12

Waffen SS

преди 4 години

Интересно как е осъществена връзката между ученика и ИД.Кой е инициирал тази връзка,на какъв език,Е-майл,криптиране, взривното в-во/тротила,все пак не е от кварталният магазин/,от къде е доставено,съучастници,чужди граждани,мотиви,кръг познати,семейна среда и т.н.При необходимост да се използват не конвенционални средства по време на разпити.Някога беше казано,че България е мека цел,но според тя направо е пухкава цел=

11

Анонимен

преди 4 години

Психолозите могат много да кажат, но едно е сигурно, там където трябва да е духовното в България има вакум. Хората започват сами да търсят и какво ще намерят, никой не знае.

10

тоти

преди 4 години

Сега да помолим Бог да го помилва,че то е малко объркано и незнае какво прави ,щото е обладан от зли сили -това чакам да кажат адвокатите на дявола ха ха ...коментар

9

Гошо

преди 4 години

А бе разбирачите и дървените философи! Вчера пишете едно, а днес друго! Яд ви е на катаджията че ви е драснал фиш, яд ви е че са снимали с камерата като карате като откачени! А сега нищо не казвате за ченгетата които са го хванали този алахски изклесак! И отново смели воини на Христа! Да го убият, да го разстрелят, а *** други! Вие книжни плъхове да си стоите и да давате акъл! Поне един път в скапания си живот благодарете на полицията! Благодаря на полицаите работили по случая, СПАСИХТЕ НЕВИННИ!

8

Анонимен

преди 4 години

Явно нещо не е у ред с него.На тази възраст нормалното е да мисли за сексбомби, не засамоделки.

7

Анонимен

преди 4 години

От снимките на намереното се видя, че има и книга на български със заглавие "Ислямска държава". Кой ги печата и разпространява тези книги???

6

Ф.С.В.

преди 4 години

Хубаво е по малко да се "ШУМИ" по медиите - защото ислямистите това гледат- Кои държави са слаби и имат ли заченки на тяхната ислямизация- По малко шум- по добре за БГ- Полицията ни е слаба и некъдърна- явно някой приятелче на този психар го е издало - Иначе щеше да има 100- 200 мъртви ,и тогава БГ ще стане таргет на ислямисти!

5

Ф.С.В.

преди 4 години

Едва ли ще могат да го променят този индивид- трябва да му бият няколко инжекции за луди и до месец мозъкът му ще стане на айрян-друг вариант не виждам- Бивш ислямист НЯМА!

4

привет от Германия

преди 4 години

Никой никого не може да вербува насила , ако самият той не желае това ! За колкото и интелигентен да го представяте този младеж , за мене той е поредният гадняр ,който е изолиран от обществото и никой не иска да общува с него заради лошият му характер ! За такива индивиди все другите им са виновни , целият свят им е виновен !Те живеят в свой собствен свят в който те са прави ,а другите са виновни !

3

Анонимен

преди 4 години

Супер комплексиран ***.Всички могат да си направят бомба от амониева селитра.Трябва да го вържат опасан с бомби някъде в полето и да му дадат да си палне фитила на кофата с пирони и барут която е приготвил.Нали тва иска?Да се гръмне с 20 килограмова самоделна бомба?Що не му изпълнят желанието и да приключва тоя измислен цирк.Даже неговите приятелчета ще му дръпнат шалтера да го пратят при алах,мохамед и 40 девствени ***.Нали тва им е ултиматната цел?

2

Анонимен

преди 4 години

И какво не му харесва?!!! Чак се е радикализирал, вместо да се напие и опознае прелестите на опиянението! Като не си доволен, ето ти сайта - пиши като нас глупости, възмути се от Корнелия и ще ти мине! Тъкмо ще минеш за в крак с демократичните процеси и модата! Имаме държавник, готвим се за Шенген, зимна олимпиада и световното по футбол!

1

Анонимен

преди 4 години

Фалшива новина