117

хахаааа.....

преди 4 години

До 133Само България - на никого не е нужна.....

116

Анонимен

преди 4 години

Русия е от огромно значение за Китай, защото договорът за аренда на Сибир, осигурява на китгайците така необходимите клечки за хранене. Иначе, умират от глад!

115

Анонимен

преди 4 години

путин е като всяка руска жена като види някъде малко пари в случея китайски си разтваря крачката

114

Анонимен

преди 4 години

Какво може да се крие Гей връска с путин в ролята на пасивния

113

Анонимен

преди 4 години

русия блато в северен Китай

112

Следваща стъпка

преди 4 години

Съвсем закономерно е да се очаква бъдещ военен съюз между двете страни.

111

Kolio

преди 4 години

Навсякъде важи мотото:Пре..и другарче!!!!!

110

1

преди 4 години

Китайците отдавна искат да завладеят Русия - пазарно и териториално.

109

ДО 149

преди 4 години

КРАВЕШКИТЕ *** КОПАТ ОТ ЯД , ДНИТЕ ВИ СА ПРЕБРОЕНИИИ КРАВЕШКИ ОЛИГОФРЕНИИИИ, ЦЕЛИЯ СВЯТ Е ПРОТИВ ТЕРОРИСТИТЕ ФАЩ , РУСИЯ И КИТАЙ СА НОВИТЕ СВЕТОВНИ ЛИДЕРИИИ И КОЛКОТО И ДА ТИ Е ТЕГАВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИМИРИШ МУХАХАХАХААААА СМЪРТ НА ФАЩ СМЪРТ НА ФАЩ СМЪРТ НА ФАЩ СМЪРТ НА ФАЩ СМЪРТ НА ФАЩ СМЪРТ НА ФАЩ

108

Анонимен

преди 4 години

До Е КАК КАКВОТова което описах в предишния пост 150 е цената за пазенето на парите вероятно... Само българските русофили си мислят че, на Путин му пока за руснаците, даже и руснаците не си го мислят това!

107

Анонимен

преди 4 години

Съвсем ще им изпържат мозъците с атази 5G мрежа. И без друго не им е лесно на горките руснаци.Китай е превзел Русия, това благодарение на Путин и сие: излезе на ПЪРВО място в света по износ на дървесина, при полижение че, дърводобивът там е ЗАБРАНЕН ! Изсичат Сибир безплатно, изгарят останалото полицията не реагира на сигналите за палежи дадени от руснаците, даже с филмови доказателства! Руснаците ги изселват, строят и заселват с китайци цели градове - вижте в нета какво става в Омск!

106

Е КАК КАКВО

преди 4 години

В какви банки Путин крие своите милиарди? Мислите ли, че ще го прави в западни банки? Естествено, че в комунистически банки. От там и необходимостта от дружбата между двете диктаторчета. Копейкаджиите сега ще се нахвърлят да слагат минусти през проксита. Но все пак ги разбирам, бездарни са и търсят лек начин за припечелване. За съжаление много от т.нер "полезни ***" се връзват на хорото.

105

Анонимен

преди 4 години

До 147 АнонименА ми пропада сайтчето като Бг кошарата и цензурата е голяма като вгендарския весник "дневник"

104

Анонимен

преди 4 години

Само препечатвате пропагандни *** от западната пропаганда!Това сайтче е просто смешно. Тук няма едно разумно, обмислено и вярно твърдение по който и да е световен въпрос.Само въздух и пропаганда.Не ви ли е срам, за пари да превръщате журналистиката в подигравка?

103

Анонимен

преди 4 години

на форума в петербург американците са 500най големия външен инвеститор в русия е сащот там нататък който има мозък да си прависметката

102

Муууу

преди 4 години

На говедарите им се стъжва все повече и повече с всеки изминал ден. Найс, а!

101

Анонимен

преди 4 години

После Путина придут куда более жсткие люди.- Това е все едно да кажеш, че след Бойко Борисов ще дойде Крали Марко. Всеки, който поне малко се е ровил в историята знае, че след силен цар идват няколко слаби. Така работи всяка авторитарна конструкция.

100

Анонимен

преди 4 години

Двамата вечни президенти са големи приятели, каквито приятели бяха Хитлер и Сталин преди 22 юни 1941. Сталин беше официално поканен в оста Рим-Берлин-Токио и само голямата алчност на Сталин за чужди земи предотвати влизането на СССР в тристранния пакг.

99

Кфк

преди 4 години

Жълтите скоро ще откраднат половината територия на руската ***, от няколко години хиляди китайци купуват огромни земни участъци в южните части на руския обор, гонейки местното население!С благословията на руските губернатори, които прибират за услугата милиони долари-жълтите се населват в руски земи, като палят ферми, къщи и тотално изгонват всичко руско. Има хиляди клипове в тубата....

98

Анонимен

преди 4 години

Другарят Сталин да се изкаже, как възприемаше приятелството.