32

Анонимен

преди 4 години

Когато са субсидирани, не им пука за народа, щото те своето си го получават гарантирано независимо от работата, която вършат. Пък хората и да не са доволни, следващите избори ще си ги купят - нали имат пари от субсидии.

31

Анонимен

преди 4 години

Намаляването на субсидиите ще има наказателна и възпитателна роля. Ако се поправят, пестят и защитават обществото, ще получат увеличение. Намаляването трябва да е с 5 лева, защото партиите казаха, че дали 1 или 5 лева - нямало значение и било едно и също. 5 лева не са важни за тях. Затова да им се отнемат 5 лева от субсидията.

30

oo

преди 4 години

И оня от патриотите пита как щели да разпределят 40 милярда бюджет със субсидия 1лв. Забравя за заплатите дето вземат и какви ли още там хонорарчета и комисионни.Да си събират членски внос и толкова.Страх ги е ,че като почнат да вземат пари от фирми като дарения ще трябва да си изпълняват обещанията а не само да плямпат.

29

Анонимен

преди 4 години

Политиците са алчни за пари и със зъби и нокти ще бранят субсидиите си, защото това са десетки милиони всяка година.

28

Анонимен

преди 4 години

Защо да събират членски внос, като могат със закон за субсидиране да задължат всички, които не са им членове и не ги подкрепят да им плащат издръжката. Харесваш или не харесваш ГЕРБ, плащаш за издръжката на функционерите му, пък те от своя страна си купуват апартаменти с частен асансьор или тераса с джакузи за твоя сметка.

27

Анонимен

преди 4 години

Зависимостите били еднакви и при 1 и при 5 лева. Аз си мисля, че зависимостите са същите и при 11 лв. А ще бъдат същите и при 100 лв. субсидии. Субсидиите не решават проблема със зависимостите, а го решава прилагането на закона и вкарването на корумпираните политици в затвора. Субсидиите са само бонуса, който партиите си вземат като добавка към незаконното си финансиране и въобще нямат намерение да се отказват от този бонус.

26

Анонимен

преди 4 години

Защо дадоха ТЕЦ Варна на Доган и 42 милиона за дупката на Гергов при 13 лева субсидия днес? Има много наивници.Партиите трябва да отговорят за непрекъснатият античовешки лобизъм сега, когато получават по 13 лева субсидия? Защо сега не защитават обществения интерес? Трябва да върнат парите и да бъдат наказани за неизпълнение на обществения договор, по който днес им се плаща по 13 лева.

25

Анонимен

преди 4 години

Който е член на партия да заплаща членски внос от 2% върху заплатата си. Хората, които не членуват в партии не са длъжни да ги издържат.

24

Анонимен

преди 4 години

Снощи разправяха, че със субсидиите имало строг контрол на всеки лев, който се харчел от политическите партии. Интересно тогава какво казва контрола за кебапчетата и купения вот. Отчитат ли разходите за купуване на гласове и казват ли откъде идват парите?

23

Анонимен

преди 4 години

Доган добре ги е обучил тези двамата в лъжите.И ги бута все напред за заблуда,понеже са с български имена.А отзад шайката му се спотайва,върши си далаверите спокойно.

22

Анонимен

преди 4 години

Гледа ги снощи в Референдум. От националната телевизия се бяха постарали да поканят само действащи политици, за да се чуе само гледната точка в полза на субсидиите. А на поканените политици от алчност пяна им излизаше на устата. Очите им кръвясваха само при мисълта, че някой може да посегне към паничката им. Гадна гледка!

21

Анонимен

преди 4 години

Изказване на олигарсите от ДПС.

20

Анонимен

преди 4 години

Че то и сега всички небългарски партии се финансират от Кремъл и Анкара - АТАКА, БСП, АБВ, Воля, Възраждане, ДПС, ДОСТ,...а субсидиите са само за камуфлаж и джобни пари !

19

Анонимен

преди 4 години

Не му е това позицията, бе! Казва го напук на Бойковото перчене! Но ДПС може да си го позволи! Марешки също! Да му мислят кварталните магазинчета!

18

Анонимен

преди 4 години

Партии с обръчи от мафиотски фирми нямат нужда от субсидии. ДПС отдавна не е политическа партия, а ООД.

17

Т.Танов

преди 4 години

Е-е-е,доживяхме най-сетне едно чудесно предложение от ДПС - никакви субсидии от държавата за партиите - отдавна трябваше да е така!Малки,големи партии - толкоз! Вярно е,че ДПС имат и ще имат най-много / не аса една и две стъраните с мюсюлман ско население,кото ги финансират / а на другите какво им пречи и те да си намерят спонсори ?! Но независимо от това е необходимо да има ПРОЗРАЧНОСТ кой откъде се снабдява! Нали г-н Президент?!

16

сто

преди 4 години

процента зависимост на депесарите и от Турция и от Кремъл.На тях не им трябват субсидии в български левове , след като имат чужди пари.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Защо ще гласуваш за ДПС?Заради това, което предлага Й. Цонев, или заради онова, което е написано тук, в коментарите, под 15 ?

14

лесно, просто, ясно

преди 4 години

Всяко жителка на Столипиново и на още някои други подобни региони, която носи фередже и всеки път прилежно си плаща глобата за това, може да се окаже роднина на Някого си, дето няма как да го проверим и да започне да получава от него ежемесечни крупни суми, чрез някоя банка в Дубай например.После тези фередже-носки ще започнат да финансират която партия си искат. И така.

13

Анонимен

преди 4 години

ДПС спокойно могат да минат и без бюджетна субсидия. Тях няма да ги изоставинито Кремъл, нито Саудитска Арабия.