41

Borisov

преди 4 години

Чакайте малко. Не е възможно наличието на човешки живот в представите на нас хората. Възможно е, дори 100% сигурно да има какъвто и да е интелигентен живот някъде във вселената. Организмите, каквито и да са, по природа се приспособяват към мястото, където живеят. Например 6-10 км в океаните има живот, а там има отново 10-ки пъти въглероден оксид над нормите. Единсвено могат да се дават заключения, ако се разбере как се е създал човека... Отговора вероятно ще каже много неща. До тогава може.

40

Анонимен

преди 4 години

До ИЗХОДЪТБогатите са малко а бедните са много и е демократично бедните да определят правилата.

39

Анонимен

преди 4 години

Ние до Луната не можем да пътуваме, а вече знаем за други вселени !Нищо не може да се докаже от нас, освен това, което "виждат" учените с големите телескопи. Затова трябва да им се вярва... все пак са учени...нали така?

38

Входът

преди 4 години

За да станат богатите богати, останалите са станали бедни. Някои обществени системи са несъвместими с устойчивото поддържане на живота на тази планета.

37

Станул

преди 4 години

Продавам магданоз и доматя

36

Анонимен

преди 4 години

"Двойник" с подобни лито и биосфера, едва ли има. Само за 100-200 години успяхме коренно да променим Земята, та сега се надяваме от умрял писмо. Не знам за какъв Марс са се засилили и какво очакват да намерят там? С това консуматорско-властово мислене скоро ще изчезнем като цивилизация на собствената си планета.Освен хора които да си намират работа и май-вече да разхищават пари друго няма да се случи.

35

Калеко Алеко

преди 4 години

До Анонимен ... Какво значи "Ние", Нийл Армстронг кацна на луната още през 1969 г., сега хората ще кацнат и на Марс, въпреки че той вече е колонизиран от товарищ путин, който докара от там тайнствените си зелени човечета, с чиято помощ проведе референдума в Крим ... !!!

34

Анонимен

преди 4 години

То животец си има, но ние сме толкова напреднали, че не можем да идем и до Луната, ама вашия вожд Тръмп ще ви кара до 2030 чак на Марс, а до 2040 Земята може и да я няма...

33

Анонимен

преди 4 години

"Сами сме във вселената................свиквайте!!!"Tи не знаеш, кой живее в панелката истсреща, па тръгнал за вселената да ми се обяснява...

32

дедо Ташунко

преди 4 години

Тъжна новина, просълзих се. Добре, че боко има днес рожден ден!

31

Анонимен

преди 4 години

До 41Не, просто потвърждаваш казаното от мен.

30

овчар

преди 4 години

Ако тиа са учени то я сам пруфесур

29

Анонимен

преди 4 години

Ох обичам коментарите под подобни статии :) родната простотия се лее като Ниагара...

28

Анонимен

преди 4 години

Хмм, ама 4000 са общо откритите планети, а не откритите обитаеми планети..

27

Анонимен

преди 4 години

Кви учени кви пет лева ! Тиа незнаят колко уши имат на главата та тръгнали да казват че бил отровен въздуха на други планети

26

Жо

преди 4 години

До Анонимен 33"Зелените човечета" съществуват!Всеки ден, като пресичам на Петте кьошета, на светофарите свети по едно ходещо зелено човече:)

25

До DG

преди 4 години

Значи пак са двама, Бог и Бок..о!

24

DG

преди 4 години

До Бок боянски!Бог завършва с буквичкта 'г'! Членувай и ще се убедиш!!А колкото по темата, всяко правило има изключения!!!

23

ПланетаПайнер

преди 4 години

Атмосферата е динамична система и подлежи на тераформиране, а по отношение на интелектуалното ниво на развитие на съвременната цивилизация, невъзможно е да има толкова прости извънземни.

22

Дзъ

преди 4 години

Докато приравняваме вселената към нашата среда като създаваща живот ще сме си сами. Доста плоско ...