20

АЙ, СИКТИР МИКОВ

преди 5 години

Миков, я *** в кръчмата, вземи и Румен Петков, натряскайте се както само вие си го можете и после дружно се облекчете в някой централен фонтан. Оставете политиката за мъжете, начело с мъжкото момиче Нинова, ПИКЛьОВЦИ, ЕТО КАКВО СТЕ И ТИ И ГЕРГОВ, ВЕРНИЯТ ПРИЯТЕЛ НА ОНЯ ОТ БАНКЯ, СЛАБО ИНТЕЛИГЕНТНИЯ МЕВДЖАН АГА И ВСИЧКИ ПАРТИЙЦИ БеКаПейци, начело с еврейското далавераджийче Сергей Стани шеф.

19

Помните ли?

преди 5 години

Нинова е мъжко момиче.Тези дърти номенклатурчици като й прередиха листата и набутаха и Мергей, тя каза, че от тук нататък не тя е отговорна.И въпреки това си подаде оставката.Сега, като я изберат с пряк избор е моментът да ги разчисти всичките.Единствен шанс за тази партия.

18

Мдаа

преди 5 години

Кои са милионерите в БСП бе умник , за кой говориш за Миков ли с 30те милки от Нинова?Айде за Гергов знаем за земеделци знаем и колко са те ...в Герб всеки регионален и още двама или трима покрай регионалния , от бизнеса всички защото отделят за герб и герб се грижи за тях , да не коментираме за депутатите от герб , разберете парите са в герб , те плащат за избори ,за мероприятия ,за концерти правят дарения , с парите от субсидиите земеделците снасят здраво на герберята , с парите от измислени

17

Я па ти..

преди 5 години

До Ала-Бала 14 За какво ти е тази "истинска ,лява партия"?

16

Майната ви!

преди 5 години

До Време за промянаКомунистически издънки, внедрени навсякъде във страната и другите партии!

15

С ГЕРБ надолу

преди 5 години

До Г'лупости: Точно г'лупости и гербаджийски опорни точки си написал. Трети мандат с ГЕРБ и продължаваме да сме най-бедната държава в ЕС, като изоставаме даже и от предпоследните. Румъния я слагаха след нас, а сега - доста пред нас. Но времето на Бойко изтича. БСП е единствената реална опозиция. Всички малки партии са само патерици на управляващите. Време е за промяна.

14

Глупости

преди 5 години

Каква "истинска лява партия", като всички на Позитано, са продажници, милионери с държавни пари, и агенти на Решетников.Освен да фалират Държавата и да усвоят бюджета в собствени банкови сметки--Те друга Визия нямат.3-пъти го въртят тоя номер!Само тъ.паци могат да им верват!Само ГЕРБ!!!!!! /.. гробницата за комунисти. /

13

Време за промяна

преди 5 години

Откакто Корнелия Нинова е председател, БСП излъчи президент, получи два пъти повече депутати на парламентарните избори и един евродепутат повече на тези избори. Можеше и да бъде по-добре, но има време за това. Тя е единственият лидер, който се зае да обнови партията си. И старите "вечни" депутати естествено са против нея. А за Георги Гергов с 43-те милиона, получени от Бойко да не говорим. Надявам се да я изберат отново.

12

Ала-Бала

преди 5 години

България има нужда от истинска лява партия, която е визията на Нинова. Останалите - псевдобизнесмени, пияници, дърти мошеници, свинари, *** ...т.н. могат де се предложат на Боко. България има също нужда и от автетична дясна партия, ане от *** сорогатни партии - ГЕРБ, Да България и други подобни чакащи финансиране!

11

:)

преди 5 години

Наздраве Миков,наздраве за...колективната ви БЕЗОТГОВОРНОСТ.Разделяйте се,разцепвайте се,самоунищожете се.На никого няма да липсвате.

10

Анонимен

преди 5 години

КоУуулегии откривам заседанието ХАХАХАСълзи съм ронил с тоя, като някой театърр бяха се сложили на тея столове. Показаха ми, как са били нещата преди 89та хахаха голям цирк

9

Анонимен

преди 5 години

До 7Според тебе, кои са по-малко корумпирани - ГЕРБ, които си купуват евтино апартаменти, или БКП/бсп, които купуват "скъпо" апартаментите (а някой направо си ги присвоили - заварено порожение)!?

8

Анонимен

преди 5 години

Ни е достатъчно разделяне. Трябва напълно затриване.И така и така другите партии карат като левите " за колектива"

7

ООООХ...

преди 5 години

АМАН И ОТ МИКОВ КАК НИНОВА РАЗЕДИНАВА ВИЕ СТАРИТЕ МУЦУНИ ПРАВИТЕ ТОВА НИНОВА УДВОИ ДЕПУТАТИТЕ КОГА ТИ СИ ГО ПРАВИЛ ТОВА?????НЕ ТЕ ХАРЕСВАМЕ НЕ ХАРЕСВАМЕ И ДРУГИТЕ СТАРИ МУЦУНИ ИСКАМЕ НИНОВА И МЛАДИТЕ С КОИТО РАБОТИ ВСИЧКИ СА ПО УМНИ ОТ ВАС ПО ЧЕСТНИ .............

6

Лисан

преди 5 години

Мечтата на Миковци - коалиция между Тиквата, Свинаря и агент Сава, главен прурор - Цаци. Опозиция - няма. Кражби - бол.

5

Анонимен

преди 5 години

Миков казва в прав текст, че БСП начело с Нинова си е БКП от преддеветосептемриия период !Сега просто я няма съвецката армия да окупира България и да инсталира Нинова начело с Радев !

4

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГЕРБ и ОП имат най-голям спад.

3

vlady

преди 5 години

Браво на Миков - доказал се е неведнъж като най-достойния лидер в БСП с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво и сериозни успехи с чашката. Може да стане достоен наследник на великия Юнкер.

2

Анонимен

преди 5 години

При колективно не се знае кой за какво отговаря и се прехвърля пак вината за всичко на Нинова.

1

Анонимен

преди 5 години

На никой реално не му пука за БСП. Електората на БСП си замианва със всеки изминал ден по естествени причини. Тази партия е просто история и то не най-добрите такива.