24

Скептик

преди 4 години

И двете сгради не стават у за хамбар. При това в ниско развита столица на чиновническа дуржава с уклон единствено към разврата и злоупотребите.

23

Nazi occupied

преди 4 години

Арийските фашисти са сложили бюрото по труда в Словакия, при арийските си побратимиТой Станишев ги разбира тези работи със скиновете, русите камуфлажки за гейове, хибридните фантазии преди избори и украинския шльокавски фашизъмСтанишев, кажи "Атака"

22

2233

преди 4 години

Никой не иска в държавата на тиквите ,управлявана вече 10 години от РазБойко Тикваров.В Европа много добре знаят какво представлява сина на милиционера от Банкя ,станал личен слуга на Тато ,носил дълги години бухалка и пищов в колана, и впоследствие се пребоядисал в демократ.И затова не искат и да стъпят в столицата ни.

21

!

преди 4 години

Я да видим сега...що агенцията за аквакултури е в София ми не в Бургас,Варна или Русе...да, точно така, защото в София се дават подкупите. Същото важи в по-голям мащаб за ЕС.Амстердам като един от най-големите финансови центрове и пристанища дали не получи агенцията за лекарствата, а фармацевтиката дали не е най-могъщата и богата промишленост в света. Картите отдавна са раздадени, просто ние сега трябваше да разберем...А агенцията по труда в ЕС е като нашата... безсмислена е!

20

Анонимен

преди 4 години

Честит рожден ден Бойко!

19

Анонимен

преди 4 години

Да не са луди да изберат София. Това значи мигновенно корумпиране на служителите в агенцията. Никой не иска да се занимава с пропита от корупцията страна.И да ви е ясно: докато не се изреже корупцията няма да има нито Шенген, нито еврозона, нито някаква агенция, нито завод на ФВ...

18

...

преди 4 години

България е възприемана като корумпирана бедна държава от третия свят

17

!

преди 4 години

Нали се сещате защо... София и Ню Йорк да беше все тая. Оядените,дебели чиновници искат възможно най-близо до Брюксел....до властта и парите....Обективно Рига е фаворит отвсякъде, страхотно уреден град, но много далеч за дебелогъзите. София и Никозия са на кантар, а Братислава и като цяло Словакия въобще не са пример за просперираща държава и върховенството на закона.

16

мак

преди 4 години

И каква стана тя? Завод до завод, просперитет, и изведнъж шамар. Как бб ще коментира? Тази загуба е оценка на всичко, което става в България.

15

ГНЕВЕН

преди 4 години

Ей ,язък че и точно на рождения ден на Бащицата.А той завалията ,обикаля ли обикаля по села и паланки ,ръси милиционерски мозък и пожарникарска мъдрост,раздава с лека ръка нашите пари , и се снима с всеки който му се усмихне.Ама никой вече не му вярва и на една дума.Пътник е.Никой не иска да живее в държава управлявана от невежи и крадливи герберасти.

14

Анонимен

преди 4 години

Бе кой ни бръсне нас за сливи бе ? Само лудите вярват на думи въздух под налягане :)

13

Анонимен

преди 4 години

ХАХАХХАХАХХАХАХАХХАА!!! А ТАКА ДА СЕ ЗНАЕ :))))))))))))))))

12

Анонимен

преди 4 години

Ама как така от Брюксел са отхвърлили кандидатурата на най-умнокрасивото племе на всички земни кълбета?

11

Анонимен

преди 4 години

Хайде да не се лъжем и заблуждаваме. Няма да дойде нито една агенция или агенцийка в България!Второ, седмо, ....емнайсто, всичко ще загубим, защото за съжаление не ставаме.Едно е Меркел да ни хвали, нищо не и струва, друго е когато трябва да се правят реални неща.

10

Анонимен

преди 4 години

Ако кандидатстваме за бежански лагер на ЕС, ще ни одобрят и надзиратели ще ни направят

9

Спас

преди 4 години

В този мръсен въздух, с нередовен транспорт, липса на влакове, лошо здравеопазване. Еврокомисията не само си пише докладите за България, но си ги и чете

8

Анонимен

преди 4 години

Тея от Брюксел нямат милост, точно на рождения ден на ББ

7

Анонимен

преди 4 години

Хайде честит рожден ден!97192

6

Анонимен

преди 4 години

Орешарски е виновен!

5

zeus

преди 4 години

"Критериите, по които се оценяваха кандидатурите бяха географски баланс, наличност на работни места, достъпност, училища за децата на служителите, достъп до пазара на труда, социална сигурност и медицинско обслужване за съпрузите и децата на служителите."Има ли смисъл да казвам, че по всички тези критерии сме на дъното в ЕС.