22

Анонимен

преди 4 години

Как да си родолюбец като гледаш това страдащо момче и си представяш какви грижи биха положили за него на запад! Ще освободят родителите от работа за да се грижат за него, ще им плащат помощи за храна, наем и консумативи. А хората в България са подложени на една "родолюбива" експлоатация при това не от турци или извънземни а от българи. А сега запейте химна и се сетете за това момче и .

21

c xc xc

преди 4 години

Милиарди за самолети има за лечение на хората няма. Защо ми изтрихте педния коментар коментар? И за вас ли ще има комисион от тея пари?

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Българските богаташи не ги бръсни, те са със синя кръв и истински родолюбци така да се каже под сюрдинка. Питай къде е държавата защото ТЯ би трябвало да е над богаташите!

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Кое не е вярно? Нямаше ли корекоми и правителствени болници? Плащаше ли се за лекарствата средно по 10 лева стари пари при средна заплата от 180 лева? Колко пъти се фалшифицираха смъртни актове за да се прикрие липсата на лекарства и лекарски грешки? Не се ли криеше типично по партиен тертип за всичко негативно от "перфектния" живот през годините на правешките мерзости както и тези преди него? Веднъж "комунист" - лъжец до гроб!

18

Анонимен

преди 4 години

къде са българските богаташи, или имат пари само за кифли?

17

saki

преди 4 години

Трябва да се приеме закон , който има над 50 млн. лева ,да е задължен да покрива всички трансплантации на българите ,заедно с парите на други ,като него. Един вид задължителен налог. Ама снощи пих и още не съм изтрезнял.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11не е вярно.

15

Анонимен

преди 4 години

Хора, разберете, че държавата България УБИВА болните от муковисцидоза и белодробна хипертония. АМА УБИВА НИ! Не поема скъпите лекарства, не поема кислорода, не поема НИЩО. И накрая отказва и трансплантации. Защо? Защото нито искат да ги плащат, нито да създадат клиника по трансплантации в България, нито да създадат работеща програма за даряване на бял дроб, нито да признаят, че белодробното здраве е на нулата, защото всички пушат, а те не искат да ги спрат заради акциза. Положението е УЖАСНО!

14

Анонимен

преди 4 години

И като се съберат 200к за трансплантация, после КАКВО? Кой ще се грижи за него в следтранплантационния период? Кой ще му прави биопсиите и безкрайните кървни изследвания? Кой ще му купи препаратите за подтискане на отхвърлянето. Тия кампании са ОБИДНИ! Защото не е само Иван, още толкова хора чакат за белодробна трансплантация. Статията трябва да е срещу правителството, което от толкова време обещава и не прави нищо за тях! Точно ама точно това правителство от 2 години е спряло трансплантациите.

13

Анонимен

преди 4 години

Целия свят е смешен. Само ритни-топковци има заработващи по над 100 млн. на година(не че са виновни момчетата), за другото няма да говорим. Пари има достатъчно. Лошото е, че по цял свят има хора с прекалено много пари, които не могат и да ги употребят, но ги трупат. И хиляди които имат нужда от елементарни суми, ама...

12

x

преди 4 години

за катебе може 4 млрд., а за това момче не може да се намерят, майкаааа...вииии.....

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Имаше смъртност и извращения но не беше позволено да се публикува в пресата. Лекарствата пак се плащаха при това не малко за средна заплата от 200 лева месечно. Имаше правителствена болница за богоизбраните както и корекоми. Търсеха се връзки за определен тип лекарства и предпочитано болнично заведение.

10

Крис

преди 4 години

Може ли абсурдната ни "държава" да остави семейството на дете с муковисцидоза да осигурява всеки месец по 2000 лв за лечение!!!! Срам и позор! Жалки сте!

9

Драган

преди 4 години

За кучета се изсипаха толкова пари, за хората няма !

8

Анонимен

преди 4 години

Винаги недоумявам как НРБ е успявала с около милиард българси лева здравен бюджет да поддържа универсална система за здравеопазване, с почти нулева детска смъртност, ниска обща смъртност при населението, накратко казано здрава нация. Днес здравният бюджет на Ервопейска, Натовска България е близо 4 милиарда ?! - 16,3 промила смъртност, родилки умират като мухи, платено здравеопазване, СМС кампании...

7

аааааа

преди 4 години

КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА_ ____ ИЛИ ИМА САМО ЗА КУЧЕТА ПАРИ_КОЛКО СЕ ИЗЛИВАТ ЗА ТЯХ_ ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ ИСТИНАТА_ НИЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ

6

Вили

преди 4 години

Името на титуляра на сметката, моля, бъдете сериозни.

5

a.ivanova

преди 4 години

имена на титуляра на сметката?

4

Анонимен

преди 4 години

Нали сме "държава" от ЕС!

3

Анонимен

преди 4 години

Партиините субсидии трябва да отиват за лечение на деца,а париите да се издържат от членски внос.Никакви държавни пари не трябва да получават.