41

Анонимен

преди 4 години

Разследвал е как да се стигне по-пряко до наркотиците

40

Анонимен

преди 4 години

анти руско лаещите, замисляли ли сте се колко сте по форумите и въобще колко са такива като вас. Както ви наблюдавам от около година сте има няма 30 тина които мимикрирате по сайтове и форуми с по 4/5 именца.

39

гневна

преди 4 години

У нас ги набеждаваме в тероризъм ,руснаците в преносители на дрога .Колкото едното е вярно толкова и другото .Сладки сънища в полицията,по време на обедна дрямка.

38

:):)

преди 4 години

много спецове по Русия, що не коментирате Саудитска арабия, ценности права, нарязан журналист в Турция от саудитските гшаворези

37

до tamada

преди 4 години

бреййй ти пък всичко знаеш, за Иванчева нещо да кажеш ...

36

tamada

преди 4 години

До Анонимен 38"Защо се пренебрегва тази версия и се издига само тази,че е натопен."Защото полицията пусна снимки от обиска, а после си призна, че е лъглала и само една от тях е заснета в дома му. Защото са намерили неотворени пакети в дома му, но не са ги пипнали, което е странно за обиск. И защото не са му взели натривки от ръцете, както е по процедура.

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Кажете господине как се стига до истината.Човек който се занимава с разследване на корупция на кметът на Москва се оказва наркопласьор.Как така наркопласьор изведнъж се загрижва за наличието на корупция?На него би му било изгодно да има корупция.Във вашият дом няма ли кантарче?Да не сте наркопласьор.

34

БНР

преди 4 години

А Валя Ахчиева... кога ? :))

33

Анонимен

преди 4 години

Господа, така не се стига до истината. Значи след като е известен журналист не е възможно да има и употребява наркотици.Защо се пренебрегва тази версия и се издига само тази,че е натопен. Дайте да запишем тогава в нашият НК. Политиците, разследващите журналисти, спортистите и др. не се разследват и наказват, защото те по никакъв начин не могат да извършат престъпление.

32

Приятел на шорош

преди 4 години

Анонименпреди 42 минути"Питаш "Кой уби Немцов"..."--------------------Те имат смелостта да питат, а ти се нa сирaш от страх като си спомниш "Ало, Ваньо"...... Епа типични евро-"ценности" бе! Какво повече? Страх, на...такове с миризма... Типично за ЕС! Трябва да сте горди с постигнатото!

31

Пф-ф-ффффффф

преди 4 години

Абе защо така ви е страх или срам да разпишете подробно къде е работил този "журналист"?!слон, дожд и медуза...

30

Анонимен

преди 4 години

През последните години в редица държави са били нападнати или убити известни разследващи журналисти. Какво казват по този въпрос международната журналистическа организация "Репортери без граници", правозащитната организация Амнести интернешънъл, делегацията на ЕС в Русия и Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа?

29

Анонимен

преди 4 години

До30. Това че търсят ефект, да се правят на велики . Не прави руснака материално щастлив и духовен.. Може и всички църкви да пращат в злато . Незначи че духовността му силна. Остава си за света неразбран и чужд. Фалша им е неприет.

28

Анонимен

преди 4 години

"Питаш "Кой уби Немцов"..."--------------------Те имат смелостта да питат, а ти се нa сирaш от страх като си спомниш "Ало, Ваньо".Страх те е да си спомниш даже.

27

Анонимен

преди 4 години

"Русия е обречена вечно да е в нищета."-------------------Откровено слaбo. умнo заключение. Вчера на ПМИФ беше взето решение да се построят два моста в Източен Сибир - между материка и о. Сахалин и между о. Сахалин и о. Хокайдо, Япония. По този начин ще се затвори логистиката между БАМ, о. Сахалин, Япония и Северния морски път. За тази цел на о. Сахалин е към своя край подмяната на релсите по руски стандарт. Проектът за моста между материка и о. Сахалин ще бъде готов до края на 2019 г.

26

РосПутТролМаш

преди 4 години

Наркотиците са подхвърлени, това е повече от ясно. Фашисткият режим разчиства всякаква опозиция.

25

Pilot

преди 4 години

За този не съм сигурен , но кметицата със сигурност не е виновна, затова и събра повече гласове от Волен ! А и всички видяхме в Младост слд отстраняването как ни полазиха бетонните недоразумения на чичковците с големите търбуси !

24

Анонимен

преди 4 години

В Русия наказанията за наркотици са жестоки.Те затва се чудят с кво да се надрусат в тубата има цели поредици от документални филми за това.Май за последно бяха стигнали до ацетон+приспивателни и хапчета за грип и много нискокачествен спирт.Е разбира се ако си от управляващата клика всичко е друга работа-бентлита,кокаин,красиви русокоси *** и скъпо шампанско.Е има един Грегъри Голдшилд може да му видите клипчетата ако не ги е скрил.Та така за Русия.Там нещата са други.

23

Анонимен

преди 4 години

Голунов отхвърля обвиненията и твърди, че наркотикът не е негов.-----------------------------Това е първото, което изрича хванатият за престъпната ръка.

22

Анонимен

преди 4 години

Русия е обречена вечно да е в нищета. Тая голяма територия потчти никога не е случила на управляващи, иначе се раждат големи хора понякога.