28

Факт

преди 4 години

Ами те и гърците идват у нас да пазаруват, а ние ходим в Сърбия за по-истински храни. Всеки пазарува там където му е по-изгодно. Ама въпреки провокираната криза , 90% от венецуелците подкрепят Мадуро, защото знаят, че изгубят ли соц придобивките ще станат истински бедняци. Като тези 42 милиона бездомници в САЩ, живеещи в палатки, коли на паркинги или просто покрай пътищата. И на никого няма да му пука за тях.

27

Анонимен

преди 4 години

През соца се купуваше единствено овче сирене. Бира с касите и сирене с тенекиите.

26

Анонимен

преди 4 години

Много пазаруват венецуелците. Опразват магазините, редят се на опашки за безплатен и евтин бензин, пълнят туби, пазаруват в чужбина. Колумбия ще получи икономически растеж и увеличаване на търговията от венецуелската подкрепа на колумбийската икономика. Къде е Гуайдо? Американците му заповядаха да се скрие, след като той ги направи за смях пред света.

25

Анонимен

преди 4 години

Хубавият соц. Глад , глад и глад. Които неслушат в лагера . Дано скоро тоя са висне на въжето , като останалите военни хунти . И него ще го дочакаме .

24

а ние

преди 4 години

те в колумбия, а ние в турция и сърбия - що бе??????????????

23

Анонимен

преди 4 години

Путин да организира чартъри до богатата Русия за да си накупят храна венецуелците вместо да хвърля пари, хора и военна техника за поддръжка на прогнилия режим на Мадуро.

22

:)

преди 4 години

Модерен социализъм

21

???Ццц..

преди 4 години

И кога посети Венецуела? Когато Чавес управляваше .... или мин. седмица?

20

..

преди 4 години

Пропагандата в действие...Колко видите ли е лошо във Венецуела... дайте да ги избомбим за да ги оправим.По тази пързалка вече са ни пускали...Защо не кажете колко беше "лошо" в същата тази държава докато беше на власт Чавес? Литър бензин струваше по-малко от най-дребната монета и никой не бягаше от страната.Сега колко било лошо... да, защото определени хора им "шпмогнаха". Много петрол има там, затова "помагаме".

19

До 21

преди 4 години

Мда българите ходят в Одрин за храна и лекарства щото тука няма

18

Анонимен

преди 4 години

Жалките опити да се свали мадурчо отново удариха на камък. Хората по принцип си ходят да пазаруват в Колумбия както хиляди българи ходят в Одрин. Просто там е евтино. Ходят на пазар в чужбина хора с пари.Каквато и пропаганда до пускат хората си живеят живота. Преврата се провали да чакаме следващия.

17

Въпрос

преди 4 години

Как така хиляди венецуелци с 5$ заплата пазаруват с колите си в съседните страни с пазарна икономика и какво си купуват с тях?

16

До долния

преди 4 години

Трябва ли да си комунист, за да разбираш какви са причините за събитията около Венецуела?

15

Анонимен

преди 4 години

В коментарите някакъв комунист ни обяснява, че глад във Венецуела няма, после че се дължи на ембарго на вноса на стоки първа необходимост!?!?

14

Анонимен

преди 4 години

Законният президент на Венецуела е Николас Мадуро!Гуайдо е един узурпатор и чужд агент!!!Това са фактите!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Лъжат.

12

Анонимен

преди 4 години

винаги съм знаел че комуниста е ларш! ето, мадурко е отворил границата, да си купят хората храна от Колумбия.

11

mhm

преди 4 години

Ама разбира се, че ще изкарaте, че има по-зле и от нас. Това ви е домашното!

10

Анонимен

преди 4 години

Венецуела е под ембарго и да искат не могат да си купят стоки първа неоходимост въпреки, че имат много петрол, който могат да продадат. САЩ съсипа тази хубава страна.

9

Анонимен

преди 4 години

Напълно си прав.За един месец 32 000 души в Калифорния са изхвърлени от банките от жилищата си и сега живеят в колите си на паркинг откупен от хуманитарна организация за помощ на бедните.А за Венецуела, да отиват защото стоките са по-евтини и качествени както ние ходим в Сърбия Гърция и Турция.Но причината за колапса е ясна американския външен министър в повик на честност си го каза.Ние не искаме Мадуро и начина да го свалим е като предизвикаме икономическа криза която да породи народен преврат.