19

ВелемирА

преди 4 години

До Анонимен22 NA VSEKIMU ZASLUJILOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

Сафридис Малякис

преди 4 години

Айде като са толкова миролюбиви и зачитащи международното право да върнат Егейска Тракия на България мал.яците.

17

Солтъшак на Ерджолан

преди 4 години

Имаме и квазибалистични летящи килимчета. Имаме и много аскер, но нямаме пушки за всички. Имаме и танк собствено производство, но гадните немци не ни дават оръдие и двигател за него. А пък Ердо баба ми каза, че направо ще си построим междугалактически самолетоносач, ама по-нататък. Хахаха...

16

етнически турчин

преди 4 години

С много добра въоръжена военна индустрия,с 800 000 редовна армия кой би искал война

15

турк

преди 4 години

ние добре си живеем с траките и славяните но диваците българи да се махнат от нашите земи че заради тях не ни искат в шенген те само крадат

14

гого

преди 4 години

да се чудиш тези в НАТО ли са де са , това НАТО май само да се ежи на Рисия е и да харчи едни здраеи пари в интетес на САЩ

13

грк

преди 4 години

Искаш нещо и ще дадеш нещо, я допе, я някой остров или земя.

12

Анонимен

преди 4 години

Турция не ще,мир с лицемерници,и крадци на култура и история!

11

Анонимен

преди 4 години

Турците не искат мир, докато не изядат някоя ядрена глава няма да мирясат. Това е истината.

10

Анонимен

преди 4 години

Гърците нямат една спечелена война без чужда помощ, Германия от която искат компенсации им помага през ПСВ като спира бг армията да превземе Атина.

9

Ф.С.В.

преди 4 години

Това е жив пример че няма никакъв смисъл от НАТО- утре и НИЕ може да се молим за МИР на Турция Гърция или Румъния !! За какво купуваме въобще самолети- Турция за 8 милиарда долара е спазарила 100 Ф 35 а НИЕ за 2 милиарда долара ще спазарим 8 морално остарели Ф16

8

Fenasi Kerim

преди 4 години

Турците сами търсят петрол а гърците канят френски и американски фирми и по този начин печелят защитата на съответните държави от Турция. Много са хитри политиците им. Не стига, че днес ако не беше помощта на Германия щяха да са подобие на Венецуела, толкова са нагли че още искат репарации от германците за втората световна война.

7

Fenasi Kerim

преди 4 години

Гърците бавно разширяват териториалните си води като заселват необитаеми острови и ги превръщат в общини. По този начин имат право да търсят петрол до бреговете на Турция. През последните 20 години тихо и безшумно населиха 18 острова. Не че те не са гръцки. Просто на тях не живее никой и не служат като продължител на гръцка територия. Но веднъж откриеш ли кметство и сложиш ли знамето имаш още 6 мили в морето. В Турция знаят това но си траят.

6

Охобохо

преди 4 години

Не им дреме на турците,те си поръчаха Ц-400 за да си сондират спокойно покрай гръцките острови и Кипър за газ.Щом се опъват на САЩ турците значи не ги интересуват гърците.

5

Анонимен

преди 4 години

Който купува С-400 и руски самолети става фактор и голям играч Който купува 8 допотопни инфантилни барутника от САЩ е васал на САЩ и марионетка на конци.

4

Анонимен

преди 4 години

Гърция и Турция са съюзници и членки на НАТО. НАТО май не пречи на войната им.

3

Ха-ха

преди 4 години

И к'во стана с евроатлантическата солидарност?Май членството в НАТО НЕ ГАРАНТИРА НИЩО!Освен слугинаж на САЩ,де....Нямаш ли си собствена сила-ду**ш су**та и това е!Гърците поне имат някаква армия и пак са принудени да молят за мир,а какво да кажем ние с гайдите????

2

Анонимен

преди 4 години

Долу тираните Ердоган и Борисов! Да живее Свободата и демокрацията!

1

Наблюдател

преди 4 години

Турция обаче не иска мир с Гърция.