12

Червените милионери

преди 4 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

11

Анонимен

преди 4 години

ОБИКАЛЯТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ПЛАЧАТ КАК ЩЕ ПОМОЛЯТ ДРУГАРКАТА НИНОВА ДА СИ ИЗТЕГЛИ ОСТАВКАТА- Е ТОВА АКО НЕ Е ЦИРК- ПОМНИМ ЕДНИ ДРУГИ ЦИРКОВЕ- НАД 2000% ИНФЛАЦИЯ, СРЕДНА ЗАПЛАТА 3 ДОЛАРА, 1 ДЛ 3000ЛВ, ЕДНА РИТНАТА НЕБАНКА, ЕДНИ МОМЧЕТА ПОСОЧЕНИ КАТО МУТРИ НА КОИТО ИМ СТОВАРИХА ЦЯЛАТА СОБСТВЕНОСТ, А ПОСЛЕ ГИ ГРЪМНАХА- ТЕ СА ВИНАГИ- НЕ СМЕ НИЕ- ТЕ ДРУГИТЕ. ЖАЛКИ ЕЛЕМЕНТАРНИ, НО МНОГО АЛЧНИ.

10

Дядо Соци

преди 4 години

Калоян Паргов най ме кефи. Егати крет..ена !

9

BG

преди 4 години

Няма ли да се скриете ! Младите не ви искат. На Бузлуджа, на чинията и отлитайте !

8

Анонимен

преди 4 години

Папагал!

7

Коку

преди 4 години

Значи според този напускането на работа е добър ход за тях защото пак взимат пари и няма кой да ги уволни 😅🤣👍

6

Гост

преди 4 години

Тея *** е по добре да изчезнат като партия. Банда лъжци и крадци обслужващи руски интереси.

5

Жоро

преди 4 години

Това, което Нинова е подала не е оставка, а молба за преизбиране!

4

БСП са гад.ини

преди 4 години

Тези червеи глу.паци никога няма да се осъзнаят колко са зле и колко са далече от процесите в страната. Дай има само пленуми, конгреси, комисии и нищоправене.

3

Анонимен

преди 4 години

Този като го гледам и слушам,първата асоциация е.. гумени глави!

2

mdaa

преди 4 години

субсидиите трябва да са само за опозицията и да се актуализират,властта има цялата държава затова икономисва субсидията, периода на отсъствие не е толкова дълъг, получи се заради засичането с изборите. Фокуса трябва да е върху механизмите които властта прилагаше да ви принуди да сте там чрез кворум да съдействате за техни закони, които отхвърляте но с кворума дефакто приемате.

1

yyyyf

преди 4 години

Е, на тия няма ли да им е неудобно да се изправят срещу Нинова,90 депутата вкара тя, не станишев с 40, Нинова вкара 1 евродупетат за пес повече на сегашните избори. За станишев за председател на пес нямаше други кандидати, удобно го преизбраха нали,а тук некадърниците патерици на станишев и герб излизат срещу нея.