38

Анонимен

преди 4 години

Следващия път ще инспектира ЛУНА - ПАРК

37

чака калодки

преди 4 години

Щом е така, да му връчат и чукчето с дългата дръжка........да проверява.

36

Joko

преди 4 години

160 км/час, ама след 100 г. Сегашният подвижен състав на БДЖ-то ще се разпадне при тази скорост !

35

V

преди 4 години

Хората правят високоскоростни влакове ,а ние още трака трак на дизел да има кво да се краде ,щото иначе никой няма да се хване да бачка :) Влаковете развиват 450 км. и не са дизел .Много удобно щяло да бъде за фалиралото жп .Дето ние го издържаме .И кво софианци ще ходят на работа в Пловдив или обратното ???

34

Анонимен

преди 4 години

До чичо ГошоПоръчали са му и специален ф 16 за да обикаля страната.

33

чичо Гошо

преди 4 години

След джипа и влака,очаквам Бойко да се качи на кораб.Бат Бойко,тия "ходенета"при простия народец няма да ти помогнат!За да ти повярват хората,трябва да вкараш в затвора повече от половината ГЕРБ!За Нинова проблема също е много голям,докато не разкара старите муцуни които ни натрапиха режисирания от САЩ преход!Да не забравим и слугата Горби!

32

Анонимен

преди 4 години

До Старият машинистМрежа няма да помогне. Бързо трасе високо на мостове както е на Витиня за да не пресичат животни и коли. Ще са нужни поне 20 -30 милиарда евро от границата на Сърбия до Турция.

31

Старият машинист

преди 4 години

ТРАСЕТО от София до Пловдив ще трябва да бъде оградено с телена мрежа, както е на магистралите. Освен това, трябва да се премахнат всички ЖП прелези. Там, където трасето преминава през или близо до населени места е още по-сложно. При скорост 200 км/ч има голяма вероятност да стават инциденти по трасето, защото българинът е недисциплиниран.

30

Анонимен

преди 4 години

Това "с до 1 час и 10 минути" ми напомня за времето когато работех в един магазин за мебели където имаше отстъпки "до 70%" а реално имаше 1 нещо намалено на 70% дето беше залежало и останалите намаления бяха с по 10-15%.

29

избирател

преди 4 години

Ей така ли един смел психиатър не се намери,да каже на всеослушание,какви са му точно проблемите на другаря Борисов!Неизживяно детството,нещо по сериозно ли е?!Държавата буквално се сгромолясва,а той или с джипа си фърка или влак кара.....Е да ние имаме пари и сме по почивки ,какво му обръщаме внимание.!!!

28

манолов

преди 4 години

До бай хсега София Пловдив е 3часа и половина с бърз влак

27

Анонимен

преди 4 години

За какво ни дават това все едно преди нищо не се е строило и хората са живели в колиби!

26

Анонимен

преди 4 години

Правят ама само около София и метрото. а останалите кръгла нула. Видин и Монтана нямат линия към Плевен и са откъснати на Петрохан и имат повече трафик към Румъния отколкото България. Постоянно се отлага и все няма пари.

25

Поли

преди 4 години

А министърът уточни ли в кой век по-точно ще стигаме за 1 ч., че нещо за да стане това първо необходимо условие е да има влакове, които да развиват такава скрост, щото нова поръчка за закупуване не е организирана, а старата я прекрати

24

Анонимен

преди 4 години

Тази екстра за гетото ли е ,г-н Борисов?Само те се шляят по цял ден!

23

бай х

преди 4 години

пооосмали ...., сега София Пловдив с бърз влак е 2 часакато намалим 1,10 минути след ремонта /според винету/ за 50 минути София Пловдив ???

22

ван дог - 5 конгрес

преди 4 години

На фасадата на ТКЗС имаше подобно пано - Първият секретар на БКП сред трудовите маси!

21

Анонимен

преди 4 години

Та,кои са тия влакове,дето ще пътуват с 200 км.в час?

20

Пустиняк

преди 4 години

113 милиона безвъзмездно от Европа, милиарди годишно при бг вноска около 450 мил евра. Големи тарикати сме ей! И колкото повече европейски пари се наливат и крадат, толкова повече *** се отдалечава от цивилизацията. Само ако знаехме евро избирателите пълния размер на кражбите от тези пари, които идват от данъците им, не десни популисти, а ултра десни ще почват да избират, че да излязат от ЕС. Тогава би лъснал ганьовия гол ***, кьочината ще заприлича на Хаити или Хондурас.

19

Престъпника от Банкя

преди 4 години

кво проверява тоя ***?? Що не проверява Граф Игнатиев, който подопечната му Джи пи Груп съсипа и окраде 22 милиона??