41

Анонимен

преди 4 години

Tova sa ubiizi da lejat v satvora kakto vs ubiizi kakvo kato da polizsii bili sa go ritali sa ho dokato e umral rodninite na 4orata sa dlasali ubistvoto 4res boi bg polizai mnogo bijat ritat psuvat vidahme i ruskite kakvo napraviha jurnalusta dobre 4e ho pusnaha

40

Анонимен

преди 4 години

До ЕфимБате няма "стига!"Не върви Суджука от Банкя да взривява хора с гранатомет, а в същото време да е най- злостният критик на МВР!Като ще си принципен и взискателен - почни от себе си!

39

Анонимен

преди 4 години

До СтигаДоказан престъпник може да е само човек осъден като такъв от съда.То и Суджука го имат като дърта амфетаджийска мутра ако става въпрос...

38

Анонимен

преди 4 години

До ПешоНа мен твоят роднина ми е водил лекции по съдебна медицина преди 25-26г,още тогава си беше изкукал? не виждам,кой защо ще го убива или самообесва! Има поне десет по-лесни начина да го изпратят там,където никой не гори от желание да ходи!Все пак лека му пръст на човека и Бог да му прости греховете,ако има такива!

37

Анонимен

преди 4 години

До ЕфимОт де го вадиш това самочувствие пич!Неграмотно,некомпетентно,но за сметка на това-претенциозно!)

36

Анонимен

преди 4 години

До ПешоЕкспертизата на тоя професор не беше приета от съда, а за другата му емблематична експертиза, по делото за убийствоно на сестрите Белнейски да не говорим, изкара ги жертви на катастрофа, с инсценирано изнасилване....

35

Стига

преди 4 години

с тоя Чакър бе! Доказан престъпник с тежки криминални престъпления стреля с/у полицаи с автоматично оръжие, след като предварително и минирал подстъпите към бърлогата си...С тортичка ли да го почерпят? Трябваше не гранатомет, а огнепръскачка за такъв!

34

Анонимен

преди 4 години

До ЕфимНеграмотно, но компетентно по правните въпроси, евалла ти бичим баце!

33

Пешо

преди 4 години

Професорът по патология, както някой по-долу писа, бог да го прости, ни беше роднина. Обесиха го на детска площадка заради експертизата му. Не е едно убийството по този случай в милата ни мишобирирана татковина. Господ да пази Вас и близките Ви никога да нямате какъвто и да е досег с апарата на властимащите. Няма да има кой да Ви оплаче.

32

Анонимен

преди 4 години

Суджука като пуца с гранатомета на гюме по дома на Чакъра навремето - да не би да го съдиха, или да лежа?!

31

Анонимен

преди 4 години

А Борисов кога???Кога ще го осъдят че гръмна с гранатомета заподозрян???КОГА бе????/

30

Анонимен

преди 4 години

Затова на петимата подсъдими се дължи компенсация за обстоятелството, че процесът срещу тях е продължил извън разумната си продължителност за подобен вид престъпление, а като компенсаторно средство съдът намира възможността да приеме, че неразумната продължителност на наказателния процес спрямо тях представлява изключително смекчаващо наказателната им отговорност обстоятелство, пишат още върховните съдии.

29

Анонимен

преди 4 години

Съдийките от ВКС вече окончателно станаха за смях.

28

Активист на БКП

преди 4 години

Ако са го убили/а те са го убили/ защо да ги пускат ? Да си понесат наказанието !!!

27

Анонимен

преди 4 години

Това е някаква лудост.Каква свобода за полицаи-убийци???Вие акъл имате ли??

26

Анонимен

преди 4 години

До ИванГарантирам ти,че няма да намериш полицай,който да изпълни подобна поръчка.И незнам,как си я представяш тази работа? Вика те шефа и ти казва" *** и убий еди кого си"?!По филмите едно,а в реалния живот съвсем друго!

25

Анонимен

преди 4 години

До ИванПоръчка не е имало.Изпълнявали са заповед за участие в полицейска операция,по установения ред!Просто Чората не е имал късмет.Кокаинът не прощава !Лошото в случая е това,че никой от ръководството не застана и обикновено никой не застава в подобни случаи зад ченгетата.Пък и една морална или финансова подкрепа не върши,кой знае каква работа.Докато не се вкара в ред законодателството,ще се радваме на глупави и безхаберни полицаи.Успех и много късмет на осъдените!

24

Анонимен

преди 4 години

Тия във ВКС-то ако си бяха свършили работата отрепките като Чората щяха да са на топло в пандиза.Бутат рушвети в съда, после вземат че гиберясат..... Оня от горе си знае работата.

23

Иван

преди 4 години

Да си кажат от къде е дошла поръчката и тогава да им намалят съответно присъдите ... всички знаем, че те са просто екзекуторите, интересно е да се знае откъде е дошла заповедта... че тоя е бил пълна *** е ясно и на децата. Сега поне почнаха да ги самоубиват с по 4 куршума - уж по-хуманно и "професионално".

22

Щората

преди 4 години

Не можете да съдите полицаи в граждански съдилища, за нещо, което са направили по заповед.