22

Плюс/минус

преди 4 години

До Анонимен А теб кой те научи да ползваш VPN ? Соршоидите еволюират, обречени смеееее !

21

Анонимен

преди 4 години

Абе то и храна по магазините не е имало по времето на Горби, а какво ли остава за тениски и упадъчни западни глезотии като котешката храна...

20

Анонимен

преди 4 години

Аварии в ядрени централи са се случвали и ще се случват и за в бъдеще/за съжаление/.Последствията са фатални.Бях на 18 год.тогава.И аз като всички други не знаех нищо,бяхме на манифестация, на бригада,ядохме плодове,братовчед ми се разболя от левкемия и почина.Бог да го благослови

19

Пеньо Груев

преди 4 години

Много силен филм! Нека знаят младите какво е било при комунизма. А нашите русофили да заминават за Припят още сега.

18

привет от Германия

преди 4 години

Довери се на руските некадърници , че да ти се подпали къщата ! Трябва да си много зле с главата за да позволиш на руснаци да ти построят АЕЦ !

17

Анонимен

преди 4 години

Най-добре с гледането да се похапва риба-тон от Фукушима.

16

Анонимен

преди 4 години

Аз съм живял 8 г през социализма в Москва и такива простотии могат да говорят само хора , които са предатели и имат някаква изгода от това, тоест платена пропаганда .В сравнение със сега живота имаше друго измерение и други ценности и имаше едни неща като морал, култура и други такива забравени неща. Тогава хората можеха и имаха време да се радват на живота , а не да треперят как ще оцелеят и дали ще могат да се лекуват и т.н. Ясно е че на тикви не може акъл да се налива , но не може само лъжи

15

Нямало тениски ХАХАХ

преди 4 години

Не знам каква е целта на тази пропаганда, но поне можем да се посмеем от сърце !

14

хъша

преди 4 години

лъснаха белите *** на руската комунистическа репресивна машина аварии се случват навсякъде по светът но бездействието опита да се покрие пред светът и закъснялата евакуация най вече на хиляди обречени не е ли престъпление?

13

Анонимен

преди 4 години

червени каскети, кой ви научи да влизате в интернет ?да не би от съветското посолство да е имало безплатни курсове за пенсионерските клубове ?

12

Мда

преди 4 години

И чакаме сериала "Фукушима" , а защо не и "Хирошима" ? Аз съм. човек който е луд по Япония и я имам за безкрайно по-цивилизована държава от САЩ и Русия взети заедно и умножено на квадрат.

11

Анонимен

преди 4 години

Мхм, и според Свободна Европа си ядяхме бебетата заради масовия глад в НРБ... За младите, нека видят какво се пише например за Севрна Корея - същото пишеха едно време против нас и другите страни от Източния блок.

10

Мда

преди 4 години

Голяма медийна кампания, голямо чудо покрай тоя сериал. Всичко е пари!

9

Анонимен

преди 4 години

Прави ми впечатление ударното използване на сериала за пропагандни цели за изминалата седмица-две. Където и да вляза - днесбг, дир, дневник и прочие медийни клозети, здраво се пишат статии за този сериал с политически предтекст. Не е ли странно ?

8

Парадокс

преди 4 години

И в Б-я нямаше котешка храна, но поне имаше тениски ........

7

Анонимен

преди 4 години

Ах тия лоши американци. Как смеят да се гаврят така със съвеЦкия рай на земята!

6

привет от Германия

преди 4 години

Абе стига сте дразнили рубладжиите с този Чернобил бе !" Виновни са американците , а не скапаната руска технология " !

5

Анонимен

преди 4 години

нямало било тенески 86г ....ахахахахах западната пропаганда проби дъното отново!

4

бай ганю

преди 4 години

гледайки филма днес руснаците също имат повод да са гневни и ядосани на тогавашните управляващи а за украинците е сигурно че са най голямата жертва на тогавашните действия или не навременни действия от паникиосаните партийни лидери

3

Да, вярно е !

преди 4 години

Че в СССР беше мизерия, що се отнася до стоките от първа необходимост спор няма .