142

Анонимен

преди 4 години

С ядрено оръжие свалиха и двете кули близнаци. Първо ги запалиха за по автентично и след това събориха цялата метална конструкция дето е невъзможно да падне. Единствения начин да бъдат съботрени е с ядрен взрив и си има патент за това нещо. Когато са ги правили е имало условие да се предложи начин за събаряне иначе не получаваш разрешение за строеж.

141

Анонимен

преди 4 години

Нтщо не е така както изглежда.

140

Анонимен

преди 4 години

До Интересно ми е...България беше 9млн, защото никой не можеше да мине границата.Нямаше индустрия за милиарди, а фалира 3(три) пъти за 20 години.Армията беше съставена от наборници на по 18 години които трябваше да са пушечно месо по време на конфликт.Не изнасяше за милиарди, а изпращаше стока в СССР за без пари.

139

Анонимен

преди 4 години

Най- великият терористичен акт след Хирошима и Нагазаки от същите. Защо милите правят сериал за този подвиг?

138

Анонимен

преди 4 години

Пълни измишльотини в стил Холивуд.Укрите си го взривиха и това си е. Не вярвай на такъв.

137

Анонимен

преди 4 години

И какви опити са правили в централата за да гръмне нещо което е невъзможно да гръмне. Това е все едно да сложиш тенджера на котлона и да ти гръмне. Наред ли си с главата? Вземи малко се поинтересувай от физика и химия и как работят реакторите.

136

Анонимен

преди 4 години

Козяците са некомпетентни по всички теми ама иначе много им знае устата. Когато нещата опрат до конкретни факти се започва веднага с бягане по тъч линията и заучените шаблонни фрази типични за такива същества като тях

135

Анонимен

преди 4 години

Те така и американофилите разправяха как на потопената подводница Курск било гръмнало някакво торпедо от перхидрол и други подобни дивотии а се оказа че подводницата е потопена от американско торпедо. Как да вярваш на едни ***. Това не са хора а изчадия

134

Анонимен

преди 4 години

Чернобилската авария не е авария а атентат с ядрено оръжие от 0,1КТ . Донесено е от запад и поставено под реактора. Секунди преди взрива е регистрирано семетресение трета степен. Така на 11 септември свалиха и кулите близнаци пак с ядрени мини. Щом един път е минало за пред оввците защо да не пробват пак.

133

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 133точно под теб има един линк с данни на световната банка.Добави едно .ком след гугъл и ще видиш колко си далеч от истината.Дори и през бленуваните от всички дърти комунисти 80-те години бяхме последна дупка на кавала.Единствено Албания и Балтийските републики бяха по-зле от нас.

132

Анонимен

преди 4 години

И няма да избият тръбите а ще се взриви реактора и ще изхвърли във въздуха покрив от 2500 тона? Ти слабоyмен ли си? Нали ако стане това което е невъзможно според всички ядрени експерти по света цяла украйна ще бъде затрита. А то радиация има само в парчетата графит защото всичко останало е изпарено от ядрения взрив на донесената бомба от запад. Тъпaнар!

131

Анонимен

преди 4 години

При Тодор Живков само москвичи и лютеница с печени чушки и домат, а при демокрацията българинът маже нутела шоколад и лешник и върти западна кола.

130

11

преди 4 години

До КатеринаКате, тоалетната хартия великолепно се заместваше от вестник "Работническо дело", а бананите биха ти потрябвали по онова време, на мен не.

129

Анонимен

преди 4 години

Мда, взртви се водород, който се отдели от водата, защото цирконият оксидира с кислорода. Сегашните реактори имат водородни катализатори, които и Фукушима по американски дизайн нямаше.

128

Интересно ми е...

преди 4 години

Как така при Тодор Живков нямало нищо, пък България стигна 9 милиона, имаше индустрия за милиарди, изпрати спътник в космоса, изнасяше за милиарди и имаше една от най-силните армии в Европа. А при ЕС и демокрацията когато иам всичко Бъглария е 5 милиона, първа по смуртност в света, икономика нула, и освен евтини чербоработници нищо не изнася а всчики стоки са вносни. Интересно ми е...

127

Анонимен

преди 4 години

Дрън, дрън Чернобил.Нещо по-ново няма ли? Гордеете се със стари спомени за величието на УСА, ами сега где са Збигнев, Мкейн, Буш?

126

Анонимен

преди 4 години

При Тодор Живков нямаще тоблерони и кендери а сега на всяка бензиностанция има тоблерони и киндер.

125

Анонимен

преди 4 години

Френските ядрени учени се опитаха да обяснят, че по дефиниция ядреният реактор не може да предизвика ядрен взрив нито даже обикновен взрив. Но великолепно режисираната ядрена истерия в Европа и по света продължаваше. И спирането й вече беше невъзможно. Това беше началото на края на мирната ядрена енергетика и началото на края на СССР.

124

Катерина

преди 4 години

Не само банани и тоалетна хартия нямаше при Тодор Живков. НЯМАШЕ НИЩО! И това може да го потвърди всеки НОРМАЛЕН човек, живял по онова време.

123

Анонимен

преди 4 години

Да ти пкая на визите. И да ми плащат няма да отида там.