82

Анонимен

преди 4 години

Защо не казвате от какъв етнос е г***джалчето?

81

всичко- крака нагоре

преди 4 години

До БРЕ !Където има комунисти има и разруха! Десните строят а левите само рушат

80

пенсионер

преди 4 години

До запознатПреди бяхме невинни и беззащитни деца а старците бяха привилегировани не като сега.

79

Анонимен

преди 4 години

До по-запознатСамо да закачиш дете на шумкар - крещяха като сирени и хората излизаха да видят.

78

по-запознат

преди 4 години

До запознатКомунистите биеха на улицата случайни невинни деца за назидание на някои виновни!Заплашваха родителите с изселване заради децата им и подтикваха за побоища у дома.Вечер се чуваха по домовете крясъци и детски плач повсеместно!!! гавореха само - човек няма да станеш, гамен, хулиган, само боя ще те превъзпита и тем подобни! Факт

77

axa

преди 4 години

ava balgarite po golemi djihadisti izlqzoha xaxaxa......

76

Анонимен

преди 4 години

До 34567А какъв живот щеше да чака тия, чийто деца се окажат в близост до творението му?Щото ако взриви твоите, друга песен ще запееш!

75

Анонимен

преди 4 години

Поредния търсещ внимание пъпчив комплексар!Може да сглоби бомба, но не може да свърши нещо смислено и полезно... Съвременните деца растат без ценностна система, без амбиции, без желание да се впишат в обществото, да бъдат полезни.Аутсайдери, неспособни на човешки чувства!Що за ненормален ще тръгне да взривява бомба, при която ще пострадат хора, които с нещо не са му навредили?Жалко и безполезно същество, това дори не е човек, а подобно на вредна бактерия същество.... безмозъчно.

74

Мечо Пух

преди 4 години

Да му пуснат 2 куршума в сърцето или главата, а после, след 2 часа да размислят.

73

34567

преди 4 години

До ХмХич не ми се спори с такива като теб. Направо се кандидатирай за психолог в МВР. Само гледай като тръгнеш да вадиш на някой 16-годишен снимки с жертви на ИДИЛ, той да не ти извади снимки с жертви на некадърни психолози. А децата си ги издай на ДАНС при всяко съмнение, че се отличават с нещо. На същия ДАНС, дето Пеевски му беше шеф по едно време. Там вече е в добри ръце. Със сигурност по-добри от твоите.

72

Анонимен

преди 4 години

Когато човек иска да изучава дадена религия .независимо дали християнство или ислям не трябва да се повлиява по чужди мнения за религията .сам трябва дасе обеди с достоверно относно религията ,ние знаем че исламат р на 73 групи от тях 72 ще бъдат в ада само една в рая .

71

Аз

преди 4 години

ПардонДано да не се е ряпнал щото после и да размисли...

70

Хм

преди 4 години

До ... Ашколсум на тези родители, които обричат 16 годишното си дете на социална смърт, като сигнализират на ДАНС, че е терорист. Постъпили са правилно. Можеха да го ошамарят и да изхвърлят тези неща от вкъщи, но след още 2 години като стане на 18 и тръгне да се бие за ИДИЛ някъде по света как ще го спрат? Или ако започне да прави нова бомба на място, където няма да я намерят.Сега с една условна присъда и 2-3 години пробация много бързо ще му дойде акъла в главата, трябва да знае, какво риск

69

преди 4 години

Дано да не се е рянал щото после и да размисли...

68

no_one

преди 4 години

Исляма се приема с казването на едно изречение. Не знам трябва ли да има свидетели. Ако напуснеш исляма, ислямистите ти издават смъртна присъда. В България трябва да се преведат книгите на Роберт Спенсър. И на английски да са, децата ще разберат.

67

34567

преди 4 години

Ашколсум на тези родители, които обричат 16 годишното си дете на социална смърт, като сигнализират на ДАНС, че е терорист. Ако досега не е бил, от тук нататък няма никакъв шанс да стане нещо друго. За щатните психолози на МВР и снимките дето са му занесли нямам думи. Тези са по-прости и от родителите. Жалко за хлапето, тежък живот го чака.

66

Ясновидеца

преди 4 години

До СкитникАко го покажат по телевизията, до седмица ще е мъртъв от бой!

65

Бож.

преди 4 години

Всичката тая взрив за 2 часа ли я събра?

64

Бож.

преди 4 години

Всичката тая взрив за 23 часа ли я събра?

63

78763

преди 4 години

2 часа само бил мюсюлманин и през товав реме насъбрал взирвното устроййство, набелязал мишените и определил дата - края на учебната година. За това устройството е прекарало цял месец на тавана, а не защото не е искал. И после пак приел християнството. Я, по-подрбоно за това повторно приеане на християнството - къде се е покръстил, кой му е кръстнк, кой свещеник е извършил тайнството, как е обяснил отричането от Христа? Адвокатът разчита на дебилясването на нацията, но греши.