43

Waffen SS

преди 4 години

Четейки пасквилчето ,оставам с впечатлението ,че за всичко е виновен дежурният,световен,задкулисен и анти-демократичен злодей Владимир Путин.Защо има такъв пропуск и не е посочен персонално за тази беда.Такъв пропуск

42

Анонимен

преди 4 години

Върховното светейшество на илюминатите пак е замислило намаляване на населението, този път без войни, а чрез химически атаки. Истинското месо ще остане за тях, а нас ще ни хранят с месо на струг и домати от 3D принтер....!!

41

Шопо

преди 4 години

Оти ??? Сега па да не е истинско ?!!!Хормонално месо от което на жените им подкарват мустаци ,а на малките момиченца гърди..Отврат...

40

Анонимен

преди 4 години

Дайте статия за Чернобил,че ми липсва. Никой няма да яде тези изкуствени ***.

39

Waffen SS

преди 4 години

По време на "тъмният и човеконенавистен"социализъм бяхме от училище на селскостопанска бригада в едно село.Няколко дни помагахме в птицефермата.По време на този "тъмен" период, нямаше яйца от боксово,подово или свободно отглеждани кокошки.Просто всички яйца бяха от припкащи на воля кокошки и хранени основно с царевица.Лелките,които работеха там ни печаха току що снесени яйца на една метална плоча,ама по колко изяждахме.Тогава холестерола още не беше на мода.

38

за затвора

преди 4 години

Истината е Една - ИзПеркел и Придворните й Клоуни от Европейската Народна Партия и всичките им коалиционни партньори са За Затвора!! Обаче, същите успяха, манипулираха и последните избори и продължават да са на Власт. От Вас Зависи - дали искате да живеете на Свещи без Електроенергия и като Тревопастни в поголяма мизерия и от във Военно Време и да ги вкарате в Затовара, където им е мястото!!

37

ERICH

преди 4 години

Преди много години имаше един филм с Луй дьо Финес ,"Крилце или кълка".В този филм като иновативно решение за хранене се предлагаха пилета ,които представляваха пластмасов скелет,обвит с някаква тестоподобна маса и боядасано с пулверизирана боя,която му придаваше вид на изпечено.Преди години изглеждаше гротеско и смешно,но тази технология вече ни застига.Отвратително и гнусно

36

АНОНИМЕН

преди 4 години

Началото на самоунищожението...

35

пр0р0к

преди 4 години

значи в Европа ще се появят много канибали, защото в природата вакуум не остава, още повече изкуствено създаден такъв!

34

до 41

преди 4 години

възхищавам се на оптимизмът ти, но първо палачинката се обърна само частично и то благодарение на това, че Тръмп спечели в САЩ, а след 1 година ще направят и невъзможното да няма 2-ри мандат. Второ, щетите и разрушеното - деиндустрализацията на Европа и затворените аец-и и т.н. не могат да бъдат построени и възстановени с десетилетия, а до тогава Азия ще ни е изкупила, може дори геноцидирала. Вече дори най-голямото пристанище в Европа и до не отдавна в Света - Ротердам е продадено на Киткай!!

33

Анонимен

преди 4 години

И Земята и Слънцето изстиват, тия ми дрънкат за "глобално затопляне":):):):)

32

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости. Палачинката вече се обърна. Всяко чудо за три дни, както се казва. Скоро това, либерасти, вегани, комунисти, затоплисти и подобни извратеняци, ще бъдат изметети от политиката. Вече се почна. . Който каквото си иска ще яде. Кой ще пасе трева, кой ще нагъва мръвки, кой ще рупа изкуственяци ...си е негова работа. И така до следващата организирана идиотщина.

31

до 37 част 2

преди 4 години

заглавие на статия в Днес БГ:* "Кои държави ще забраняват бензина и дизела" : в статията четем, че дори Франция с решението си за 2040 ще е сред последните - за пример Холандия е определила 2025 година за забраната!!

30

Fermin

преди 4 години

До Эврапэйскый Союзтва къде го чете, дай линк ....

29

!?!

преди 4 години

Месото винаги е било и винаги ще бъде от жовотински труп!Който не му харесва този факт... ла*на много!

28

Мда

преди 4 години

Вместо да се измислят всякакви про*стотии с храната,не е ли по-добре да се ограничи човешката популация и самото потребление?Пълен отказ от месо въобще не е необходим,даже е вреден!Но ако се ограничи приема до два пъти седмично няма да има никакъв проблем.Каква е истинската същност на проблема?Общо взето интересите на компаниите изискват непрекъснат растеж на потреблението(без значение на какво),а ресурсите на Земята са ограничени!

27

Анонимен

преди 4 години

Положително от Байер и Монсанто.

26

Анонимен

преди 4 години

До 2040г. със сигурност ще има трета световна война със ядрени бомби и изобщо после тази сегашната цивилизация няма да съществува а на Земята ще има оцелели само няколко милиона и те ще се преместят на север в дивите гори където няма радиация! Хората ще започнат отново да живеят както едно време, в малки общности, ще гледат животни и ще се занимават със заняти както българите преди 1000 години.

25

Анонимен

преди 4 години

Идиотия

24

Анонимен

преди 4 години

Най-много свинското да изчезне в Европата, то така както е тръгнало само кочове ще ядем