102

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе, в грешка си. 80те години Южна Корея беше много по изостанала от България, когато имахме средноевропейски стандарт на живот. Едва след това наляха стотици милиарди в Южна Корея.

101

The 4400

преди 4 години

От една чаша вода, имате хиляди видове безалкохолни напитки. Всяка една е създадена да бъде по-вкусна от другата, за да се продава. Пазарна икономика, нали? Но на човека му е нужна повече от всичко само чашата с чистата вода. Всяка една безалкохолна напитка, без тази вода е химичен ***. Който на всичкото отгоре за да ви се продаде е опакован в още един химически продукт пластмасата. Така, че Пазарната икономика е добрa ?

100

Анонимен

преди 4 години

с тоя сериал измислен ще покриваме хилядата къщички за гости на управляващитедемек малки хасиенди за послушниците на краваршингтон и плювачите на русиятатия крадците ги разбирам ама тия окрадените не ги разбирамабе майната му на чурнобил- за хирошима и фукуяма ли да говорим или за затъналия до гуша българин- стига с тая краварска по.миякойто не им стои мирно- цял ден го боядисват с черната бояами няма свършисе краварското царствои тия с къщичките за гости да си го получат в панделата

99

така е

преди 4 години

До Анонимен 95Когато хляба стане лесен,хората почват да го подритват!

98

Свобода на пътуване

преди 4 години

Между другото какво става с визите за САЩ, трябват ли още визи за САЩ, пускат ли свободно да се пътува в САЩ при нашите евроатлантически партньори, или? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

97

Анонимен

преди 4 години

До СоциализмътНе се излагай.Ю. Корея е имала компании като ЛГ, Кумхо, Ханкоок, Хюндай, КИА и т.н. още през 50-те. Самсунг и Фила са създадени преди ВСВ.България имаше един *** Кремиковци който осмърдяваше София, едно Химко което осмърдяваше Враца и района и един завод в Правец дето правеше по 30 копирани от Епъл компютъра на година.

96

Въпрос

преди 4 години

Защо днес при демокрацията ако си купиш по интернет самолетен билет за САЩ и искаш да пътуваш за САЩ, на летището има заграждения и хора с оръжие и ако се опиташ да преминеш загражденията и да си хванеш самолета за САЩ стрелят на месо?

95

Анонимен

преди 4 години

При соца всеки можеше да пътува където си поиска стига да не беше престъпник и да имаше чисто досие и западна виза получаваше изходна виза. Проблемът беше, че Западът не даваше визи. Пускаше само предатели които бяха готови да работят срещу България в пропагандните западни медии, а обикновените българи демократичният Запад връщаше с белезници в България на комунистическия режим.

94

Анонимен

преди 4 години

Филмът е въздействащ и многопластов.Може не всичко да е така, но показва двата свята в СССР - охранената и *** номенклатура, от една страна, и всеотдайната жертвоготовност на обикновения руснак. И пропаганда, разбира се.Очаквам руския вариант, който се снима..

93

Ястреб Манафлията

преди 4 години

Важното е, че сега има банани. Тези, които толкова реват за тях, не ги използват за ядене.

92

Dan

преди 4 години

До ТРЯБВАТребване,аз съм марширувал като ученик на онзи 1-ви май след Аварията, когато манифестациите бяха задължителни.Да ти ***!!! (последното си го преведи сам!

91

The Ghost

преди 4 години

Не знам на какво се дължи тази нечовешки висока оценка в imdb, но аз дадох 6. Защо ли? Защото всичко което показа филма аз съм го изживял а другото ( какво се случва в Чернобил ) го дадоха по ТВ - и вертолети заливащи реактора и хилядите "доброволци".

90

Интересно ми е

преди 4 години

Защо само дойче веле пише статии за този филм и му прави такава дива реклама, а българските медии моментално разпространяват писанията на дойче веле. Филмът добър ли е, защо свободните демократични български медии не пускат рецензии и отзиви за филма от други източници специализирани за филмова критика, ами само от дойче веле. Много ми е интересно...

89

Анонимен

преди 4 години

А какво става във Венецуела, какво става във Венецуела, дайте статия как гладуват във Венецуела, дайте статия как гладуват във Венецуела при социализма и при Мадуро.

88

Чернобил еба мамата

преди 4 години

На БеляНе 2След този сериал ако някой се осмели да говори за руска бомба с китайски материали у нас ще бъде обесен за топките!

87

Анонимен

преди 4 години

Социализмът беше вреден за българите, защото осигури сигурност, освободи българина от грижи за оцеляване преживяване, снабдявания със хранителни продукти жилище и всичко необходимо за живот, и това започна да развращава българите и те започнаха да мислят за живот в лукс и луксозни лъскави стоки, и това им стана целта. Затова дойде демокрацията да спаси българите и да ги излекува. Бачка сега българина за чорбаджията и брои стотинките да плати сметките и храната, и това е добра терапия.

86

Анонимен

преди 4 години

Украинци го взривиха и сега му се радват. Егати смоубийците.

85

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден статия за някакъв си сериал. По-важни новини от света и у унас няма ли? Досадно е вече с този сериал.

84

ТРЯБВА

преди 4 години

Всеки пише за Чернобил и Фокушима , но пропуска един факт - Бомбите на НАТО в бивша Югославия бяха с Уран - Бума на Починалите хора в България от РАК е по тази Причина .Всички БГ Правителства спазват закон на Омертата - това е Политически Коректно .Каква е разликата - в СССР поне са ограничили щетите и са дали гласност .

83

до 85

преди 4 години

прав си имам един колега вика целия ми живот е минал по времето на бай Тошо не съм виждал хора тогава да живеят в кашони и по пейки било лошо ще кажат някои а сега добре ли е като гледате скитниците по улиците