90

1

преди 4 години

ромчето балаков,още ни си ли е подал оставката,

89

Анонимен

преди 4 години

Ники Михайлове е на вратата, на националният отбор и на вратата на Левски. Правете си сметка що за футбол. Подигравка !!! Перуката вън от БФС. Друг начин няма.

88

Дельо Хайдутин

преди 4 години

Ние от 30 Години!!! Сме в тресавището, не само футбола!!!

87

vlady

преди 4 години

До виновни нямаХубчев все пак взимаше по-читави футболисти в защита и играеше по-защитно, което е по-добър вариант при ниска класа. Примерно Бодуров, Антов, Занев, Лясков са поне 1-2 класи над Горанов и е уместно да са титуляри в националния отбор

86

Професионалист

преди 4 години

Хубчев е треньор, Балъков - треньорско недоразумение, а Михайлов и Лечков - престъпници.

85

Анонимен

преди 4 години

Закривай БФС , закривай първенството , закривай държавата ! Маскари само останаха на ръководни длъжности , начело с Министър председателя !

84

Анонимен

преди 4 години

Нито съм член на БФС, нито участвам в събранията им като имащ право на дума, глас и т.н.Така че, да правят каквото си искат. Но като Данъкоплатец, смятам, че федерацията не оправдава очакванията, и не развива спорта на европейско и световно ниво, следователно финансовата и поддръжка от държавата, е неоправдано висока.

83

виновни няма

преди 4 години

Дори и тук не става ясно - вина или заслуга има ръководствата на Б Ф С за тая разпасана команда ? ? ? Хубчев поне някакси ги добутваше до равенства - а сега при Краси Балъков сякаш ги спъва някой с букаи преди да стъпят на терена . . . . . .

82

аланкоолу

преди 4 години

малката перука въпреки че беше с черен екип беше най малко 102 кила и не можеше да си вдигне дупарата на повече от 30 см от тревата

81

Анонимен

преди 4 години

Всичко е точно...Това е бял кахър за всеки обикновен човек...Има доста по-важни неща за оправяне в България. От муха да правите слон е нелепо...

80

Анонимен

преди 4 години

Също като държавата.

79

Анонимен

преди 4 години

Перуката не е единственият на когото не му пука за бг футбол. На мен също не ми пука :)

78

Балък

преди 4 години

Като отбор без вратар,двете загуби са достойни

77

Проклятие на перуки!

преди 4 години

Двете перуки са виновни, особенно по-старата !

76

ss

преди 4 години

До Антрополог: Така де, идеята ми беше, че нашият футбол, като цяло си остана на онова ниво отпреди 30, да речем, години!! А нещата се промениха доста!

75

Антрополог

преди 4 години

До ssКосово бяха много по-бели, направо руси в сравнение с наще.

74

ss

преди 4 години

Футболът, както много други неща, се промени глобално! Ако някога това беше играта на бедни бели момчета - звездите бяха Й. Кройф, Бекенбауер, Герд Мюлер, А. Пиола и т.н. Еузебио, Пеле и другите допълваха общата картина! Сега, братче, некви зомбирани тАмни типове световни звезди вече на по 20 години! В тоя спорт вече, ако не си с различен цвят си обречен!!

73

Анонимен

преди 4 години

Мародона дори със шкебе и на твърди наркотици, навремето печелеше мачове сам, днес ако Меси или КР7 си позволят подобно отпускане, директно отиват в историята. Така че теориите как футбола днес и преди бил един и същ, е някаква тотална глупост.

72

Анонимен

преди 4 години

Има нещо друго, което пропускаме в картинката. Странно е какъв голям контраст наблюдаваме в играта им през тези квалификации спрямо Лигата на нациите. Не че там бяха на топ ниво, ама в момента са просто безобразни и безидейни. И бавноразвиващ да е на терена, ще загрее, че игра няма и ще подобри представянето си и ще си взаимодейства по-добре с отбора. Сякаш нарочно не играят, никой не може да ме убеди, че тези 11 души на терена не знаят как се играе футбол.

71

До 66

преди 4 години

И чак като равни с големите футболни сили не сме играли никога, имали сме епизодични избухвания и толкова. България няма ресурса за да се конкурира с Бразилия, Аржентина, Германия, Италия и т.н.