24

mn

преди 4 години

"На над 3 млн. лева възлизат наложените финансови корекции на община Благоевград"Гарнтирано от ГЕРБ. Само за справка, и кметът на Благоевград е от ГЕРБ.

23

До: 24

преди 4 години

Ами... хм, таковато... ти не разбра ли, че "бизнесът" се оплаква от липса на работници?Всички избягаха към "лошия" Запад.Тук вече наемат афганистанци да работят, та затова и ремонтите са с такова качество.Щото не могат да намерят по-качествени работници.Ама афганистанци не от ония, нелегалните, а нашенски. Такива, с българско гражданство, все учени, от академичните квартали като "Факултето"!Резултатът - един работи, други петима пушат цигари и го наблюдават как работи (сайт меринджеи!).

22

Анонимен

преди 4 години

Точно така заради *** бюрократи да плащат Софиянци, оставка на цялата община и смешна та Фъндъкова. БОК ЛУ ци мръсни.

21

Анонимен

преди 4 години

защо не вървят нещата - просто е - взимат се пари от хората посредством данъци в общината, тя ги дава за ремонти - понеже някой е откраднал парите идва глоба, която плащаме ние.В цялата схема фирмите изпрали едни пари са чисти. СО е глобена ама те парите чужди и няма отговорен за случилото се.Колективна безотговорност са казали хората.

20

Анонимен

преди 4 години

Абе - тия нормални ли са?????Прескачахме купчините с чакъл, сега локвите върху страхотната настилка, изтрепа се народа върху "перките на акули", фалираха магазините.........ууууфффф хайде да не изброявам - всички си го знаем!!! И сега таз глупост!!!!!ДА ПЛАЩА КМЕТИЦАТА И ПОДЧИНЕНИТЕ И!!! Нали всички неуредици били са сметка на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ??? Е и на ПОРЪЧИТЕЛЯ да са!!!

19

Д-р Исня

преди 4 години

"800 хил. лева ще трябва да платят данъкоплатците"А защо не изпълнителите или лично кмета? Нали кметът е МОЛ?

18

Ха-ха

преди 4 години

Държавата глобява държавата (общината). После държавата отпуска финансиране на държавата (общината) ... И с това прехвърляне от крачол в крачол се занимават една камара калинки от най-различни институции

17

Анонимен

преди 4 години

Така е, като няма гражданско общество и протести, ще плащате.

16

Анонимен

преди 4 години

Toq tikvata nqma li da Podava ostavka I da vliza v zatvora che ness moje da go gledam kolko e prost.

15

Дороти

преди 4 години

И.....

14

Счети

преди 4 години

Истината за нейната кадърност си пролича от тези ремонти, сама се закопа с тях ! Предлагам всички гласували за нея да платят въпросната неустойка !

13

Хъммм

преди 4 години

Навремето имаше качествени 3-годишни строителни техникуми и Строителни войски, от където излизаха хора които знаеха кое от къде да подхванат , независимо турци, роми или 80-процинтници. А сега всички се изживяват на уста Колю Фичето, с разликата че неговите мостове прежиивяват 150 години лошо ползване и почти нулева поддръжка, а сега не доживяват да им резнат лентичката.

12

Анонимен

преди 4 години

Че един милион пари ли са за Боковата чета! Като факир си бърка в джоба,вади плаща-де се вика като арабин!

11

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера логиката, един път ремонта от нашия джоб, некачествено изпълнение и глобата пак от нашия джоб. Вече започва да ме избива на агресия.

10

Анонимен

преди 4 години

Само не разбрах защо глобата ще я платим ние, а не виновниците - Фандъкова и бандата й в общината?!

9

Теди

преди 4 години

Който не знае- комисионната като си вземат властимащите и после само с вълшебна пръчка може да се свърши качествен ремонт.

8

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова не изглежда проста жена, но и тя се понаучи на номера. Помня как яростно отричаше, че пейките щели да са 10 хиляди лева, пък те се оказаха 8 хиляди и нещо :). Пък една хубава дървена пейка е около 300 лв., ама не та не, не щем пейки за 300 лв, нали ние им ги плащаме.

7

Анонимен

преди 4 години

Гарантирано от ГЕРБ (и от останалите в Парламента, понеже всички са на една маса и външна партия не допускат, включително и с референдума, който Слави направи, за да попречи на нови, действително опозиционни формации да имат шанс да променят нещо... субсидията от 1 лев затваря порочния кръг и не дава шанс на малките партии).

6

Анонимен

преди 4 години

Никакви глоби не помагат, защото работници няма и няма да има. Наблюдавах по Графа само *** братя да работят , а те не могат едно паве да нивелират. Така е в цяла България и отива на по лошо.

5

XXL

преди 4 години

За поредната далавера да плати народа.Бокоизбраните срама нямат