13

Анонимен

преди 4 години

След дъжд качука. Службите ни проспаха изпирането на стотици милиони долари от Мадуро в България сега дилърите виновни.

12

ДАНС

преди 4 години

До БРОКЕРБлагодаря гражданино! Сега ще си го преместим в другия крачол. Нали не очаквате нещо да свършим?

11

Анонимен

преди 4 години

НЯМАТЕ ЛИ ОЧИ ДА ВИДИТЕ С КАКВИ ПАРИ СЕ ЗАКУПИХА ДВОРЦИ, ПАЛАТИ, ЯХТИ, ЛЕКИ КОЛИ С КОИТО АКО НЕ ПЕРЕШ ПАРИ, АКО НЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С НАРКОТИЦИ- НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ- ВСЕКИ ГО ВИЖДА.

10

Анонимен

преди 4 години

Правете сделки само с адвокати без никакви брокери!

9

що за наглост

преди 4 години

Жената на Цвъ е фактическия шеф на данс и тя ще проверява за пране на едни 6 апартамента едни персонални асансьори,о моля ви ,а КТБ блаженно го проспаха но затова пък доносите са им в кръвта на сем.Цветанови!

8

ewrf

преди 4 години

Някакви наръчници няма ли да има - тия пари са мръсни ама наши - не се сигнализира, че да не ви вкарваме в кауша, тия са само мръсни чужди - за тях ако не сигнализирате - вкарваме ви с кауша. Не за друго ами да се ориентират хората.

7

fffff

преди 4 години

С подобни ***.лоумни закони маса професии в България ще изчезнат и брокери ще станат само чужденци, които смотаните специализирани съдилища и прокурори като оня плешо могат да ги хванат за оанйзи раота. И при настъпилата безработица - да очакваме ново изнасяне зад граница на работспособни хора. Хептен гето и старчески дом ще станем. Айде спрете се.

6

срам и позор

преди 4 години

Отново хората който плащат на ДАНС заплати ще им вършат работата.....за какво са ни тогава?!

5

Адвокат

преди 4 години

Гениалните ни вождове ще сринат окончателно държавата. Някои нотариуси вече отказват да изповядват сделки, заради безумните милионни санкции по тоя закон. Съвсем ще спре и без това неголемият граждански оборот. Ама от завършили ПУЦ и Рабфак толкова...

4

Хм

преди 4 години

Който иска да пере пари чрез покупко-продажба на недвижими имоти едва ли би се обърнал към брокер. А и да се обърне, срещу някакъв процент брокерът изобщо няма да си отвори устата, както досега

3

Анонимен

преди 4 години

А ДАНС дали ще докладва за далаверите на Бойко, Нинова, Пеевски и копоите им, които всъщност обезкостиха България? И ще има ли последствия подобен опит?

2

Анонимен

преди 4 години

Айде първо закон за брокерските услуги А!?

1

БРОКЕР

преди 4 години

Докладвам на ДАНС - има пране на Пари в КЪЩИ за Гости - Половината пари са от ЕС Фондове , другата половина от Наркотици и Трафик на Хора - къщите са над 700 за 500 000 000 евро .Половината пари са вече изпрани .