32

Анонимен

преди 4 години

Кой има сметки от подобни лъжи. В София средната работна заплата е около 900 лв. Има много хора, които работят за 650 лв.Има и такива които взимат по 1 500 лв, но те се броят на пръсти.

31

Оруел

преди 4 години

Ако чета само вашия сайт, все едно пишете за друга държава и аз не живея в нея!

30

Анонимен

преди 4 години

Връщат се на гадовете дето ни крадът 30г децата ,за да онаследяват накраденото- къщи,апартаменти,фирми ...Да доят раята с нови силиправиха се на студенти по Европата ,*** селския гъзарлък тук е най-сладък

29

Анонимен

преди 4 години

И аз си тръгвам утре по рано сабахлем. Първият полет е за мен. Ще зарежа 7 000 евро заплата ще оставя Тира и ще се върна да въртя геврека на вашите Мутри за 800 лева. IT Специалист за 2 000 лева тия чуват ли се какви ги дъвчат. Хората с тази професия се мръщат на 10 000 евро. Като гледам цените в магазините ви са по високи от Австрииските. Тук ако нещо струва 40 цента при вас е 1 евро. ДДС-то е 5 % на храните лекарствата тока парното водата а при вас 20 % щото сте тарикатчета.

28

Анонимен

преди 4 години

Цитат от статията: "И отчитат, че средната работна заплата у нас при този сектор е 3000 лв"Това въобще не е вярно! През 2009-та година преди т.нар. "световна финансова криза" само най-големите световно известни компании с офиси в България плащаха по около 2500-3000 чисто. И после уволниха тия хора и същите хора сега в други компании взимат около 1500-2000 чисто. Дори и на синиър позиция. На джуниър се дават между 600 и 1200 чисто. А това посочено е средното с на шефовете заплатите сметнато.

27

Анонимен

преди 4 години

ПР отдела на ГЕРБ не спи.

26

дедо Ташунко

преди 4 години

Най-много се лъже преди избори, след лов и през цялото време във в. "Днес"! Връщат се некадърните, мързеливите и неуспялите, точка.

25

Анонимен

преди 4 години

Не виждам отгоре надпис ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ.

24

Платенена статия

преди 4 години

Мега смях .Всеки друг коментар е безсмислен.

23

Анонимен

преди 4 години

А, ето че се включи и наличният щатен сайтовски тр.олаж да щъка минуси на тия, дето пишат истината. И да пишете глупости, и да лъжете и мажете - това няма да промени обстановката - всичко читаво и здраво се изнася от тук. Цифрите говорят по-добре и по-ясно от платените ви публикацийки и предизборни агитки.

22

Jon

преди 4 години

Защо лъжете хората. Всяка година от България напускат над 60 хиляди млади и образовани хора.А тези който се връщат са много по-малко между 2 -3 хиляди а сега си направете сметката.

21

Анонимен

преди 4 години

Връщат се само тези дето не стават за нищо, най-вече децата на гербавите с фалшиви дипломи

20

Анонимен

преди 4 години

Умни и красиви.

19

Тлъст ДупеДат

преди 4 години

При комунистите бях беден, сега при ГЕРБ съм си много добре.И Обществени поръчки има и Евросредства текат.Направих милиончета.

18

До Митко 16,

преди 4 години

"Платена статия ли е това?"Платена и разпоредена!

17

Аз

преди 4 години

Не знам защо не вярвате на статията. Правилно си го казва, тия професии които имат прилични заплати у нс, е по на далавера да се върнеш, тия които нямат, не

16

Бургас

преди 4 години

Обективно в Бургас след известен подем преди 6-7 години, с няколко улици и площади...Обстановката вече е отчайваща. 1. Няма нито едно работещо предприятие - освен Лукойл, който който е на финансова загуба и плаща големи заплати само на руските господари; 2. След 20 .30 ч. по улиците няма човек

15

Митко

преди 4 години

Платена статия ли е това?

14

Анонимен

преди 4 години

Вие наред ли сте въобще да работите за българските чорбаджии?

13

Анонимен

преди 4 години

Лелче, даже малките деца няма да се вържат на толкова елементарна и евтина пропаганда.Край мен всяка година замивата за чужбина млади хора и ни един няма мераци за връщане от заминалите през последните 2-3 години. Само супер мързеливи и несамостоятелни хора, които се нуждаят от мама и тати да ги гледат и хранят.