5

Анонимен

преди 4 години

Откакто ЕС започна да дава пари/субсидии за ,,подпомагане'' на земеделие и животновъдство,нямаме нито земеделие,нито животновъдство.Първото условие беше да се изколят всички животни от породата ,,балканско ***'',понеже тази порода не боледува и не се нуждае от задължителните ваксини,без които хибридните породи не могат да оцеляват.По този начин животновъдите стават зависими от производителите на ваксини.Всичко е навързано,уж те спонсорират,а всъщност премахват силната балканска конкуренция.

4

Анонимен

преди 4 години

Въжното е да има НПО рекет, пък че се съсипват цели региони, че се съсипват стотици хиляди човешки животи, няма значение.

3

V

преди 4 години

Само глупости в тая държава . Кво ще и направят на природата кравите ?Ще опасат тревата и после тя пак ще поникне. Човека е част от природата .Нали няма да правят химически завод там?

2

Анонимен

преди 4 години

Овце, пасете ли асфалт?

1

ВЪПРОС

преди 4 години

Овчарите къде са тръгнали да пасат стоката - в този район има един куп къщи за гости и резиденции с огради като на Римски Крепости , там почиват властимащите и богоизбраните да работят с Парите от Данъците ни , и от Евросубсидии .