7

елеонора

преди 4 години

Аз практикувам Йога при Даниел Петров вече 20 години и съм все по-здрава, препоръчвам я!

6

Анонимен

преди 4 години

Практикувам йога повече от 30 години.Има полза за ставите.За тези, които мислят, още от младостта, има полза в себепознаването си.Йогата не е спорт и не е колективно занимание.Прилага се всеки ден. Това е дисциплина, дава отличен интимен живот.Йогата не е демонстрация. Заниманието е ИНДИВИДУАЛНО!Философията е проста - усъвършенстване - физически и психически, без прекаляване.Не става въпрос за религия, а практика, както в исляма да се кланят пет пъти на ден.

5

Рационален

преди 4 години

Глуповата сектантщина; правете гимнастика, спортувайте, но стойте далеч от тази промитомозковщина!

4

Анонимен

преди 4 години

Гледаш задните части на тези пред теб хахахха

3

марги

преди 4 години

Вижте ползите от заниманията с йога в Индия! Нали там практикуват от хилядолетия, и ефектът е потресаващ! *** като мухи по мръсните улици, плъхове и нечовешка мизерия! И най-главното, окаменялото безчувствие към умиращите от глад бебета, защото щели да се преродят.....така е който служи на демоните и бесовете!

2

До 1

преди 4 години

За днес все още държиш приза за най-голяма глупост в интернет пространството!

1

Че събира луди?

преди 4 години

Аз колкото хора познавам да се хванаха с йога и нещо тотално се чалнаха. Познавам и съсипани фирми от това, че собствениците в един момент решиха да се занимават като хоби с йога. В рамките на 2 години изгубиха връзка със здравия разум и така си и фалираха. В БГ все разни сектанти се занимават с йога