23

някой

преди 4 години

До Георгикалпава е вече от 30 години управление на мутри

22

ЛЛ

преди 4 години

В БГ къмпингарите масово се изхождат извън палатката до някое дърво! Не случайно в къмпинга смрадта е жестока.

21

...

преди 4 години

До 21: Защото, драги ми Смехуро, къмпингуването начин на почивка. Както пешходния туризъм, гмуркането, и други непонетни за теб освен квартирата на Китен преживявания. С компанията (всички сме успели в живота и с повече от прилични доходи) от 15г едно от ходенията ни някъде през лятото е на Градина. Ще те учудя ли ако ти кажа, че като си тръгваме е по- чисто, от когато пристигаме. Въпрос на навици и елементарна култура. Не поставяй всички под един знаменател.

20

Анонимен

преди 4 години

Не ми дреме първобитните неадерталци-катунари и не разбирам защо трябва да стимулираме тази дивотия?

19

wer

преди 4 години

За съжаление толкова са . Има къмпинзи на думи, които прикриват незаконно вилно селище: пример къмпинг Юг. Ако отидеш с каравана там няма и едно место, всичко е вили, наковани около неподвижни каравани. И за палатки няма повече от 10 места - направо смешно. Или къмпинг Якото място - десетина палатки. Да не говорим за безобразния шум нощно време по Градина и т.н.

18

Stamat

преди 4 години

Ако от туризъм има 6 милиарда лева приходи, дали има платени данъци за 6 милиарда, много ми е интересно да видя статистика.

17

Мен

преди 4 години

Пълни глупости. В бг има над 120 къмпинга...

16

Ако отидете-

преди 4 години

една разхайтена напиваща се всяка вечер компания в един хотел в планината и през деня обикаляте и изтрезнявате по околните чукари като пик..ат ..е и осир а..те всичко нямате проблем за всичката ви мръсотия ще бъдат обвинени ,,дивите палаткажии....защото вие сте си платили на когото трябва ,а ,,дивите,, НЕ ...

15

Анонимен

преди 4 години

Освен данъци и такси върху всичко, трябва да се плаща и подкупи за благодарност , че чиновника е благоволил да говори с теб.Бойко наистина започна да приема , че хората го харесват и му вярват.Просто всеки псува поотделно и никой не иска да протестира без изгода.Ако някой спечели избори без одобрение на началници и олигарси и им обърка сметките веднага ще има много на площада , защото ще плащат по 40лв на ден както при Орешарски.Тогава Бойко се боеше от Пеевски да не го вкара в затвора, а се

14

Анонимен

преди 4 години

А другата половина са временни обекти,със стътут на всико дрего ,но не къмпинг . В България къмпинг е невъзможно да се проектира и построи. Казвам ви го като проектант , проектирал къмпинг миналата година.

13

Анонимен

преди 4 години

Половината от цитираните къмпинги са незаконни, особено Офшоре-то което е един прахоляк в една гора. Кромидово е частен двор с не повече от 10-20 посетители в годината,смях и сълзи другарко Ангелкова.

12

ПалаткаСкатинар

преди 4 години

В бг всичко е незаконно, включително и голяма част от законите, които се приемат напоследък.Като не може на палатка, да не мислите, че ще ви дойдат в гнусните хотели с чернокож персонал?

11

Анонимен

преди 4 години

Бойко няма да вдига повече огромните данъци, той просто ще обложи всичко , чак тогава ще вдига още.Простите рекетьори могат само да притискат за пари. Откъде и как ще ги изкарате , не ги интересува.Те са прости и не са чели книжки и не знаят че за да изкараш пари трябва да имаш подходяща законова база, малки разходи за откриване и обслужване на фирма, пазар, и т.н.

10

Анонимен

преди 4 години

Недейте да правите вредни и подвеждащи новини. В България има над 50 къмпинга. Поинтересувайте се малко повече, преди да пишете лъжи.

9

Анонимен

преди 4 години

Защо са ви къмпинги когато имате толкова много бетонни мастодонти по крайбрежието?Радвайте се на прекрасното и кристално чисто наше моренце и си метайте капата. Още повече, че ще ви излезе без пари.

8

анонимен

преди 4 години

като бетонират плажа няма проблем, като си опънеш палатката замърсяваш .... д@@@@ тая държава. Много ви станаха май лобитата

7

Номера е......2

преди 4 години

Та вярно е че летуващи и обикалящи замърсяват ,НО не е доказано ,че като си опънал палатка замърсяваш повече защото аз мога с жена си и децата си такава мръсотия да сътворя и вечерта да си тръгна дето никой палаткаджия не е правил--въпроса не е в дюни и прочие --тях ги бетонираха--държавата начело с Бойко търси пари и то отново от най-бедните и от последнатта им радост..По балканите има много биваци сега си мълчатА трябдваше да са активни ТЕ са следващите няма да ги оставят да почиват без пари.

6

Номера е такава--

преди 4 години

---палаткаджииска почивка да няма --на онзи с караваната ще му сиипят да яде ще му направят място ако трябва с ток и вода НО ще му вземат толкова ,че пишман е станал дето не е спал в отсрещния хотел ,А палаткаджиите ще почнат да ги натикват в определени обори да бъдат плътно едни до други и да има малко сянка 90% ще са под директното слънце --тази тодина ще опаткат тези дето ходят на море после тези дето ходяг на балкан и накрая тези по язовирите--не може ти да акаш до язовира а пасящите крави м

5

Анонимен

преди 4 години

Смешното в тази статия е името Северна Македония

4

Анонимен

преди 4 години

На планина ..