15

Анонимен

преди 4 години

Съжалявам за повторението,не съм догледала.

14

Анонимен

преди 4 години

Жената е починала,вероятно от откъснат тромб.Тази сутрин до 8поликлиника София млад мъж си разхождаше питбула без намордник и си говореше невъзмутимо по тел.,а хората слизаха на уличното платно за да не минат в близост.Кучето се изходи на тротоара,опишка едно дърво и господина продължи .Защо сме длъжни да влизаме в опикани и смърдящи на кучешка урина входове?.Защо ние ,които нямаме кучета да сме длъжни да газим в кучешко ако и да се чудим къде да стъпим?Защо трябва да влизаме в опикани входове?

13

Анонимен

преди 4 години

видяла го е на улицата, размахала чадър да го изгони - да я пита човек, защо! ако си е минала покрай кучето без да размахва чадъра, нямало е да бъде нападната!

12

Ro

преди 4 години

Абе докога ще дават на кьораво и сакато да гледа животни и да си избива комплексите? Няма значение дали ще е питбул или пинчер, това е сериозен ангажимент и към кучето, и към обществото. Изтървали го, пускат го да търчи из селото и им е през оная работа. На тия да им режат ръцете, потенциални убийци, като оня с 5-те кучета, които изядоха човек от озлобление и глад. Аман от първобитни.

11

Докога?

преди 4 години

Докога ще позволяваме!

10

Анонимен

преди 4 години

Съобщаваше се, че ще има хайка за кучета, който има куче, да си го държи вкъщи. После бездомни кучета нямаше.

9

teo

преди 4 години

В много държави тези ПИТБУЛИ И ДРУГИ ПОРОДИ НА КУЧЕТА УБИЙЦИ СА ЗАБРАНЕНИ ! Явно трябва и в България ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ, след като има толкова много нападения и ЖЕРТВИ - РАЗКЪСАНИ ХОРА!!! Няма такава държава, след толкова нападения и разкъсани хора ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРОКУРАТУРАТА ДА НЕ ВЗЕМАТ РЕШЕНИЕ - ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ДА СЕ ОТГЛЕЖДАТ СЪС ЗАКОН !!! БОЙКО, ЦАЦАРОВ, ЗАЩО СПИТЕ? НАРОДЕ ?????

8

АнонимеН

преди 4 години

Ако възрастен човек си е счупил шийката на бедрото, не опитвайте да го изпънете в обичайното му положение. Веднага го положете по грьб и сложете шина на пострадалия крайник така, че да се захване тазобедрената става. Лечението е много трудно, костите срастват чак след 6 до 8 месеца и през цялото това време пострадалият е принуден да лежи. А продължителното лежене води до развитие на застойна пневмония, получават се рани от залежаване, тромбоемболия, което е основна причина за високата смъртност след такава травма. Затова е най-удачно възрастният човек да се подложи на операция.

7

АнонимеН

преди 4 години

ИМА БЕЗДОМНИ КРОТКИ КУЧЕТА И ТЕ НЕ СА ПРОБЛЕМ, НО ТЕЗИ КОИТО СА АГРЕСИВНИ И НАПАДАТ ТРЯБВА ДА СЕ ДОКЛАДВАТ!АЗ ДОКЛАДВАХ ЕДНО ЗЛО ГАДНО КУЧИЩЕ В НАШИЯ КВАРТАЛ КОЕТО НЕ САМО МЕ ЛАЕШЕ НО ДОЙДЕ И МИ УХАПА ПЛИКА ДОБРЕ, ЧЕ ИМАХ ПЛИК !ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ СЛЕД КАТО ГО ДОКЛАДВАХ ДО МЕСЕЦ КУЧЕТО ИЗЧЕЗНА НАПЪЛНО!!!НО НА ТЕЛЕФОННИЯ СЕКРЕТАР КАЗАХ , ЧЕ МЕ Е НАПАДНАЛО И УХАПАЛО ПЛИКА! ЯВНО СА ПРЕЦЕНИЛИ , ЧЕ Е ОПАСНО И СА ГО ПРИБРАЛИ И ПРАТИЛИ В МЕСОКОМБИНАТА!ИЗВОДА Е: ЩОМ Е ПРОБЛЕМНО ДОКЛАДВАЙТЕ ГО!

6

Shark

преди 4 години

Ами сега собственика на кучето да плати цялото лечение на жената + обезщетение. А кучето да бъде приспано. Обичам животни, но това не може така да продължава, кучета, които нападат хора трябва да бъдат приспивани, а стопаните им да понесат сериозни наказания и много солени парични глоби. Защото реално това си е непреднамерено нанасяне на телесна повреда, и опит за убийство. Даже не знам дали не си е съвсем преднамерено, щом имаш такова куче и не взимаш съответни мерки.

5

Анонимен

преди 4 години

За човек на 77 такава травма е ужасна, означава почти сигурто трайна инвалидизация, а в някои случаи остава на легло вече, въпреки операциите. Само затвор за психопати които развъждат такива породи. Крайно време е и у нас някои породи да бъдат забранени

4

матура

преди 4 години

Тази публикация не мога да коментирам въпреки, че е необходимо! Ще ми отнеме много време, а и какъв смисъл! Образованието ни е трагично!

3

Чикън

преди 4 години

Днешният Бай *** иска бмв, питбул, татуси и максимално кифленска приятелка. Само така е безсмъртен!

2

Гледна точка

преди 4 години

БЕЗ КОМПРОМИС, ЗАТВОР!

1

Анонимен

преди 4 години

На някои места се стига до там, ловна дружинка да ги избива... иначе няма оправия.