21

Юрски

преди 4 години

Дали Дейвид Ънуин от университета в Лестър, Англия знае, че женските птерозаври са се наричали еламигозаври, хм?

20

Анонимен

преди 4 години

......Теоретично погледнато, птерозаврите направили невъзможното, но не го знаели и затова по някакъв начин го сторили", заяви палеонтологът и експерт по птеродактилите Дейвид Ънуин...........Това звучи като да го е казал един наш физкултурник.

19

ауууу

преди 4 години

А *** много бело бе.

18

Анонимен

преди 4 години

И как го видеха това нещо ?

17

Анонимен

преди 4 години

Малиииииййййййй ! А, стиййййй бе ! "навело ги на мисълта" ! То и аз мисля, че нещо май са се повредили главите им от хапчетата

16

анонимен

преди 4 години

Само баба Лили и Чък Норис могат да свидетелствуват дале рептилите с перки са летяли още с черупките.

15

Анонимен

преди 4 години

Много са ми смешни съвременните учЕни. А още по-смешни са ми английските, американските и австралийските такива.Абе, учЕни с учЕни, такива! Абе, ВСВ е била само преди 75 години, а вие още спорите дали е имало холокост или не.Само преди 75 години, пък вие нищо не знаете. Какво да говорим за праисторическо време?

14

Анонимен

преди 4 години

До 4"То и хората се раждат с два крака и могат да ритат, ама това не значи, че могат да ходят още с раждането си." - хората могат да ходят с раждането си. Това е остатъчен рефлекс от животните, който е наличен при бебетата веднага щом се родят но се губи много бързо. Има тонове заснети видеа по темата, ако те мързи да четеш

13

Анонимен

преди 4 години

Птеродактилите са също като комунистите,още не проходили,и вече на държавен пост в Европейският Съюз.Толова милиони години еволюция,и все едно и също.Няма управия този свят,така да знаете.

12

Анонимен

преди 4 години

"Птеродактилите - летящи влечуги, които издавали пронизителни крясъци в небето...."Това като прочетете, няма нужда да продължавате със статията:) Със сигурност учЕните са записали аудиото с "пронизителни крясъци" от филма "Джурасик Парк", щото да получат звук скелети от разкопки - не става. Дори мека тъкан от ларинкса им , няма как да са намерили, за да гадаят.

11

СТАРО

преди 4 години

Тази новина е Стара и се базира на Филма Джурасик Парк преди 20 години , аз гледах тази сцена и явно Учените от Американската БАН също са гледали филма .

10

Анонимен

преди 4 години

А Вие от къде знаете за птеродактилите? Да не би случайно да сте ги отглеждали ??

9

Ристу

преди 4 години

До 8 Патриота: А в кой момент точно отхвърли хипотезата, че си прекалено глyпaв, за да разбереш теорията за еволюцията?

8

Патриот

преди 4 години

Еволюцията е толкова истинска колкото оръжията за масояво унищожение на Садам!И приказките за "руската агресия"!!Опитват се да скрият Бог запдните шапшали,ама няма да стане !Бях биологичен профил с химия в гимназията и тогава не мислех критично за тези неща които четях в учебниците ,но като съзрях малко се убедих какви шменти капели са са !Ние сме продукт на създанието от висша сила !

7

аскет с каскет

преди 4 години

Свободни съчинения по свободно съчинена картинка - вервайте ми , не е просто пълнеж на страницата !

6

Анонимен

преди 4 години

"Излюпват се и веднага политат"Това е по-скоро скица, отколкото теория, а ни го предствяте като факт.

5

Анонимен

преди 4 години

Сега щух че намерили тяло праисторически вълк с запазен мозък поради студа. Представяте ли си какво би станало ако на някой му хрумне да регенерира този вълк или динозавър от ДНК?Не ми се мисли.

4

Анонимен

преди 4 години

То и хората се раждат с два крака и могат да ритат, ама това не значи, че могат да ходят още с раждането си. Пак търкане на кристалното кълбо без солидни доказателства.

3

Анонимен

преди 4 години

Павел Гълъбов пише за братовчедите му, много му се иска да е птеродактил....

2

Анонимен

преди 4 години

Ам да питат баба лили-тя знае,нал нейде тогава са е родила