6

Анонимен

преди 4 години

Срам и позор!!! Изглежда, че някои деца нямат нужда от помощ на "държавата". И какъв е извода... Да бъдем безработни явно и да я докараме до просешка тояга. Глупаво и необмислено решение. Редно е всички деца да си получат детските и социални помощи, които смятам, че им се полагат като граждани на Република България.

5

Анонимен

преди 4 години

Подигравате се! Засрамете се!!!

4

Димитрова

преди 4 години

До БПФПодкрепям Ви! Моите деца реално не съществуват за държавата, само защото родителите ми са се постарали да ми подсигурят образование, а и аз не преживявам по кафенетата. И въпреки, че и двамата със съпруга ми работим, ние просто оцеляваме. А се оплакват, че няма раждаемост сред българите, че интелигентните млади хора бягат. Един ден децата ми като самостоятелни граждани най-вероятно ще решат да видят живота в чужбина и аз ще ги подкрепя и насърча

3

Анонимен

преди 4 години

Защото това не е държава а мащеха!! Всичко е направено така ,че колкото може по малко хора да взимат помощи!

2

МК

преди 4 години

помощта трябва да бъде за всички деца и защо се гледа брутния доход, а не чистата сума, която се получава

1

БПФ

преди 4 години

Защо не подпомогнете всички първокласници, а не само тия от хъxpещ произход? А тия - в приемните семейства - защо - нима "благородните" приемни родители не получават около 1000 лв на месец - заплата + средства за издръжка на детето? Малко ли им е?Естествено - за сметка на нашите деца - ние издържаме държавата си с данъци, за децата ни няма нищо !!!