24

До 39

преди 4 години

Само дето не е рускиня, а украинка.Макар и изкуствено създадена.

23

До 2

преди 4 години

Къде пък в метро има скумрия от Япония? Скумрия, херинга, все са от ФАО 27, което е тука - около Европа. Отвори един атлас на риболовните зони и виж коя къде е. На всяка риба си пише къде е ловена в коя зона. Просто не вземай риби от зоните около Япония.

22

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е Украйна да се извини на Света за Чернобил.

21

Анонимен

преди 4 години

Всичко е до организма на човека, можеш да пиеш по литър и да пушеш по две кутии цигари и да живееш до 100 години здрав, може да ядеш био храни и да си болен и да си отидеш на 50 г.

20

Анонимен

преди 4 години

До ЦК на БКПВсъщност цветн фотографии в САЩ има още от 30-те години на 20 век и са изисквали много скъпо оборудване :) по достъпно става през 60-те :)

19

Анонимен

преди 4 години

Предлагам цялото ръководство на БСП да се изнесе за година в Чернобил за тест .Ако се съгласи и Р.Овч ,можем да строим АЕЦ Белене! Статията е поръчкова,за да няма брожения при решението да се строи атомната " бомба" !

18

ЦК на БКП

преди 4 години

Още в 1986 в СССР е имало цветни снимки !!! В САЩ едва от 10 години ! Слава ! Слава ! Слава !

17

Анонимен

преди 4 години

Браво!

16

HBO IMDB

преди 4 години

Невероятно! Ще направим минисериал!

15

Активист на БКП

преди 4 години

Винаги съм казвал,че социалистическият атом е полезен,а капиталистическият убива !!! Пример : Хирушима и Нагасаки !!!

14

66

преди 4 години

Западна пропаганда. От всички факти се избират онези с които да се настроят най-много хората против инакомислищи, за да им се създаде примитивно-скотско съзнание на роби. Затова се вкарват и толкова паразитни цветни единици от майната си - за да се разбие всичко и като система и като култура. Ако сте гледали "1984" филма или чели книгата, там ти създават ценностна система.Досега четем какви ли не глупости за Ким. Човек ще си помисли, че по цял ден само ходи да избива хора по садистичен начин.

13

нема да се плашите

преди 4 години

Население 2017:Чернобил- 690 душиПрипят - ~10 душиХасково- 70 000 души

12

Анонимен

преди 4 години

Боката суджука си е хрупал чисти марулки разтривайки ушите на правешкия ***, а хората маршируваха под радиационния първомайски дъжд. Обаче на Цветанов баща му е бил мъжкар и е оставил сина си под дъжда, от който са причинени трайните увреждания и мутации, на които сме свидетели в момента.

11

Анонимен

преди 4 години

А бе... не знам, но се прекалява вече с тоя Чернобил. А за които не помнят, на първомайската манифестация в София, цялото Политбюро на тогавашното БКП беше трибуната на мавзолея под дъжда, също като гражданите.

10

Анонимен

преди 4 години

До pipoДа така изглежда.Само дето половината българи измряха от рак.В моята рода 3 броя.Почти всеки човек който срещнеш има роднина познат или приятел който е умрял от рак има рак или е с някакъв тумор.Иначе да радиацията е полезна в малки количества.Мн малки

9

Анонимен

преди 4 години

*** издържат 1000 пъти по-висока радиация от човека , без да им вреди. Природата и много гъвкава -от стотици хиляди разболели се от лъчева болест един случай има на оцеляване.Това не значи че радиацията е безопасна.

8

Бай Иван

преди 4 години

Те другарите от червената мафия,когато гръмна Чернобил си хапваха екологично чиста храна и вода,но на народа нищо не казаха да се предпази.Сега с тая статия искат да омаловажат тъпънарщината си и античовешката си природа! В България най голяма радиация премина в южната и част.

7

pipo

преди 4 години

Това където ви пълнят главите, че от радиацията всичко живо умира, не е точно така. Клетките мутират и се приспособяват, особенно в поколението родено в опасната зона. Тази Марийка сигурно има мутация която я прави да издържа на доста по високи дози радиация от нормален човек. Вероятността да се разболее от рак е дори по-малка от човек живял извън опасната зона. Всички животни които живеята около централата доказват, че има доста неща които учените все още не разбират.

6

Факт

преди 4 години

В Чернобил и сега живеят хора и винаги са живели хора след катастрофата въпреки властите!

5

Абе

преди 4 години

Изобщо не е случайно, че над 40 години всяко десето раждане е изpoдче или идиoтче, макар сега да им казват "пеперудени деца" "индиго" не-знам-какво-си, но истината е, че без модерните медицински технологии тези деца не биха могли да живеят а когато и ако въобще пораснат много рядко са пълноценни членове на обществото.А това момиче е родено и отгледано в среда с безумен радиационен фон.Спезиалистите са знаели какво говорят, много жалко за детето, че безотговорните родители не са ги послушали.