24

ЛОШО

преди 4 години

Радев за 20 години става Генерал .

23

Анонимен

преди 4 години

Еех, защо не беше Плевнята прецедент!Сега щяхме да четем за успех в евроинтеграцията, Западните балкани, магистрали и санкции срещу агресора...А този , зеленият, не вижда хубавото.Агент Реш!

22

ЛОШО

преди 4 години

Държавата ни е като Борисов - за три дни от Лейтенант става Генерал - Майор . На Хартия .

21

Анонимен

преди 4 години

До ОруелМачкай мафията генерале!коя мафия бе каскет? Руската, дето го избра ли?

20

Анонимен

преди 4 години

*** пак се и..a на метеното. Просто момче и това си е.

19

Анонимен

преди 4 години

"Тоя човек не разбра, че изборите минаха и"Простите гербаджии като тебе не разбраха, че Радев не води предизборна кампания, а критикува правителството заради гафовете.

18

Луд

преди 4 години

Много ме кефи тоя резидент-той смятал. Ами прави партия, спечели изборите и после да те видим, какво ще направиш иначе си е чисто празнодумие и популизъм. Само *** вярват на глупостите ти.

17

Чиновник

преди 4 години

Тоя човек не разбра, че изборите минаха и вече втора седмица продължава да си води предизборна кампания.

16

Оруел

преди 4 години

Мачкай мафията генерале!

15

Анонимен

преди 4 години

Радев стана най-големия *** на БСП. Скапана *** на червените.

14

мн си малък

преди 4 години

До Анонименкй го боли какво искаш ти? много си малък за претенции!

13

Анонимен

преди 4 години

""Подкрепям добрите намерения на правителството, но при изхарчени огромни европейски и национални средства резултатите са далеч от възможното и очакваното, като обем и най-вече като качество","Само като видиш дългогодишната гавра с Графа, ремонта на НДК, трагедията край Своге, пропадащият булевард във Варна с най-глупавото кръгово в света и разпадащите се прясно санирани блокове, ти става ясно за какво се харчат парите.

12

Анонимен

преди 4 години

голям срам е този

11

Анонимен

преди 4 години

До ПРАВ Е 2Кое му е "правото" на Грипена? Че е "купил" ведомствен апартамент за жълти стотинки и го е продал 4 пъти по-скъпо? Че някой гербер си е купил апартамент на занижени цени, а неговите комуноиди си прибираха апартаментите безплатно ("национализираха" ги и интернираха собствениците ), а сега лапват по три къщи за тъщи с европейски средства, и че отвращението на българите към него и Деса *** се дължало не на друго, а на "армия от ***"?Тъкмо ти си неграмотникът-***,

10

До 2

преди 4 години

Първи нямаше да сме,но можеше поне в златната среда.Тогава щяхме да имаме средна класа.Но уви днес положението е катастрофално...Честит рожден ден г-н Борисов!

9

Анонимен

преди 4 години

ДРУГАРЯТ РАДЕВ НЯМА НИЩО ОБЩО С ПОНЯТИЕТО ПРЕЗИДЕНТ НА НАЦИЯТА! В СВЕТСКИ ВАРИАНТ ПРЕЗИДЕНТА Е КАТО ПАТРИАРХА- ДУХОВЕН ВОДАЧ! ОСТАВАТ МУ ОЩЕ 2 ГОДИНИ! ЩЕ ГО ИЗТЪРПЯ! КАТО Е ТОЛКОВА СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ, ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ЗАПЛАТА И ДА СИ ЖИВЕЕ В ПАНЕЛКАТА! ПОСЛЕ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ПЕНСИЯТА И ОТ ОФИСА, ИСКАМ КОЙТО МУ ПЛАЩА ДЪЕЖАВАТА ДО ЖИВОТ! САМО С ДУМИ НЕ СТАВА ДРУГАРЮ РАДЕВ! ДЕЛА ТРЯБВАТ! А ДЕЛАТА ТИ СА ПОКАЗАТЕЛНИ! ЗАЕДНО С ТЕЗИ НА КАКАТА ДО ТЕБ! ПРЕЗИДЕНТ И ПРЕЗИДЕНТША НЕ Е ПРОФЕСИЯ А ДЛЪЖНОСТ!

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТо българите ясно показаха (над 70% негласували), че не искат никой от настоящите политици включително и гербавите, но истината май не е много удобно за някои.

7

Анонимен

преди 4 години

Не харесвам българи и не искам да имам нищо общо с тях. Дори не искам да ме здрависват българи. От българи подаръци не искам и не приемам. Дори визуално са ми противни българите да не говорим като характер. Не искам да ме доближават българи на по-малко от 2 метра.

6

Анонимен

преди 4 години

Ал бънди коще свърши нещо?!

5

Анонимен

преди 4 години

Господин Радев изглежда все още не е научил резултатите от последните избори и прави съвсем фриволни заключения. Няма ли съветници тоя човек за да му разяснят как стоят нещата. Хората не искат БСП крайно време е това да влезе под фуражката на президента.