31

Богат и красив

преди 4 години

Жалък комплексарю, прав си че не може бедняк като тебе да мърси едно място с мен. Аз оставям бакшиш от 100 евро за четири кафета Kopi Luwak и две бутилки минерална вода Veen в Anantara на Малдивите, а селякът тръгнал да ми се прави на отворен тука с неговите 190 кинта дето дал в пейзанския рай на некви сицилански ***, Пичотовци и Бриаторчета. Жалка работа. Седи си при жаабарите и се мисли за велик, баце, личи ти че си от Северозападо.

30

Анонимен

преди 4 години

Всъщност за Мадона ще е чест ако легне на плажа до мен, но това е друга тема.

29

Анонимен

преди 4 години

Хг

28

PorNoGraf

преди 4 години

100 евро си е без пари при положение че на българското черноморие има шатри по 250 лв

27

Анонимен

преди 4 години

хаха, значи ще ида аз със 100 евра и ще искам шатра на плажа и в същото време до мен ще е мадона?Ще ме пуснат точно на 30/02 която година се падне :)

26

АнонимеН

преди 4 години

ПО-ЗАКОН 50% ОТ ПЛАЖНАТА ИВИЦА ТРЯБВА ДА Е БЕЗ ЧАДЪРИ!!!ТЪЙ ,ЧЕ ТОЯ МОЖЕ ДА ИСКА И 1200 ЕВРО ЗА ЧАДЪРИТЕ СИ!!!----------МНОГО ПО-ПОЛЕЗНО Е ДА ЛЕ ЛЕЖИ ВЪРХУ ХАВЛИЯ НА ПЯСЪКА И ДА СИ БОДНЕШ ЕДИН ЧАДЪР ЗА 10 ЕВРО МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА!

25

Анонимен

преди 4 години

Пулия е дива провинция !!!Кви 100 евро кво кисело зеле през лятото?!?!Флавио Бриаторе е Балъкчия!!!Отваря заведения за новобогаташи и парвенюта в очакване да им прибере кинтите като им "храни" егото.От Сардиния го изгониха. Там имаше страхотен клуб но местните не го харесват.Форте дей Марми е мека за руснаците. Такива и основните му клиенти.А тоя Пичото е НИКОЙ.С тези няколко стотин милиона е въшка.

24

Анонимен

преди 4 години

Щото неможе. Научи се първо, какво е расизъм старец необразован. Няма как аз да искам лукс и качество, а ти да си с 2лв в джоба и да сме на едно място. Няма го тоя филм и никога няма да го има. Колкото и да подскачаш не си за там. Ако смяташ че си отиди кихашш 100 евра и лягаш :) Кое е расъсткото? За да има едно място ниво трябва да влизат пари от тебе ли влизат тея пари? Смешкоо

23

АнонимеН

преди 4 години

КУПУВАШ СИ ЕДИН ЧАДЪР ДО 20 ЛЕВА И СИ ГО ПОЛЗВАШ!!НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ ВСЯКА ЕДНА ПЕТА Е МЯСТО ЗА ЧАДЪРИ СВОБОДНО ПОСТАВЯНЕ! 4-ТИРИ ЧАСТИ СА ЧАДЪРИ 1 ЧАСТ СВОБОДНО!ПОЧИВКА ЗА 2-*** МОЖЕ ДА МИНЕ С ДО 500 ЛЕВА ВСИЧКО И ХРАНАТА АКО Е ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ А ТАМ ВОДАТА Е ТОПЛА ДО ОКОЛО 20-ТИ СЕПТЕМВРИ

22

Анонимен

преди 4 години

Простолюдиеето не може да разбере, че високата такса е за ограничение на такива като вас. Където по света има високи такси те просто не ви искат. Няма общо с митични мутри и бетони. Това е нормална практика. Неможе човек с 1 милиард и сельоо от поляната в София да лежат един до друг. Някак си не е естествено.

21

АнонимеН

преди 4 години

200 ЛЕВА САМО ЗА ЧАДЪР!!!!ЗА 200 ЛЕВА ЕДИН ЧОВЕК ЩЕ ПОЧИВА 7 ДНИ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ ОТ 10-ТИ ДО 17-ТИ СЕПТЕМВРИ С ВКЛЮЧЕНА ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ В САМОСТОЯТЕЛНА СТАЯ НА 400 МЕТРА ОТ ВОДАТА И НА 800 МЕТРА ОТ ЦЕНТЪРА!!!ШВЕЙЦАРСКИЯ САЙТ АМОМА , ПО-ЕВТИН Е ОТ БООКИНГ САЙТА

20

Анонимен

преди 4 години

На Пичото в Порто Червото!

19

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAЗа 40 евро в Италия няма да те пуснат и до клозета.

18

Анонимен

преди 4 години

Имаше свобода, слободия и анархия нямаше, нарича се ред и законност, затова ви харесва като идете някъде където е нямало такова разграбване и измама като у нас.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Но нямаше свобода.

16

Анонимен

преди 4 години

Само че безбройни плажове за простосмъртни са безплатни и са по чисти от нашите.Неслучайно в соца слънчев бряг и Албена бяха сравнявани с Ривиерата , чистеше се редовно и се тралеше дъното до брега, на места се насочваше пясък , чадъри имаше безплатно, никой не те гонеше , където и да застанеш.Имаше алеи , зеленина, чешмички , летни театри, сигурност, спокойствие. Щастливи години. Сега мутри и рекет и мръсотия с фекална вода и презастрояване .

15

Анонимен

преди 4 години

Всъщност става на въпрос за 150-160 евро. 100 евро чадъра и 50-60 евро шизлонга.

14

Анонимен

преди 4 години

Заглавието , както винаги е 100% преднамерено , хем не лъжат, хем намекват че в Италия взимат 100 евракиса, когато става дума за някаква ивица частен плаж, където и срещу тези 100? няма да ви допуснат.

13

Анонимен

преди 4 години

Виждати ли? Па вий с аоолаквати за едни 0-15 леа.... То биа биа вашту *** чак па толкус

12

Анонимен

преди 4 години

Всяка чужда простотия се величае ,всеки наш успех се неглижира и се говори подигравателно