Снимка: pexels.com

Ако попитате какво разбират под перфектна връзка, мъжете и жените няма да ви дадат еднозначен отговор. Едните винаги имат повече изисквания в сравнение с другите и това е съвсем нормално.

Обикновено жените са по-взискателни към половинките си. Повечето търсят човек, на който могат да разчитат във всяко едно отношение. Ето защо искат стабилна връзка и партньор, на който имат доверие.

Ето кои четири условия са важни за жените, за да може една връзка да бъде перфектна:

1. Стабилни доходи

Разбира се, за много жени се говори, че на първо място търсят парите, а не чувствата, които изпитват към тях. Има разлика между така наречените "златотърсачки" и дами, които желаят да бъдат с човек, който има стабилни доходи. Ако го има това условие, те имат по-голяма сигурност, че ако създадат семейство, мъжът ще се може да покрие неговите нужди. В други случаи жените имат доста по-успешна кариера, но това ги задължава да не излизат с някой да е. Затова си търсят човек, който е на тяхното ниво.

2. Мъже шегаджии

Много жени си падат по мъже, които не са толкова привлекателни, но пък имат страхотно чувство за хумор. Те могат да ги разсмеят дори когато им е тъжно и плачат. Колкото по-забавни и комуникативни са мъжете, толкова по-добре ще се разбират с жената и нейните най-близки приятели.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 5 дни

Искат мутра с пари или на години с пари а не слаб и безработен млад ама някой ден осъзнават,че искат слаб и безработен и тнт

37

Анонимен

преди 5 дни

"Значи с двв думи - искат богат шут, който да ги клати здраво."

Неее, искат някой които да се ожени за тях защото му е писнало да яде в столове, да живее под наем и да плаща за ....!

36

Некакъв

преди 5 дни

Искат мъже с много дебели портфейли. За съжаление богаташите в България стават все по-малко и затова имаме и отрицателен прираст.