164

Анонимен

преди 4 години

Проблемът на България са таканаречените "демократи".Изпълняват чужд, вражески планза унищожение на българскиактиви. Решението е просто.

163

Анонимен

преди 4 години

Изкукуригал и избран за евродепутат?Възможно само в "демократична" България.

162

да бе

преди 4 години

Сасссшее, много си остър Сасшше!Но ако го решил, ок подари ги. Но първо ги купуваш.До Ю кортес, реактори като в Чернобил е имало само в СССР.Нашите в Козлодуй са ВВЕР, за Белене също ще са такива.

161

Mitui

преди 4 години

След 10-15 години, когато повечето автомобили ще бъдат на ток, от къде ще осигурите нужната електроенергия?

160

Анонимен

преди 4 години

Ог Р Федерация група от десетина души с тяхните фирми източва Бърлгариа. И покрай тия стари връзки от СССР. Тридесет години народа тъпче на едно место. Всеки що чоже бяга от страната. Не вижда смисъл от труда си тук.

159

Питам

преди 4 години

До АЕЦ 163 Ти сигурен ли си че вносния ток ще е по скъп от тока Белене ?Защото аз не съм сигурен.

158

Я па я..!

преди 4 години

До До Ю кортес 169 Как двата реактора нямат нищо общо ? Нали и двата са руски.

157

Ю кортес

преди 4 години

Това са чернобилски 30 годишни реактори бомби.това не става и за подарък

156

Анонимен

преди 4 години

До Никакво БеленеРъждясалите руски реактори...Ръждясала ти е главицата, скърца! Плоче засмазване...Преди години от МАГАТЕ взеха проби от метала от реакторите в Козлодуй и го признаха за перфектен. Тези реактори са произведени в знаменития Ижорски завод, който е основан през 1713 г. от Петър Велики. Колко заводи с такава история и традиции има в света? Тогава гладните заселници на Америка са трепели кротките диви пуйки, за да оцелеят и после да си празнуват Деня на благодарността.

155

Анонимен

преди 4 години

Ей, хохавел, тези реактори съм ги платил аз и милиони българи! Кой си ти, тлъст дирник, че да разполагаш с нашето имущество! Отивай да доиш евро в Брюксел!Реакторите в Белене са съвсем друг тип, съвършено различни от Чернобилския! И са от най-високо качество. Нито САЩ, нито Франция, нито Китай имат такива съвършени реактори!

154

АЕЦ

преди 4 години

АЕЦ - Белене трябва да има, иначе ще внасяме скъп ток от Турция и Румъния!Добър вечер, селяни прости!!Нищо не разбирате от енергетика, в частност от ядрена енергетика!!

153

Анонимен

преди 4 години

То и аз смятам че от белене файда няма ...ама след като реакторите са тук поне да ги ползваме като мръсни ядрени бомби при някаква крайна нужда за чий ... да ги подаряваме

152

Георгиев

преди 4 години

Лошо е когато си и Анонимен,и глупав,а се имаш за експерт по всички въпроси.

151

Никакво Белене

преди 4 години

Това е руски ядрен геноцид над българите!Ръждясалите руски реактори са негодни за употреба.Да се алармира спешно Европейската комисия по ядрена енергия.ДА се внесе въпроса в Брюксел!

150

Анонимен

преди 4 години

Света е тръгнал в друга посока, най-*** нещо ще е да тръгнеме да строиме Белене. Откъдето и да се погледне не си струва.

149

Анонимен

преди 4 години

НАЙ ОТВРАТИТЕЛНОТО НЕЩО НА СВЕТА Е ПОСИНЯЛ КОМУНИСТ.

148

Анонимен

преди 4 години

Руснаците има злоба и завист към България. Не могат да се успокоят , че сме в ЕС и НАТО. Злобата им расте и с това , че и ? , като стане официална валута в България. Спестяванията им ще паднат . Ще им се смени и статута.

147

Рушките самовари

преди 4 години

И без пари никой не ги ще Правете си сметката защо

146

гоу ълоун

преди 4 години

Сандо клъстото са го изгонили от Гейпърдивада, заради срамна болест която е завъдил в органа, от който нощем като тръгнат да излаза той скърца със зъби и се драпа ли драпа, та било срамно пред чуздестранните госто за Пърдивада да го показват умит и парфюмиран за ползване.

145

Зозо

преди 4 години

Самолетът ще е ф-16, Белене и тръби за Сърбия няма да има :)))))))))))))))))))))))Приемам залози :))))))))