201

Една невежа

преди 4 години

Тази субсидия за партиите на глас месечна ли е или еднократна сума след изборите?

200

Крузейдър

преди 4 години

Ейййй, тия парламентарни ще изпапкат по-малко пари! Да не повярваш! ***, иде ви края, мама ви крадлива!Поне част от тая *** ще краде по-малко!Дано!

199

Анонимен

преди 4 години

Щом дебелото прасе вие на умряло, значи са добре нещата грух грух пефски

198

Анонимен

преди 4 години

Големо реване падна сега щели били да служат на определени олигарси щото до сега хем си вземаха субсидиите ем пак се гушиха от определени олигарси .Смятам че след като преди партии са съществували без субсидии и сега могат да съществуват ще си намалят разходите за хотели манджи и командировъчни и други икономии да си направят

197

Анонимен

преди 4 години

време е да се подпомогне саморазпускането на бсп!

196

Тим

преди 4 години

Отново предизборни номера. Защо ГЕРБ не направиха субсидията 1 лев веднага след референдума? А , опозицията като говори, че никъде в Европа няма такова нещо да каже как в Европа субсидията е от 0.36 до 0.70 евроцента на глас. Много пари на вятъра. Някой трябва да носи отговорност за нарушаването на закона. Години наред сме избирани. Нямаше пари за социални помощи, детски, заплати и пенсии.

195

Браво!

преди 4 години

Радвам се, че се отрязва тази мракобесническа партийна субсидия!

194

ToPhD

преди 4 години

В статията отново липсват правописни, граматически и пунктуационни грешки. Неграмотността Ви може да се поправи отчасти, дори с функцията на Word - check spelling. Без капка сарказъм:)

193

СС

преди 4 години

Всяка партия по принцип е организирана престъпна група за източване на държавните ресурси. Затова и да ги забранят, никой няма да се сърди. :)

192

Мима

преди 4 години

В сила от 01.07.19г и валидно до 31.12.19г. Последната информация е спестена по разбираеми причини-предстоят избори.

191

Зрител

преди 4 години

Много добър ПР ход на ББ трябва да му се признае... за 10 години изкрадоха де що може, а сега според мен си подготвя евакуационен план да се оттегли с "чест и достойнство"! Ще се разсърди на народа, че не е разбран и ще остави останалите да се оправят както могат! Ако приемат 1 лв. субсидия и ТОЙ излезе от политиката - все след него, който се опита да вдигне субсидията ще бъде "разкъсан" от "народа".

190

Банко

преди 4 години

Който е за да се намалят да даде плюс, другите си знаят под строй и те така

189

Ние сме първи

преди 4 години

Всеки народ си заслужава управляващите. Да оставим опозицията без държавно финансиране за политическа дейност? Чудесно. Бойко ще си прави безплатен пиар по телевизиите, че реже ленти предизборно, а опозицията ще плаща по 5 хиляди лева за една минута клип по телевизията. ГЕРБ ще получава пари от фондации Конрад Аденауер, Еберт и т.н. Опозицията - естествено, не, и това също е чудесно, не е намеса. Е, ако това се нарича нормални условия за политическа дейност сигурно пак ние първи сме го измислили

188

Банко

преди 4 години

Атака си имат Алфа ТВ, НФСБ си имат скат, БСП и те си имат своя тв,ДПС имат ПИК ТВ , пари бол, даже и за телевизия. Къде го има това в другите държави. Знаете ли? Та за това 1 лев.

187

Анонимен

преди 4 години

Аз бих ги спрял напълно те и така си имат кръгове от фирми ! А овълчат ли се ще си гледат в канчетата а това е добре

186

ХАХАХХАХА

преди 4 години

гЛЕДАЙТЕ ИНТЕРВЮТО НА сЛАВИ сВИРЧОКА, КАК ИНТЕРВЮИРА ГОСПОДАРЯ СИ бОЙКО. Който иска след това да си мисли че Слави не е КОРВАТА НА БОКО ПОРЕДНАТА. Това с един лев субсидия е направино от Слави, защото олигархията го финансира зер патериците на олигархичната власт не им требе нищо освен пари от престъпна дейност. ДАНО ПО-СКОРО РАКЪТ ДА ДОВЪРШИ МЕНТЕ ПАРТИЯТА НА СЛАБИ АНТИБЪЛГАРСКИ ГЕРБЕРСКИ

185

Анонимен

преди 4 години

И да лъжат и да мажат, скоро народът ще отиде и ще изгони малката арогантна герберско-шкембелийско турска шайка от властта, А И рамазан кънев и славчо мутропевеца. СКОРО КАТО ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ЩЕ ТЪРСЯТ ПОЛИТИЧЕСКО УБЕЖИЩЕ, АМА СЪРБИЯ НЯМА ДА ГИ ПРИЕМЕ, ТЯ ТУРЦИ И ТУРСКИ ШПИОНИ НЕ ПРИЕМА ОТИДАТ ЛИ ТАМ ЩЕ ИМ ДРУСНАТ ПО 50 ГОДИНИ ЗАТВОР. УБЕЖИЩЕТО НА ТИЯ УБАВЦИ С ТИЯ ЧЕРНОБИЛСКИ ЛЪЖИ ЩЕ Е ТУРСКИ КЮРДИСТАН, Я В ДИАРБЕКИР В ПУСТИТЕ СКАЛИ ЩЕ СА НАЙ-ДОБРЕ ДА СЕ ДУП ЯТА НА ЕРДОГАН Я НА ДАВУТОГЛУ

184

Банко

преди 4 години

Пари им трябват да ходят на симпозиуми, банкети, да си правят телевизии, да ходят на Бузлуджа и тям подобни и да хранят сумати бамбуци в партийните централи. А ние това не го искаме. Казали сме им го. Точка.

183

seira

преди 4 години

ВНИМАНИЕ!ОТВАРЯ СЕ ПЪТЯ КЪМ ДИКТАТУРА!

182

сминдух енд чесън

преди 4 години

Браво ...Слави!