33

До Анонимен 24

преди 4 години

Едва ли има друг народ като полския, който да е в такава степен избиван и мачкан от руснаците от времето на Екатерина насам...Е, немците ти избиваха през ВСВ с милиони. СССР даде 600000 убити за освобождението на Полша. Но сега поляците страстно любят фрицовете, купуват им "Леопардите".Защо не се върнем назад в историята? Кой стигна до Москва, кого изгониха гражданинът Минин и княз Пожарский? Колко пъти полско-литовските войски нападаха руски княжества? Зверствата срещу руските военопленни

32

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSКакто и да се отрече предположението, че ако стане голямата патаклама, първи ще го отнесат польске пановье.

31

Waffen SS

преди 4 години

Няма как да се отрече,че щатите са майстори в изнудването

30

Munchen_DE

преди 4 години

А за българи отпаднаха ли, когато САЩ си разположиха военните бази у нас? На българска земя?

29

Митев

преди 4 години

Аз като си помисля и ние ще купуваме американски самолети, означава ли това,че и за българите ще отпаднат американските визи:ако някой знае нека ми отговори......

28

Анонимен

преди 4 години

Ако и ние купим и нашите ще махнат

27

да бе

преди 4 години

От любимото ви DW:"САЩ сключиха бомбастична сделка. А Полша ще плаща солена цена.Изпращането на допълнителни 1000 американски военнослужещи и ласкавите думи на Тръмп към Полша имат обаче висока цена.Полша ще закупи от САЩ 32 модерни бомбардировача F-35.Задължението на Полша да купува от САЩ втечнен газ за осем милиарда долара на година също беше част от "сделката"."А това вече е от мен - колкото до визите ... до края на годината, но не се знае коя година.

26

Непопулярно мнение

преди 4 години

Някога Майка България е била велика, красива и мъдра. Страшна за враговете си. Водела е децата си към бъдеще. Сега е възрастна пенсионерка с артрит. Има нужда от грижи. Половината й деца избягаха и я зарязаха, другата половина решиха, че е по-добре да я продадат на друг да се грижи, пък те да си харчат. Майка ни мълчи и гледа как я продаваме, а ни е само ЕДНА. Един долу написа, че щял бил да я присъедини към САЩ. Друг се радва на Русия. Синовете на Майка България са предатели. Дано да ни прости.

25

33

преди 4 години

За американската база в Полша Тръмп каза : " Те ще си платят !" Поляците обаче наистина " ще си платят " за това ! Както неведнъж се е случвало !

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24Груба манипулация ! В исторически контекст Полша винаги е била агресор против Русия, извършвайки чудовищни престъпления против руснаци !

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен..........Военните технологии на Русия превъзхожадат американските........Да-да, а водата е суха, земята плоска и т.н

22

Анонимен

преди 4 години

....Политическото ръководство/елит на Полша явно се състои от пароидални маняци...Едва ли има друг народ като полския, който да е в такава степен избиван и мачкан от руснаците от времето на Екатерина насам.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7 Все пак Полша се позлва с големи предимсва от ЕС, получава десетки милиарди субсидии, краварите и те ги помпат със зелено до повръщане, за да ги ползват като една голяма веонна база.

20

Анонимен

преди 4 години

Как е възмжоно държава да падне толкова ниско ? Това е унизителна пуделщина...

19

Анонимен

преди 4 години

До ГостИскаш да свириш на американския ? Няма проблем, отиди пред КПП-то на една от 4-те им военни бази тук с надпис "I want black cock" и ще те вкарат.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Предлагат им оферта или я отказват или приемат. Не е изнудване.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Русия има няколко партии в България работещи и борещи се за техните интереси.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Заблуждаваш се от парада на 9-ти май.

15

Анонимен

преди 4 години

Военните технологии на Русия превъзхожадат американските.

14

Анонимен

преди 4 години

Аз бих присъединил България към Сащ стига да отпаднат визите и стига да имах политическата власт.