17

Анонимен

преди 4 години

Добър мъж и да е финансово стабилен.

16

Анонимен

преди 4 години

Стабилен мъж с добри доходи.

15

Анонимен

преди 4 години

Да им дава финансова сигурност.

14

Анонимен

преди 4 години

Стабилни доходи.

13

За сериозните

преди 4 години

и за романтичнитеДа изпеем нещо по-изискано и романтично:Примаш, засвири мичардаш мой любим.Тази нощ тежи ми,споменът един.

12

Много сте мрачни, бе

преди 4 години

Никой ли не е в настроение и тази вечер да пее "Крепи се, буцо, крепи се!":)))

11

Анонимен

преди 4 години

Хората с мангизи ще ви кажат че жените не ходят по пари, ОСВЕН ЗЛАТОТЪРСАЧКИТЕ, защо е толкова трудно да се повярва? Ако вярвате в това само това ще виждате..Жената ако има акъл ще избере по инстинкт за съвместимост. Ако не ще се забие където не трябва да се забива. Парите са ресурси, стига сте се вгорчавали

10

Анонимен

преди 4 години

С такъв, който държи на мен и сам е решил, че иска да бъде точно с мен.Трябваше ми време да проумея това и да го оценя. Той е по-голям от мен и с повече житейски опит. С времето оцених какво означава такъв човек да те е избрал сред всички.

9

Анонимен

преди 4 години

Щом някоя дойде да обяснява как не иска нацепена батка ми става ясно че е прекарала себе си през цели дискотеки с нацепени батки и сега иска работлив мъж. в България в момента се търсят главно нацепени батки - милионери. Става въпрос за базова сигурност, особено ако е много хубава жената ще си има проблеми и трябва някоя да я защитава. България се е превърнала в джунгла и въпреки че уважавам желанията им ги разбирам и са рационални. Жените обичат рационално и след това романтизират.

8

Анонимен

преди 4 години

С всеки биха се хваналиСтига да има мънгизи! Има ли пари всичко е ок!-:) Останалото не е от значение! С всичко свикват милите!-:/

7

Анонимен

преди 4 години

Науката няма отговор.

6

От ония

преди 4 години

Ами да е забавен, да е готин да е пич...Висок,синеок да не е много як.Ама да ме защитава.Еми значи *** нинджа с пари.

5

Анонимен

преди 4 години

Бихте ли написали статия както искат жените в арабския свят?Защото за последните 50г населението в тия държави се е увеличило 5 пъти !!!А ние даже сме се смалили с 30%.Та - бихте ли ми казали какво е това нещо което кара жените в арабския свят да правят толкова мн деца?

4

Румяна

преди 4 години

Аз самата предпочитам обикновен или работлив мъж. Не ми допадат татуираните или ,,нацепенu,, мускулести батки с лош поглед. За мен ще е още по-добре да е работяга и да си помагаме в трудното ежедневие и да се разбираме повече от приятели....сещате се нали?Финансите не са ми приоритет

3

Анонимен

преди 4 години

Като искат стабилни доходи, да си седнат на д-то да учат и да работят. Това не пречи също да се грижат и отглеждат децата си. Същото се отнася и за мъжете. Отговорността за семейството е и на двамата. Няма оправдание за жена, която да разчита изцяло на финансите на мъжа си, а тя да не прави нищо цял живот и да хайлазува. Няма разлика между "златотърсачка" и жена, търсеща мъж със стаб. доходи. И в двата случая определението е едно. Браковете "по сметка" обикн. свършват зле.

2

anon

преди 4 години

стабилни доходи. с това можеше да започнете и да приключите със статията...

1

Анонимен

преди 4 години

Да не е женкар.