбите от народа ни както и правителството ни

147

Анонимен

преди 4 години

А всъщото време Магистрал Паша джитка с народно гориво и ви обяснява по фейсбук лайф че нищо няма се увеличава и народа върви към светлото (сега ) европейско бъдеще!Мафията не се занимава с наркотици и проституция,а с горива , лекарства ,ток, вода, ,парно и комуникации.

146

предсмъртна агония

преди 4 години

Елате ни вижте! - от Вазов

145

чичо Гошо

преди 4 години

До Анонимен141 Ами остава да си сложиш газово и отзад.