164

Ф.С.В.

преди 4 години

-Гимнастикът Йовчев е мой набор 1973г - От тук нататък ме разбрахте- Старата школа с големите амбиции за да си на ВЪРХЪТ!!Да знаеш че само може да си победител и нищо по малко да не те задоволява от ПОБЕДАТА!- Тъжно ми беше последната му Олимпиада -как един побелял "старец" се бореше срещу 19 годишни момчета от Китай - ТОВА БЕ НЕВЕРОЯТНО ТРУДНО !- МАЛКО ДА ИМАХА ОТ СИЛАТА И ХАРАКТЕРА НА ЙОВЧЕВ- СЕГА ЩЯХА ДА СА НЕПОБЕДИМИ ТЕЗИ НАШИ ФУТБОЛИСТИ!

163

titoti

преди 4 години

Значи, чита аС тука, чи нямало иСход.Да бе, да.Я да се фаним сички и да Утидим при Бойко Борисов. Че то е видно бре, само той можи да ръководи успесно сичко.Я какви успехи постигнахме в обзавеждането с недвижимо имущество само. Значи води и ръководи фобре.И с футбола ще се прочуе.Я, цяла нова лига пръкнаха, само и само ония котараци от Бистрица да се намъкнат.Тъй де.

162

Анонимен

преди 4 години

тази пародия наречена футбол време е да се измете плешивия *** и перуката

161

Анонимен

преди 4 години

Треньорът на националния няма как да направи от чалгаджии футболисти, футболистът се изгражда на клубно ниво, там където играе и тренира всекидневно. Националният треньор има за задача само да изгради тактика и да сработи отбор от индидуалисти и звезди. Това, в което Пената или беше добър, или прости самите ни футболисти тогава бяха наистина много много добри. А БФС има отговорност да стимулира клубовете да развиват школите.

160

Тинев

преди 4 години

Ужасното е, че ПЕРСОНАЛНА вина в случая НЕ МОЖЕШ ДА ОТПРАВИШ никому. Ако си честен и искрен. Ако ще и Дядо Господ да стане треньор все тая. КОЙ ЩЕ ИГРАЕ? ОТ КЪДЕ В МОМЕНТА МОЖЕЩИ бг футболисти? Бяхчме 4-ти, ще кажете. Да, но имахме школи, спорта като цяло бе на световно ниво. А сега: Всичко се юрна да краде, да забогатява. Турихме чертата на всичко. А сега искаме.Е, не става така.Ще сърбаме попарата на демократичните промени още и още.

159

Ф.С.В.

преди 4 години

Балъков не може да направи чудеса за няколко седмици! Просто все пак се постара да изцеди всичко от тези ГЕЛОСАНИ ТАТУИРАНИ МАНЕКЕНИ ПОЗЬОРИ- ДИСКОТЕЧНИ ТАНЦЬОРИ И МЪРЗЕЛИВЦИ- Те просто не са истински спортисти! За да станеш богат и известен футболист-ТРЯБВА ДА СИ И СПОРТИСТ-ДИСЦИПЛИНА САМОРАЗДАВАНЕ ТАЛАНТ И ИНАТ ! СТОИЧКОВ БЕ ТАКЪВ КАКТО И ЦЯЛАТА ГРУПА НА СВЕТОВНОТО 1994Гняма какво да се направи с новите футболисти - как да им промените манталитета?- квартални футболисти с квартални силиконки

158

лкйи

преди 4 години

ето ви предимство на социализъма! щяхме да ги бием ако беше соца!! или щеше да ги няма тия на4ело на бфс-то! те играят за 4астни интереси основно?щеше да има решение на политбюро и т.н.!при демократизума основно държавата се ползва за 4астни интереси отнай- богатите,а те оби4ат спорта.... :)

157

Анонимен

преди 4 години

На Запад в спорта всичко е частно. Държавата не се меша в тая работа. И въпреки това си има ред.

156

Анонимен

преди 4 години

Да... На крива ракета БФС-то й пречи. Ритнитопковците от чалгаджйниците не можеш да ги извадиш, сигурно БФС-то е виновно

155

точка

преди 4 години

По-добре да нямаме никакъв футбол отколкото тази пародия сега.БФС да се саморазпусне,без това нищо не върши за българския футбол.

154

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 171ВИЕ изгоните кадърните с избора си през 2009 г !!!Докарахте див селяндуp на власт и ето това е резултата.Научете се да си сърбате каквото сте надробили безмозъчни мънкита !!Никой не ви е виновен че сте ПРОСТИ!!!

153

Анонимен

преди 4 години

Косово в момента е отбора в Европа с най-дълга серия без загуба - 14 мача. Нито Франция, нито Англия, нито Германия имат подобна серия. Така че може да се каже, че паднахме от най-силния отбор в Европа. Другия мач бием на Уембли и пак сме в играта. Съвсем наскоро бихме третия в света Холандия, както и Португалия с Роналдо. Това е футбола-съмтаймс люн. но продължаваме напред. Българи Юнаци!

152

Анонимен

преди 4 години

Ръководителите в България са мижитурки и пълни дилетанти! Достойните са изгонени в чужбина или натирени в ъгъла от бездарниците!

151

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162Ти очевидно си голям тъпан каквито са и 99% от бългapaците.Твойта "рИцептЪ" е като да вържеш с тел скъсан болт от ходовата част на трийсет годишен Трабант и да смяташ че имаш нова кола !!П.П. от друга страна напълно разбирам ЗАЩО е имало 9ти септемри 1944 г и на власт са дошли комунистите. Убедем съм че до тогава положението в Бг е било близо до положението ДНЕС.А именно, КРАЖБИ-КРАЖБИ и пак КРАЖБИ.

150

Анонимен

преди 4 години

В юношеските гарнитури се лансират връзкари с татковци-плащачи. Корупция навсякъде! Много по-зле от комунизма! И там имаше но, сега ударихме дъното. Българина се показва като лишен от честност,благородство и достойнство. Потъпква ценности за е той временно добре и да избие комлексите си!Не народ а, ***! Краен съм но, докато това не се промени ще си бъдем едни жалки въшки с голямо самочувствие.

149

Анонимен

преди 4 години

ТОШО НЕ Е БИЛ ФУТБОЛИСТ НО 80-ТЕ ГОДИНИ СЪБРА цк НА бкп И РЕШИ ДА ИЗДИГНЕМ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ. РЕЗУЛТАТА Е ЯСЕН ДО 1994 Г. САМО НАГОРЕ

148

Анонимен

преди 4 години

Отлична статия и много верен анализ!

147

Shark

преди 4 години

някой за нещо да е поел отговорност или да е наказан през последните 30г? И сега ще е така. Ей го тоя на снимката, заприличал е на бивол от ядене и пиене, и пак изглежда пиян. Изтрезнява ли този човек изобщо, може ли да взима адекватни решения?

146

Анонимен

преди 4 години

Какво е това пичове, бе джурнал, леле колко сте злеееееее.

145

Футболиста

преди 4 години

До АнонименТе и едни чужденци ..... Школите не работят..... къде са Локо Сф, Славия, Локо Пловдив, Ботев Пловдив.... ЦСКА.....Левски. Когато тези отбори заработят правилно = национален отбор, така си мисля, може и да бъркам....