15

Анонимен

преди 4 години

""" БЛИЗКИТЕ МУ ВСЕ ЗАМОЖНИ ХОРА "" ще съберат 100 хиляди ей сегичка за гаранция ...да му мислят тези дето са откраднали кокошки или череши от некоя градина.....те симпатяги като този са от държавното котило,, там все юначета . АЗ ПЪК ГО ИСКАМ В ЗАТВОРА

14

Бай Иван 2

преди 4 години

Евала полиция,евала съдебна състема .Ей държаха го човека докато кандиса на исканата сума./ не тая за гаранцията/ за другата говоря дето се дава под масата.Че той тия пари 100 000 ги изкарвал за седмица .

13

8888

преди 4 години

Пешо е невинен!

12

ДЯДОТО

преди 4 години

Не се накрадоха с милиони от прокъсания народ на който му вдигат сметките за живот и храна по два пъти в година...но когато си роб -кебапчето от топлата витрина на супермаркета ти се вижда, като БОЖИЯ благословия!!! СТРАХЛИВ НАРОД.... До гроб се язди!!!

11

Пустиняк

преди 4 години

Ух мамин сладък сладур! Този не е ли от четата на шкембе войводата! Абе важното е да е патрЕот, хетеро, да яде и пие здраво, и най-важното, да си е чист нашичък българин. Щом е такъв, не може да е престъпник. Те са само от другите етноси.

10

БРАВО

преди 4 години

Егати и пича - Държавен Служител с 2000 лева заплата , и вади 100 000 лева за Гаранция ???Как става това , как се Прави Къща за 500 000 лева от ЕС Пари ???

9

Активист на БКП

преди 4 години

Е !!! От 50 000 000? все ще заделят 50 000 ?...

8

marquise

преди 4 години

Не мога да разбера, каква връзка има информацията с провалилия се бивш магистрат Николай Кокинов?Много рано са слънчасали тези редактори на сайта, въпреки големите валежи напоследък.

7

Анонимен

преди 4 години

От къде ще намери този държавен чиновник 100 000 лв?! От държавната заплата ли?Даже адвоката му е щастлив и доволен, значи парите не са никакъв проблем!И накрая ще го оправдаят Шкембе войвода ще тръби навсякъде че са доказано невинни и точка. А тоя ще си харчи спокойно Откраднатото! Както става винаги в България! Но на народа му харесва щом продължава да гласува за Герб и Шкембе войвода.

6

Мария Гаргамел

преди 4 години

Хич не бъркайте Герб тука. Тоя е лично назначение н а шкембе войвода.

5

popa ot razgrad

преди 4 години

организирана престъпност...

4

Анонимен

преди 4 години

Пуснете го невинен е!

3

Анонимен

преди 4 години

Същата мишка, да.

2

Анонимен

преди 4 години

Това същият Кокинов ли е, дето ходеше в Банкянското WC да се отчита на Тиквата ?

1

Анонимен

преди 4 години

Нормално, щом са от Шайката на Суджуците.А Иванчева я арестуваха с тежка артилерия и я бутнаха в затвора без присъда, защото не позволи на мафиотите от ГРОБ да застроят и Младост.