28

Стоянка Димитрова

преди 4 години

Контрол и Ревизия на кметовете и Общините ,къде отиват парите за решаване на проблема?

27

Анонимен

преди 4 години

Четейки написаното от някои тук, пак се убеждавам, че да си кучефоб е диагноза.

26

Анонимен

преди 4 години

Откак се помня, има нещо сбъркано в отношенията на хората тук с това иначе интелигентно и полезно животно. Или се събират и хранят безразборно кучета пред жилища и блокове, или се отглеждат и пускат на свобода едри и опасни породи, свикнали със стопаните си, или пък както има статия днес от крайно примитивни хора - тормозят се кучетата и се бият без причина. Това не е до държава и държавна политика, а до неумението на човек да бъде добър стопанин.

25

ля ля

преди 4 години

не са проблемни кучетата а хората! страшни мърлячи сме!

24

Така е ..

преди 4 години

Без цветя , куче и тъща в къща. Колко трябва да си глупав да угодиш на детето, че иска кученце. Вкарваш го в къщи. Мирис на куче , косми на всякъде , бълхи , болести и т.н.Децата не бива дори да пипат куче. Да не изревете после, че детето има кучешка тения или болест. След няколко месеца детето не се интересува от кучето и хайде на улицата.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Абе, кучепоклонник кой мрази животните?По същата логика защо да пръскаме и да унищожаваме горките комари и кърлежи?Те поне не те разкъсват.Мен ме ухапа "приютено"куче на път за супера.Приятелката ми бе наръфана от мопс на излизане от кафето в петък насред София.Нападнаха ни 5 големи кучета при Елинската базилика край Пирдоп.По зел.пътека в Побит камък от всякъде кучета те нападат.Аз разгоних глутница кучета в кв. Г.Делчев, които нападаха възрастна жена на път за поликлиниката!

22

Анонимен

преди 4 години

Този защо не се гръмне? Не стига, че въобще не трябва да му давате трибуна да ръси "експертното"мнение. Ами е и фактор, които пречи на всяка адекватна инициатива за прочистване на улиците от котки и кучета. Вързано куче да пази е лошо? Заначи е добре да има бездомни кучета да се изхождат на местата дето децата играят? Да нападат по улиците деца, възрастни хора и колоездачи? Нормално е да отглеждаш ловно или бойно куче в апартамент? А? Искам само да попитам: на къде отиваме?

21

Анонимен

преди 4 години

Аз пък предлагам такива като вас, не мога да ви нарека хора, които мразят животните и са жестоки с тях, да ги изолираме в лагери, където да се самоизтребите. Така всички останали живи същества ще ди живеем добре без вас.

20

до всички

преди 4 години

Без да съм пророк съм убеден ,че този убиец, чийто кучета разкъсаха човек е или бивш или настоящ полицай....Най-малкото има връзки в полицията. Заключението го вадя от следното : 1. с какъв плам го защитаваше една фуражка по ТВ; 2. наглото пренебрежение към законите, предписанията и жалбите до прокуратурата на хората.....

19

Оливер

преди 4 години

Да си кучкар е тежка диагноза.

18

дядомраз

преди 4 години

Няма ден кучета да не нападнат някого и ни закон ни дявол ще те защити. Но посегнеш ли им законът и обществото скачат като бесни. Ценностите са обратни и хората кучета ги яли. Но начин има.

17

kireza

преди 4 години

АКО СЕ ВЯРВА НА БЪЛГАРСКАТА СТЪКМИСТИКА,ПАРДОН СТАТИСТИКА,ТО В У НАС СА ЛИКВИДИРАНИ НАД 20 МЛН. КУЧЕТА...ХААААА,НИЕ СМЕ УНИЩОЖИЛИ ВСИЧКИ КУЧЕТА НА ЕВРОСЪЮЗА....ЕЙ ЩО ПАРИЧКИ СА ИЗКРАДЕНИ,АААА....

16

boby90

преди 4 години

It is so stopid,so many not responsible people.

15

Анонимен

преди 4 години

Кучетата са предназначени само и единствено за лов но суетата ни прецака всичко...

14

Анонимен

преди 4 години

Тази статия е върхът на наглостта!!!! Изключително нагло ще бъде, ако пуснат на свобода и не безпокоят този гну.сен престъпник и убиец! Неговите проклети п.с.е.та са УБИЛИ НЕВИНЕН човек! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ, КУЧКАРИ! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВИЕ, които сте в подходящите места и НЕ искате да НАКАЖЕТЕ този НЕчо.век, който УМИШЛЕНО и чрез кучетата си е направил едно от най- гну.сните престъпелия- УБИЙСТВО!Бога да прости и да помилва душата на невинно убития Димитър! Представям си как страда сега майка му!!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Единствената причина да ги бездомните кучета са хора като Явор Гечев, които присвояват милиони обществени средства, за да може нас да ни лаят, хапят, убиват и т.н.

12

Anonimous

преди 4 години

Зоополиция ни е нужна, за да контролира, отношенията между Хората и Животните. Да се съгласуват ясни и строги закони и всичко ще си дойде на Мястото!

11

НЕ БЕ

преди 4 години

Не съм и прочела статията ви, стига заглавието. Престъпна е безотговорноста на държавата...стопанина е следствие на зле управлявана и корумпирана държава. Немам коментар....излишно е.

10

CAT

преди 4 години

Добре го е казал Явор Гечев.

9

Гост

преди 4 години

До МдаАко разгледаш снимките от вчерашната сбирка на онези с бръснатите глави, там имаше доберман без намордник и без повод. И това е в центъра на София, ден след историята с онези кучена. Това е България!