11

Анонимен

преди 4 години

Софиянци са доволни от статуквото. Те не свалят правителства, защото мнозинството са или държавни служители, или роднини...

10

Анонимен

преди 4 години

Дупка на централна улица в София - типично за ГЕРБ.

9

дедо Ташунко

преди 4 години

Възмутително, вместо да заобиколи като всички останали шофьори дупката, тази неопитна шофьорка се натресла в нея. После пак Бойко ви е виновен. В тази държава няма невинни, запомнете го от мен!

8

Анонимен

преди 4 години

Центъра на София-разбити тротоари,опасни балкони и падаща мазилка от стари сгради.Току що боядисани други вече се надраскани със спрей от самозвани художници.А току що ремонтирани улици вече се рушат.Докога ще търпите?

7

Анонимен

преди 4 години

Не е ли време да изметем цялата герберска пасмина,която съсипа и столицата и дъуржавата.

6

V

преди 4 години

Дупката е в бюджета на здравната пенсионната и отбранителната система .А целта на дупката е да има излишък от три милиарда за преразпределяне и усвояване а след това да се теглят заеми за още три милиарда за 8 самолета ;) Ако не са дупките много политици ще умрат от глад ;) Да ни е честита новата милиардерска дупка .Честито на печелившите и да си ползват със здраве ама и да почерпят после

5

Анонимен

преди 4 години

Плащайте данъци,за да има за крадене.Община,държава и фирми си делкат вашите пари,а резултатите са плачевни.8 хиляди излязоха,за да ни провокират със сексуалната си ориентация,а 3 хиляди не могат да се съберат,за да протестират за безобразията,които се вършат на наш гръб.Това не е държава!Това не е народ!

4

Анонимен

преди 4 години

Гей-парада мина успешно. Правете гей-паради, а не пътища !

3

Анонимен

преди 4 години

Айде,бе!Не може да бъде!При тия "качествени" ремонти,била се отворила дупка.Я вижте на "Граф Игнатиев" каква убавиня е.Само се заяждате,недейте така,не е хубаво.

2

Анонимен

преди 4 години

Важното е постоянно да избирате Фандъкова. Докато загроби цяла София.

1

Стефан

преди 4 години

НИКОЛАЙ СТОЙНЕВ ? ДЯСНА РЪКА НА ФАНИ - НИКОЛАЙ СТОЙНЕВ ИМА ЛИ ПРАВО ДА ИМА ФИРМИ НИКОЛАЙ СТОЙНЕВ ????????????????????