141

Авиатор

преди 4 години

Ще печелят само големите групировки, представлявани от големите партии дистрибутирани от разпределителя на порции

140

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен148пак не си разбрал.предложението на Пеевски е партиите да се финансират от частни и корпоративни дарения по американски образец. По сегашния закон не може.

139

Шаран-БГ

преди 4 години

Каква демокрация, г-н Стойнев. Извадихте му душата на този демос, натиснали сте го с данъци - не може да диша и все за демоса плачете и за нищичко не го слушате.Витаете някъде в облаците, във Вашия партиен и политически свят. Нека Ви видим каква партия сте ? Защо трябва да вземате и моите пари - имате си партия, партийни членове - оправяйте се.....При този гнусен капитализъм, който толерирате и отглеждате, срамно е да споменавате "демокрацията" въобще !!!!!

138

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега, популисти и демагози се пострадали от популизъм и демагогия. Тези които сега реват, защо не се изрепчиха на Слави и не водиха кампания срещу референдума му. Мълчаха като задни отвори. Искането им да се нямали ДДС-то на хляба не е ли популизъм и демагогия. Хляба щял да поевтинее с 10-15 стотинки, даже за тези, които получават 5 000 лв. заплата. Безсмислено, ама звучи добре на 80-те % избиратели.

137

Анонимен

преди 4 години

136, Пеевски дори лобира с лозунга "не 1 лев, а 0 лева!". Не знам къде чете, че той е бил против предложението.

136

ои

преди 4 години

наистина бб се самоуби защото ве4е силен бизнесмен може да си направи партия и да пе4ели на местно и на държавно ниво!!освен ако не му пратят....?

135

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ ги устройва Боко прибира парите от 10години другите партии нямат толкова обедняха като църковни мишки

134

куйх

преди 4 години

сега ще стане така- големите бизнесмени,фирми,държави,служби купуват или лобират с пари партиите и те им изпълняват поръ4ките!!а малките партии ще отидат на кино!! затова в щатите има само 2 партии!!защо там няма 10-15 партии? просто там няма никакво финансиране от държавата а само 4астно!! та обикновения 4ове4ец да му мисли!!така или ина4е пак той ще плати на партиите!а защо не го предложиха след референдума-защото сега ве4е имат необходимите фирми за финансиране??

133

Другари "законо

преди 4 години

Всички сте за публична екзекуция- без изключение!

132

реалист

преди 4 години

За да има справедливост, на парламентарните партии субсидията трябва да е 1 лв за глас, а на извънпарламентарните 11 лв за глас, за да могат да се развиват.

131

русофила

преди 4 години

Двете шайки са причина субсидията да стане лев.Голям кеф -дребната шайка прекара голямата, и е подсъдим евродепутат.Голямата шайка си вкара автогол, и я чака съдбата на малката шайка.

130

Анонимен

преди 4 години

Че то във всички демократични държави е така, бизнесмени си избират партия и си я спонсорират, само при нас е обратното, партията са си прави бизнесмени .......

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 127Ти сериозно ли мислиш,че партиите са независими защото имат субсидия от държавата???И един лев им е много.Ама като гледам българина пак недоволен.Не ги намалят-мошеници...намалят субсидиите популисти и мошеници. Имаше една приказка за бензина-И десет лева да стане пак ще караме коли,и един лев да стана пак ще крадем като можем.И тук е така.

128

weiss

преди 4 години

До Само вметвам Това, брат, не е свобода на словото, а обикновена липса на интелект и възпитание. Но те по форумите не са опасни, даже са полезни за ония на конците. Иначе си прав, голяма *** е...

127

Unufri

преди 4 години

Такъв шамар зад врата им извъртя Бойко Борисов на всички поплювковци от опозицията дето се правеха на много отворени с приказки за субсидиите, че дълго време ще им звънят сега ушите. Каквото повикало, такова се обадило са казали хората.

126

Анонимен

преди 4 години

Имаше една реклама за бързи кредити:"Звъня на олигарх 1 - заето! Звъня на олигарх 2 - международно!"Всички партийци да се изрусят, защото "русо гладно няма".

125

weiss

преди 4 години

До Анонимен 127 Парадоксът е, че точно Пеевски публично се обяви против този проектозакон, и ДПС не го подкрепи. Не вярвах да дойде време да съм на едно мнение с тоя, ама на, имало какво още да види патИло...

124

реалист

преди 4 години

Да му мислят опозиционните партии, които не са във властта и на които не се заделят проценти от поръчките. Оставка лицемери !!!

123

Анонимен

преди 4 години

Най - накрая и една добра новина ...

122

weiss

преди 4 години

E сега вече ще е съвсем лесно да се купи партия. И досега не беше трудно, но само за определени хора, отсега кръгът на потенциалните спонсори се разширява , входът става доста по-нисък. Т.Е. поредното недомислено действие на властимащите. ГЕРБ си има ресурс, власт, удря всяка потенциална опозиция, а *** се радва, щото му е толкова акъла. Ама каквото повикало, такова се обадило....