8

Карък

преди 4 години

Путиливизора дават само природни бедствия и ужасяващи тикви, как да го изхвърля като е в гаранция още?

7

Анонимен

преди 4 години

Тази статия да не е финансирана от търговци на посуда и други домакински артикули?

6

Анонимен

преди 4 години

гузен негонен бяга.Защо ме изтрихте, като на писах, че първото, от което трябва да се освободи къщата е злобата. Също: Който копае гроб другиму, сам пада в него.Старите вещи едва ли ще са ви проблем, ако са от скъпи и качествени материали.Едно време даже носиите както и официалните дрехи на най-богатите са се пазили и носили от поколения. И в Британския двор го правят.

5

Анонимен

преди 4 години

Стара посуда...ми, да, нямам пари за нова. Като гледам днеска в хранителния магазин, някои стоки с още по-високи цени, всеки ден растат цените, търговците са полудели. Парно, топла вода още повече ще поскъпнат, та това да си смениш посудата, за повечето българи, е лукс. Не пиша за гурбетчиите и за тези, които перат пари.

4

Анонимен

преди 4 години

"Източната философия изключва от дома растения, които са с остри листа, тръни,"Язе, като еропеец, съм следовник на западната философия. Па тя включва тръни, че и глогинки всякакви. За мъжка сила, примерно. Без нея - какво ти щастие?!

3

Анонимен

преди 4 години

Бай Иване, носишли го мекия?/Не с мръсното подсъзнание, молим, човекът от хлебарницата се връща./

2

бай Тъпчо

преди 4 години

Най големото нещастие е кога ти изсъхне пикалото бе.То, ни да го отрежеш, ни да го хвърлиш, само го мъкнеш да го разхождаш.С комшията един път си приказваме и му викам-А бе ти, там таковата, от кога си го забравил бе? Пък той вика-ами има вече петнайсе годин, пък аз са зарадвах и му викам-Ейййй, аз пък да чукна дръво-само от десет.Ама инак пък меракът си е на лице целия бе...

1

Анонимен

преди 4 години

От тази изключително ценна и достоверна информация ми допадна най-вече това предложение:"Стара метла".Значи като си купя една и измета, тя е вече остаряла все пак, не може да мине за нова. Та в тоя ред на мисли вероятно ще е нужно да я закупувам с цел еднократна употреба, т.е. да я менявам ако не всеки ден, то поне всяка седмица. За да съм късметлия - и аз и дома ми!.../Да ви имам мисленето.../