28

Анонимен

преди 4 години

Последни сме навсякъде, нещо ново?

27

Анонимен

преди 4 години

за 28Викайте линейка за тоя!

26

Анонимен

преди 4 години

Затова не трябва да има никакъв футбол в бг .Пошла имитация на световния феномен футбол е това тук .Колкото Стоичков е гений толкова и тези маймуни са нещо .Забрана за футбола за 20 г напред .

25

Петров

преди 4 години

Вратарят Михайлов е с наднормен тегло и бавни и неадекватни реакции.

24

Анонимен

преди 4 години

Kрайно време е сем. Михайлови да напусне българския футбол.

23

Анонимен

преди 4 години

То с дузпи световен не се става ,ама 4 в света явно се става.Мит е всичко ,защото се базира на факта ,че бяхме 4 ти .Но реалността се вижда десетилетия след това .И продължават да смятат ,че оня не им дал дузпата.А колко дузпи измислени бяха дадени на тия 4 ти в света ,та те играеха и падаха само за дузпи и за пряк свободни .Онзи пряк свободен на Ицо с Германия не беше ли падане .Измислени герои ,та те се класираха случайно с онзи гол на Костадинов .Затова всичко е един мит -базиран на чудо.

22

Къща без гости

преди 4 години

Балъка си върти далаверите с търновския кмет и футбола не го интересува особено. Бая парици смъкнаха на времето и в Бургас.

21

Митко

преди 4 години

В една развита държава никога няма да допуснат 15 години отбора да не се класира никъде. На втората или третата година се гони цялото ръководство, срива се и исе почва от нулата! И така успяват. Нашите смешници пияндурници връзкари никой не може да ги разкара от БФС. Впили са се в поста като кърлежи.... Смешна картинка е България...

20

Анонимен

преди 4 години

Както всичко в държавата постепенно всичко е все по посредствено.Според видяното спокойно може да пуснете Винету тъкмо да излъска имиджа.Футбола е вече само за пране на пари .Не виждам на каква база очаквате постижения.Постиженията изискват жертви , труд и дисциплина , а и личности качества и характер.

19

Анонимен

преди 4 години

до 19 Какъв мит, бе ***? 4-ти в света бяхме. ФАКТ, а не мит. И е факт, че втори в света можеше да бъдем, ако на полуфинала френският *** съдията беше отсъдил 100%-товата дузпа на Костакурта за игра с две ръце в наказателното на Италия при удара на Костадинов.

18

ined

преди 4 години

Националната гарнитура под "мъдрото" ръководство на Голямата Перука стана на шопска салата

17

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SS А на мене пък ми писна от руските ви идиоми, дето ви издават националната принадлежност. Да пи кая на *** фо стата руска.

16

Анонимен

преди 4 години

Митът за четвъртите в света си отива бавно ,но видимо .Един ден като се споменат имената на Михайлов,Стоичков,Лечков и тн хората ще се чудят на глупостта на миналите поколения да вярват на измислици .Американското лято дрън дрън .А тоя на снимката световен шампион искаше да става.

15

Waffen SS

преди 4 години

Може да не е много точно сравнението ,но аз ще го направя.Слушайки и гледайки коментарите за ремонта на "Графа" и гледайки представянето на футболистите ни,оставам с впечатление,че те са ягоди от едно поле.За каквото и да се захванат винаги се провалят,но това не им пречи да искат още средства за усвояване.Ванаги човек мисли ,че са достигнали дъното на своите възможности,но те го изненадват като достигат ново ,още по-дълбоко дъно

14

Анонимен

преди 4 години

Или как символа "Лъв" се превърна в обикновен "Чушкопек"!

13

Анонимен

преди 4 години

"Дори в Чехия не ни създадоха толкова положения", каза вратарят Николай Михайлов."Ники, на тебе да ти бият удари с надуваема плажна топка, пак няма да ги спасиш. Махай се вече.

12

луи ван бал

преди 4 години

целият проблем е в главите-трябва да сменяме чипа май. футболът е само огледалото на живота у нас-оказва се,че сме наобратно на нормалния свят и мнооого назад.т.е.изостанали сме не само физически Бала ами и ментално. Няма школи,няма млади футболисти,няма деца да ритат топка по улиците, има батковци които си плащат за да играят и после гледат да отидат в чужбина за да печелят,има шайка бандити които печелят от тях...абе сбъркана работа...

11

ай сиктир

преди 4 години

Да бе не били добре физически я ги вижте що правят по чалготеките, нямат спиране.

10

фризьор

преди 4 години

Докато шеф е неизменната перука,така ще е .Трябва нещо по-естествено.

9

Анонимен

преди 4 години

то държава няма тия за футбол ми говорят