165

фгт

преди 4 години

Много вие страх от мистър Путин! Ще напълните памперсите като му чуете името!Значи, човека е на правилния път!

164

sad

преди 4 години

Никой не ви вярва вече уважаеми натовски "миролюбци"!Освен да злобеете и да предизвикате нова глобална катастрофа, друго никой не очаква!Провокации за военен конфликт - това е престъпно деяние!

163

Анонимен

преди 4 години

този генарал е закъснял с своето исказване и смени името сащ с русия--сащ са агресори и сеят воина по света но като има кукли да играят под музиката на сащ и още подържат сащ в косово е люпилника на терористи дават на политици пари те слушат каквото им каже сащ а на този генерал бръмбарите му излязоха на разходка от главата

162

раша наша

преди 4 години

рашките нищо лошо не пишат за бг без пропаганда --- бг пишат само глупости против ращките още с каква пропаганда плювате на чинията от където сте яли не се осъзнавате че русия няма дави пусне южният поток както го каза бб на путин ние сме послушни ученици на нато и ес.със този девиз по които върви бг ще сте на гибел и без икономика като на украинците власта се смени в украйна и се молят за газ бг е винаги са били продажни сащ ще ви помогне във всичко и само само да ви продале своето оръжие и

161

Observer

преди 4 години

На този "генерал" горният етаж е много проветрив! Доста дъски са се разхлопали!

160

бой по п*тката

преди 4 години

Трябва границите на Русия да пламнат и всички народи да си поискат заграбеното. Тогава ще вкараме Путин в правия път! Всички заедно сме по-силни!

159

Петров

преди 4 години

Русия била агресор? С фанатизирани натовски ид ио ти като Кларк по границите си?

158

Петров

преди 4 години

Кларк отдавна е изперкал от служба и вторично - на тема Русия откакто го ошамари в Косово.

157

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че този генерал даже не чака шанс - цветни революции, бомби с обеден уран, атомни бомби над японски градове!!!

156

Богомил

преди 4 години

До Фактите говорятСтига с тази опашата лъжа! Истина е обаче, че през последните 200г. Русия води 126 войни, от които само 5 са отбранителни. Русия 121 пъти е агресор.

155

Богомил

преди 4 години

До Свещен ГущерНе си прав за робството. Одрисите например са били съюзници на Рим. Останалите племена са станали васали в продължение на тези 200години, докато гърците са смазани за 6 месеца. Тракийските племена на север от Дунава отстояват свободата си и по-късно начело с Аспарух, освобождават събратята си от римска зависимост.Интересно е, че от трети до края на шести век императорите, с четири изключения са с тракийски произход, като тогава ИРИ е най-силна-българска доминация в империята.

154

питьо

преди 4 години

*** му се ще, ама едва ли ще има такъв шанс. Най-много да стане гражданска война в расия.

153

Великоруски шовинизъ

преди 4 години

След като Русия заедно с Отоманската Империя векове наред са изселвали българи от плодородните им земи и пращали в степите, докарвали друговерци като черкези за да тероризират българите; опитаха се да направят България своя губерния, вкараха я във военен съюз по времето на Фердинанд, довел до поредица кръвопролитни войни, откъснали към 1/4 от териториите; сътвориха чудото "македонска нация" и "македонска азбука".. защо и сега да не врътнат една война, след като имат толкова фенове в БГ? Нали са "Москва-Трети Рим" - Територията до Константинопол им трябва!

152

русофилите вън

преди 4 години

Путин е злодей.

151

Свещен Гущер

преди 4 години

Великия Отровител-Путин е хвърлил поглед към свещените земи на Терес но ще му отрежем гнусните пипала. Трябва да спрем чудовището което пълзи от изток. Трябва да се представим достойно като нашите предци траките.Те се бориха успешно срещу гнусната римска империя и устояха 200 години на напора на Рим преди да падне под робство и след това 200 години бунтове. Това покзава че са били смел народ с достойнство

150

Adam

преди 4 години

само разпалвачите на войни последните 70 години Фащ могат да разпалят война на балканите и по света!

149

Анонимен

преди 4 години

Че те, Балканите, отдавна са превърнати в кризисна зона и съвсем не от Путин. Не той има полза от война на Балканите, но трябва да бъде виновен за нея.

148

Waffen SS

преди 4 години

До Сат/////След като сте такъв "фен" на Клаузевиц,няма да е лошо малко да се ограмотите,защото стратезите от НАТО,едва ли се нуждаят от такъв почитател

147

Сат

преди 4 години

Путин е балък ***, чийто планове отдавна са безнадеждно залъснели, а войните му вече са загубени, преди да ги е започнал. Вече на всички е ясен и необходимите мерки да взети.

146

Анонимен

преди 4 години

222 години е и Ко от туй Ние за 1300 + сме били над 700 ...