82

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да ги пуснат на свобода, но не тук, а в Северна Африка, при вербовчикът му. Така и детето ще е щастливо, и българите ще сме спокойни. Каква е гаранцията, че тоя пак няма да изтрещи след някоя и друга година???

81

ПОТРЕС

преди 4 години

Ненормални хора е имало и винаги ще има, human nature. Един на сто е жесток, социопат, маниак, психично нестабилен, склонен към насилие. Такива нямат място в обществото. Да ги заключват, на фургони и някъде в тундрата да бачкат денонощно, докато издържат. Не да им плащаме разноските за психиатри, а после те да ми заколят детето, примерно....

80

.

преди 4 години

Готвиш атентат с цел да убиеш невинни връстници в училището, в което и ти ходиш, дават те по телевизията и те пускат на свобода, какъв е тоя съд ???

79

...

преди 4 години

И това ако е правосъдие После защо нямаме доверие в съдилищата Пускат някакви ненормaлници дето може да гръмнат десетки хора, на свобода и най- вероятно няма да го съдят.И сега трябва да спя спокойно,че тоя няма да гръюненякоя бомба в училище примерно

78

Само питам

преди 4 години

Защо не осъдите и вербовчика?

77

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали е добре, че не е задържано момчето... Но се питам защо така наречените терористи посягат на невинни хора. Защо обект на така наречения тероризъм не са местата, където обитават всевластните, защо те са живи, а хората по булевардите, в метрото, отиващите на рабата или просто забавляващите се, са жертвите? Каква е тази кауза, унищожаваща малките, незначителни хорица? Кой стои зад нея и какво печели?

76

Харбейшио Кейн

преди 4 години

само....да не сбърка раницитеЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

75

Анонимен

преди 4 години

Интересно как когато се случи нещо от особена обществена важност, веднага в коментарите се появява някой "луд" да бълва безсмислици

74

Анонимен

преди 4 години

Предлагам като се самовзриви и избие училището съдията да му лежи присъдата за тероризъм, какво и всички тия дето се кълнат, че е безопасен. По една доживотна за всяка жертва, да си ги излежават както пожелаят.

73

anon

преди 4 години

браво. пуснахте го. а ако не го бяха хванали щеше да избие сигурно сума ти деца/ народ. ама понеже нищо още не е направил- трябва да е невинен, нали>абе вие в съдебната система нормални ли сте? а ако на *** съдийка този й беше гръмнал детето в училището дали щеше да размишлява по същия начин?осъзнайте се бе хора...

72

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е син или внук на депутат...Това е положението.Очаквайте неочакваното.В затвора не може ли да учи? Макар че ученето за този бандит не е на първо място.Ще продължи с агитацията на психолозите и писане на доклади в нета на своя гуру-ислямист.Такива мозъци промити не се оправят дори и в затвора. А и браво на родителите-да има вашето дете у дома ви цял склад с оръжия и бомби-и вие да не знаете.А пари?С какво е купувал?Затвор за цялото семейство.

71

Анонимен

преди 4 години

Правилно, сега ще го смъмрим, утре като изтрепе 20-30 човека и ще го глобим - нека му е за урок!

70

Сократис

преди 4 години

А при положение, че съучениците и учителите знаят, че е подготвял убийството им, дали ще го приемат отново в клас с отворени обятия и усмивки?! Или ще им четете заповеди и ще ги зъдължите, да му се усмихват и да се правят, че нищо не знаят...Това няма как да стане, защото инстинктът за самосъхранение е над всичко, и това брадясало "детенце" , ще бъде изолирано и постоянно под наблюдение.На кому е нужен този цирк?! Мястото му е във специализирано заведение под медицински контрол а не в училище!

69

Анонимен

преди 4 години

Елена, пий си хапчетата, бе жена! Не ни занимавай с психо виденията си във форума.

68

Анонимен

преди 4 години

А защо се крият имената на терориста и родителите му???????Аз за един приятел питам.Явно имат заслуги

67

закривай

преди 4 години

Добър пример за останалите-планираш атентат, не получаваш наказание.

66

Анонимен

преди 4 години

Поправете ме, ако греша. От медиите разбрах, че:1. Детето се е сдобило с 14 кг. и половина взривно вещество2. Планувал е атентат.3. Пускат си го на свобода да ходи на училище ????????????

65

кука

преди 4 години

До 62Колкото и да не ти се вярва има специалисти психолози, които могат да преобърнат ценностната система на 16 годишно хлапе. Но, трябва сериозно професионално отношение и къртовска работа. Ерго, има доста примери как млад "престъпен гений" в следствие на подходящото отношение, става изключително полезен сътрудник на службите.

64

АнонимеН

преди 4 години

ТИЯ МЕ ВЦЕПЕНИХА!!!НАПРАВИЛО БОМБА УМИШЛЕНО И ТО С ПИРОНИ ВЪТРЕ КОЛКОТО ДА ГРЪМНЕ 100 ЧОВЕКА И ТО НАПЪЛНО НЕПОЗНАТИ ЗА НЕГО И ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ Е СТАНАЛО :DЖИВЕЕМ В ПОДОБИЕ НА ПАРОДИЯ ДЪРЖАВА!

63

Анонимен

преди 4 години

Разберете го веднъж завинаги - детето в случая няма вина, че е попаднало в капана на ислямски екстремисти, вината е на държавата и държавните ни институции, които "би трябвало" уж да се борят с ислямския екстремизъм и да не ги допускат да водят едва ли не открита пропаганда по вербуване на имено такъв контингент - младежи и девойки със слаба и проблемна психика.Криворазбран либерализъм да го е..., и не само у нас, а по цяла Европа, че напоследък дори и в САЩ!