28

Анонимен

преди 4 години

В БАН са едни учени, нямам думи, захапали кокала и не пускат на 100 години, нищо не е обвързано с резултати. На запад професори стават на 20-30 години, защото тогава човек е най-креативен.

27

Гледна точка

преди 4 години

Лъчезар Филипов? Дето си говореше с извънземните и е син е на каскета министър-председател Гриша Филипов.Той поне изнася лекции и има научни трактовки. Които трактовки не са далеч от един логично мислещ човек. Има множество търтеи в БАН, които само дремят зад бюрата си по цял ден.Говорел си с извънземни....,ти внимавай кого ръкостискаш...!

26

ЧОВЕК

преди 4 години

АМА, МНОГО СТЕ КОМПЕТЕНТИ ЗА БАН - ИНСТИТУЦИЯ, КОЯТО ИМА ПОД 10% ОТ УЧЕНИТЕ В СТРАНАТА И ДАВА НАД 60% ОТ НАУЧНАТА ПРОДУКЦИЯ. ЗАСРАМЕТЕ СЕ.

25

Анонимен

преди 4 години

Видите ли как си изкарааме пенсиите само с Лежане. По времето на тато ни гонеа като импереалисти да праиме космически програме. Но в последните 30 години си праиме само чек.иииииииии на кой му стааа де, и бараме млади булки отзаде. Това за барането на младите булки им се отдава и на тия дет не им стая. Цел живот си искарааме на гърбо на тея дет бачкат без пари и се чудат кво да сложат на децата си да ядат.

24

Анонимен

преди 4 години

До Ф.С.В.псевдоучени - кибици не трябват на никоя нация.

23

ШибиРиби

преди 4 години

Ако я закрият най добре. Разни муруци се мотаят там и преоткриват топлата вода.

22

БАНан

преди 4 години

Виждам тук засегнати "учени" от БАН цъкат минуси... Сигурно пишат от ТАБЛЕТА в кутия за обувки докато зареждат батерията на крачещия робот "ГОЛЯМАТА СТЪПКА"....

21

Ф.С.В.

преди 4 години

На просташка нация - УЧЕНИ не и трябват ! Дори Вожда(Б.Б) е *** (филма Идиокрация) Неговият министър Постната Пица (С Дянков) -- нарече Учените - Феодални СТАРЦИ!! хахаха- Затова вместо да стават за смях на просташката нация - по добре да ги НЯМА! Учени не ни трябват - МВФ иска да сме прости !!

20

Анонимен

преди 4 години

Това е една структура,която харчи много пари,без почти никаква полза за България.

19

Анонимен

преди 4 години

Много *** коментари на много *** хора.

18

Калеко Алеко

преди 4 години

Тази люпилня на мозъчни капацитети която наследихме от времето на Тошо и "Нерушимата българосъвеЦка дружба", трябва да се дезинфекцира и проветри основно, за да се изчисти от всякакви псевдонаучни рептили, които навремето получаваха научните си титли, като се кълняха във вярност на Партията и превеждаха без свян от английски научните си публикации ... !!!

17

Анонимен

преди 4 години

работата на тези 700 безделници е да разправят по форумите колко били прости другите и как не ги разбирали и оценявали.

16

Анонимен

преди 4 години

а какво стана с Проф. Лъчезар Филипов? Дето си говореше с извънземните и е син е на каскета министър-председател Гриша Филипов. И това светило ли се пенсионира? Не го ли искат в масква поне?

15

Анонимен

преди 4 години

,,,"Невежеството е сила!"Джордж Оруел

14

Диплодок

преди 4 години

За какво са ни "учени"!?България е държавата на простите-убеждавам се в това на всекиследващи избори..

13

Анонимен

преди 4 години

И като се пенсионират, някой ще забележи ли, че ги няма?Заплатата трябва да е вързана с ползата от свършената работа.

12

Разбойко Бърборисов

преди 4 години

Бе за к'во са ни учени бе!На България и трябват сега стругари, фрезисти, оксиженисти, кранисти, арматуристи... А да, щях да забравя! И поети! Да възпеят заводската романтика!Я другарю, ти какво решил си с чукa?

11

Анонимен

преди 4 години

Държавата да пренасочи пари за частния бизнес - млади фирми , производство и тн. Там се ражда икономиката, която после наема хора и плаща данъци. С 10 милиона може да се помогне поне на 15 млади фирми ! Всяка година ефекта ще е много по-голям .

10

Анонимен

преди 4 години

От толкоз много учени не останаха ученици.

9

Анонимен

преди 4 години

Ще останат. Учени-недоучени.