13

Анонимен

преди 4 години

Тоя пък воиник поставил си кракът на гърдите и. Абе ръцете къде са му били?

12

от 10 до 12

преди 4 години

А тебе чакам да ми помогнеш да освободя напрежението , не бой се няма да те боли !

11

Анонимен

преди 4 години

До 10 Стига си спамил. Взимай снимката на Путин и отивай в банята да освободиш напрежението.

10

Анонимен

преди 4 години

Такива са приятелите на великата Рус.Не случайно полковник Гундяев заяви : " Руският вариант на православието/ и по-точно , този създаден след 1917г/ е по - близък да исляма, отколкото до католицизма.

9

Анонимен

преди 4 години

Какво става в Иран - въобще не ни вълнува ! Важното е , че направиха краварника за смях и ще напляскат краварите ако се стигне до война !

8

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Не е редно. Жените също имат права равни на мъжките.Хайде сега обаче дайте пример за подобна дискриминация и от съюзника на САЩ - Саудитска арабия, където нещата са по-зле и от тези в Иран.Иначе, ако не дадете такъв случай ще си помислим, че това е поредната пропаганда срещу държава, която открито се обявява срещу така наречената "западна цивилизация".

7

Анонимен

преди 4 години

Наскоро гледах парад на специалните мотоциклетни войски на иранската гвардия КСИР. Направи ми впечатление че моторетките бяха събрани от кол и въже всеки сигурно участва със собствения си мотор а обувките им бяха също най-различни от гуменки и маратонки до ботуши. И тия хора се готвят за война със САЩ.

6

Анонимен

преди 4 години

В Иран си има специална религиозна полиция, която е въоръжена с гумени палки. Ако открият някоя жена на улицата която прекалено се е разголила веднага я принуждават да си прикрие голотиите с бой.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Господин Матросов няма такова нещо. Специално място жените имат в автобусите.

4

Анонимен

преди 4 години

Нищо подобно жените в Иран имат специално място на стадиона, където ходят само жени в тоя сектор.

3

Анонимен

преди 4 години

По времето на шаха на Иран Мохамед Реза Пахлави преди 40 години нямаше проблем иранките да ходят с прически като европейки или да се пекат на плажовете в Иран по бански както в Европа. Какво се промени през тези 40 години? Разни религиозни дейци които се криеха във Франция (най-свободната в политическо отношение държава в Европа) от Пахлави иуспяха да инспирират религиозна революция и масово се върнаха в Иран за да громят постигнатите светски свободи. Днес Иран си има фенове и в България.

2

Анонимен

преди 4 години

Тука има едни много големи фенове на Иран и на руско-иранската дружба. Нека излезнат тия достойни наследници на Матросов и да защитят Иран.

1

Анонимен

преди 4 години

Всяко нещо се прави с цел. Тия много добре са знаели законите. Интересно как са им позволили да говорят пред медиите и да се оплакват.