16

Xcvhb

преди 2 години

Банките, съдилищата,чситата- една и съща олигархическа мафия. Никой да не очаква милост и справедливост!

15

Анонимен

преди 4 години

Господ здраве да й дава! На мен лично ми помогна като омбудсман. Като омбудсман е по-ценна, помага на повече хора, дано да не се кандидатира като кмет на София.

14

Анонимен

преди 4 години

Е как няма да се изкажете:"А някой карал ли ги е да теглят". Става въпрос да не се използват хората. Иначе:а някой кара ли ви да купувате ток като ви е скъп, а пък някой кара ли ви да карате кола, а хляб, а да пиете вода ако знаете, че е замърсена? Ами някой кара ли ви да работите, когато виждате, че ви плащат малко и работите извънредно. Не. И това никой не ви кара. Но там е ролята на държавата. Да регулира тези отношения, така, че хората да се чувстват защитени по някакъв начин.

13

ЖАлБА

преди 4 години

Дейността, с която се занимават фирмите за бързи кредити, се нарича лихварство и е добре описана в наказателния кодекс. Освен това се занимават със злоупотреба с лични данни, документни измами и откровен рекет.

12

А,

преди 4 години

Фирмите за бързи кредити дори се РЕКЛАМИРАТ по телевизиите. И хазарта също.А Мая мълчи за това.

11

Анонимен

преди 4 години

С тия бързи кредити нещо не е наред. Ц. Чоков даваше заем срещу много по малка лихва и толкова работа за съдебни дела като длъжници не остави. Тия фирми след тях талпи от недоволни. И държавните институции стоят и гледат.

10

Анонимен

преди 4 години

В Германия такива фирми и 24 часа не могат да съществуват.

9

Защо?

преди 4 години

В Румъния и Унгария след такива скандали фирмите бяха изгонени и останаха само 3-4,а у нас са над 30!!!през който се перат пари на бандити и политици.

8

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо обвинения има към пострадалите,примери има много за хора в нужда,които от безизходица теглят заеми. Друг е въпроса защо след толкова случаи държавата не предприема мерки да регулира поне тези фирми за бързи кредити,които са си мафиотски в същността си.

7

То само един

преди 4 години

ще превърти и тогава ДЪРЖАВАТА така обича веднага ще приеме закона за фалит на физическо лице..Имаше няколко драми и сптрелби но стреляха по себе си ..

6

до 4

преди 4 години

А те откъде имат толкова пари ,че да дават на който пойска ? А и нали го проверяват ,значи са приели риска да не им се върнат парите ....

5

Бате ПешУ

преди 4 години

Щерьо,те ли карат хората да взимат заемите,като си с празна камбанария взимаш 100 и връщаш толкова,те това е постъпка на "умен" човек!

4

House M.D.

преди 4 години

А някой карал ли ги е насила да теглят кредити?

3

Анонимен

преди 4 години

Кой ви кара на сила да взимате на заем от тези мошеници ?????

2

Хъммм

преди 4 години

И двете страни имат вина, от една страна фирмите търсят да прецакат хората, възползвайки се от нуждатаи от друга страна хората които взимат пари, "забравят " да си плащат на време , оправдават се че не са чели , не са разбрали и т.н.

1

Щерю

преди 4 години

Шефовете на кредитните фирми са си чисти мафиоти - мошеници, крадци и изнудвачи...