70

До 66

преди 4 години

До дО 60Днешните топ футболисти са на много по-високо физическо, тактическо и техническо ниво от преди 30, да не говорим за 50-60 години. Когато нивото е ниско е много по лесно да побеждаваш, много по лесно е да изпълнеш! Преди е можело да разчиташ само на таланта си, днес са необходими много тренировки, режими, анализи, инфраструктура и т.н., за си на добро ниво. Днес футбола е на много по-високо професионално ниво - това са фактите, което както Пеле, така и Марадона признават.

69

Анонимен

преди 4 години

Мислехме, че националния е ударил дъното, а дъното се оказа плаващи пясъци.

68

Анонимен

преди 4 години

Как да има ,виж кой управлява и кого назначава .

67

асд

преди 4 години

Раждат се двойно по-малко деца...преди 90-та 120 000, а днес 60 000...Няма спортни училища...Мизерията е пълна... Няма национална стратегия за нищо....само корупцияМного ясно че няма да имаме спорт...

66

Анонимен

преди 4 години

Е само фУтбУлът ли, както казваше Батето.

65

Анонимен

преди 4 години

просто погледнете собствениците на отборите и ще ви стане ясно защо сме на това дередже, какво искате да се случва ? основния спонсор на първенството е фирма за залози :))) и вие какво искате да има футбул ? е няма да има, за сметка на това ще има уговорени мачове, това е !

64

дО 60

преди 4 години

Футбола си е футбол и нивото е било едно и също за всички бе юнак.Ти искаш да кажеш чеПеле,Гаринча,Сантос,Ди Стефано,Хенто,Шнелингер,Бекенбауер ,и т.н да не изреждам са били по слаби от Якимов,Аспарухов,Дерменджиев ,Бонев/беше три класи над Тошко Неделев/ и т.н и за това сме се класирали???.Играли сме като равни с толемите ,какво общо има това с твоята теза.Явно си много,много млад .Днешните ни футболисти НЕ СА СВИКНАЛИ НА НАТОВАРВАНИЯ И ,,МНОГО РАБОТА" Слободия и фалшиво самочувствие !!!

63

Анонимен

преди 4 години

Те нашите ще ги бият и женския отбор на Косово.

62

Анонимен

преди 4 години

Докато във футбола ни гравитират криминални елементи разни там Домусчиеви, Ганчевци Батковци, черепи и т.н и т.н. все ще затъваме

61

Анонимен

преди 4 години

Днеска до обяд ми беше срамно и неудобно, а съм само запалянко. Не знам как онези в БФС имат очи да се показват пред хората. Откакто Михайлов е начело националния и клубния футбол вървят само надолу и това надали е съвпадение.

60

Реалист

преди 4 години

До ха-ха-ха. Стига си мрънкал бе, ***. Да, футболът ни е трагичен, но къде видя, че и държавата загива. Аман от нихилисти. Сигурно такива като теб са го говорили това и по времето на турското робство, ама след 500 години пак ни има, нали. Ид.иот.

59

Анонимен

преди 4 години

До Стар запалянкоКогато СП са били във формат 16 отбора в по-голямата част от света се е играел единствено аматьорски и полупрофесионален футбол, днес нивото още на ново юноши по на 15-16 години е по-високо - нищо общо няма днес с преди 40-50 години.

58

Слаби сме!

преди 4 години

Гледайте реално, защо само Боби вините бе юнаци? Да не би той да е халф и да организира ,или трябва да вкарва и голове.И в двата мача се игра повече пред нашата врата. Той е на същото ниво като всички останали.Какво играха и те и той, Ганкиното -от 1 до 11 всички са от един дол дренкиИ Де Хеа или Облак да пазеха с тези 10 пред него ,резултата щеше да е същият. Колко голови удара имахме с тази хаотична ,,тактика" и колко пъти им ,,помогнахме "с голови пасове.....пред нашата врата и в двата мача

57

До 57

преди 4 години

Футбола днес няма нищо общо с този от 1994, да не говорим за 1962 и т.н. Защо ги пишете тези глупости няма обяснение, днес нивото е много пъти по-високо, конкуренцията е убийствена, за да пробиеш освен талант се изисква много работа. Един Тошко Неделев например преди 30 години щеше да е голяма звезда, днес е просто талант които го мързи да се развие и отива към логичен провал.

56

Анонимен

преди 4 години

Видяхте ли Перуката как се измъкна от стадиона- изчака всички да си тръгнат и дойде шофьора му с джипа да го евакуира директно от пистата на стадиона.

55

Анонимен

преди 4 години

Такива анализи са срам за журналистиката, хем си няма предства от футбол, хем *** решила да се изкаже компетентно, защото видяла че и други го правят. И като го махнем Боби Михайлов, какво ще стане? Като махнем Попето кой ще играе? И Ники Михайлов е резерва на Пламен Илиев, но ти от къде да знаеш, да не си спортен журналист.

54

Анонимен

преди 4 години

Цял ден слушам как нашите футболисти играели в слаби отбори и затова ни бил слаб и национала.През 1962,66,70,74 и 86г. играеха само футболисти от А група,през 1994 играчите ни бяха вече изградени футболисти, а в Барса,Порто,Валенсия,Спортинг,Хамбургер, Рапид и т.н се усъвършенстваха и набраха самочувствие. Но тогава се работеше по друг начин. Имаше спортни училища,школи,децата играеха футбол навсякъде,базите не бяха разрушени, имаше дисциплина и ред.Дълга тема...Проблемът е в БФС ...

53

Стар запалянко

преди 4 години

Когато финалите на световно бяха от 16 отбора от цял свят ние се класирахме четири пъти подред сред тях. От 15 години това поколение няма никакъв успех,а като гледам и ,,звездите ни" и надеждите ни, виждам че вече сме в групата на Фарьорските острови,Андора и Гибралтар и след Малта,Люксембург и Косово.Има ли в нашето първенство 1/един/ футболист на европейско ниво. Кой и какъв ни е шампиона вече 8 години.Днешното ни поколение са глезени,неможещи и не играещи с хъс младоци.Всички го виждаме!

52

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Последното класиране на България за световно първенство по футблол беше през 1998 година.Сиреч вече 21 години не сме играли на световни финали.Като се има предвид състоянието на националния ни отбор съм сигурен, че няма да се класираме и за това в Катар през 2022 година.Така че ще увеличим печалния рекорд. До по-следващото през 2026-та година ще станат близо 30 години БЕЗ УЧАСТИЕ НА СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО !!!

51

Анонимен

преди 4 години

"ДО 52 --Вчера по обяд - отидох до Еврофутбола и сложих 100лв за 2--Косово- защото съм реалист"Аз си мисля, че и Боби е заложил няколко бона за победа на Косово.